....sadece duaniza amin demek istedim amin insallah mutlulukla unutursun herseyi..evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek..
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
asıl o karaktersizlikle evlense dahi bir ömür yalnız kalacak olan kendisi ne cesaret bu tarzda konuşuyor. Hiç sıkıntı etme canım kalpten inanıyorum sen samimiyetinle ve kararlılığınla her zaman kazanan olacaksın. Şu sanal alemde bile buradan kanım kaynadı insaniyetini görebildim gerçekte çok daha temiz kalpli bir insan olduğun aşikarevet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek..
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek..
Atalarinda sende sacmalamissin.dul olmak ii bisi degil.ben dulum.isimde var gucumde.keske dul olmasaydim..ipin ucunu bi defa kacirirsan sonun perisan olur.keske eski esimden ayrilmasaydim.pismanimArkadaşlarım şimdi yazacağım kızdırmasın sizi aklıma direk bu laf geldi (atalarımız ne demiş dul kadın tatlıdır )bu söz boşuna söylenmemiş siz o salak eski kocanıza bakmayın asıl onu kim napsın bu devirde boşanmış adamı ikikere düşünüyor kadınlar Esra Erol izlesin biraz dengesiz
Boşver canım,kafana bile takmaya değmez.Ayrıca sana dul diyor kendisi de dul olmuyor mu ? Dul kelimesi sanki sadece kadınlara özgü.kizlar, beni taniyanlar bilir, bilmeyen arkadaslarim icn de soyleyeyim, inanin umrumda degil bana soyledigi o cumleler, yani zaten evlilik dusunmuyorum, bir de beni kimin alacagi kritigini yapmadim icimde..
karsima cikmasi, ikna icin rezillesmesi ve ucuz taktgi, yasadiklarimin zihnimde canlanmasi ve sinir harbi; hepsi birbirine girdi..
ay koptum ya ne fenasinOna küçük ve sevimli bir nah yolluyorum buradan