• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen daha iyilerine layiksin(!)

Sen simdiye kadar alttan aldigin icin surekli bu tavirlarini tekrarlayip dikkat cekmeye calismis. En iyi niyetini " madem oyle dusunuyosun ayrilmak mi istiyosun" diye dusuncelerini yoklayarak ogrenebilirsin. Eger seviyor ama ozguven eksikligi varsa ayrilmak istemeyecek veya bir anlik ayrilik olsa bile geri donmek icin elinden geleni yapacaktir. Bahanesi ayrilmaksa zaten bu teklif onun icin kacinilmaz bir firsat olur birakin gitsin.. Gercekten daha iyilerine layik oldugunuzu anlarsiniz.. ;)

Merhaba arkadaslarim ablalarim benim oncelikle onceki konumda da soylemistim uc senelik bir birlikteligimiz var bunun arasijda bi aylik ayriligimiz ve ufak tefek kusluklerimiz de var. İkimizde ayni 21 22 yasinlarindayiz ben uni de okuyorum erkek arkadasimda hazirlaniyo uniye. Erkek arkadasim onceden beri kafasina takiyo bu esit olmamamiz meselesini onceden de acmisti sen benden daha iyisin benim gibi birine gore cok guzelsin vs vs. Ben hep sacmalama dedim ben seni seviyorum oyle olmasa yaninda niye durayim dedim. Neyse biz bu konuyu kapattik. Gecen hafta bi meseleden dolayi bu konu acildi ama boyle laf arasinda ben sakaya vurarak bu konu hakkinda onu kirmisim. Ama gercekten hic bi samimiyetim yoktu sadece dalga gecmelik yapmistim. Sonra o normal davraniyodu ama aramizda bi sogukluk oldugunu hiseetim iste bunu zorladim noldu falan diye anlatti buda, iste kendimi aciklamaya calistim seni seviyorum deidm bi ton konustum. Oda iste seni uzuyorum kafam cok karisik seni onceden de cok kirdim bunlar aklima geliyo (1 aylik ayriligimizda uzmustu de) falan dedi. Sonra sen daha iyilerine layiksin dedi. Hep bu lafi bi bahane olarak dusunmustim onceden beri kizmistim soyleyenlere falan ama kendi basima gelince nasil dusunecegimi bilmedim. Sizce bahane mi ben bilmiyorum. Sonra o da sonra konusalim mi suan kafam karisik dedi. Bende tamam dedim. Simdi napmaliyim uniye hazirlanma konusunda da ben ikna etmistim birlikte yazdirmistuk ben yardimci olmustum. Simdi ayrilirsak onu birakmasindan kendi gelecegi icin korkuyorum. Cok karisik uzun anlattim ama kafami toparlayamadim kusura bakmayin. Ne yapmaliyim simdien tesekkur ederim

bence hemen sevmiyor diye düşünme. burada birçok kişi öyle yazmış ama bence alakası yok.

özgüven eksikliği yaşıyordur yüksek olasılık. sizin duruma bakıldığında bu çok normal zaten. sen üniversitede okuyorsun.

o 21 yaşında hala üniversiteye hazırlanıyor. kendini de beğenmiyorsa komplekse giriyor olabilir.

niye bana baksın? niye beni sevsin diye düşünüyordur.

bunlar çok insanca şeyler.

ama mutlu olur musunuz? zor.

sen de her şeyden önce kendini düşünmelisin. okuyacak her türlü okur. okumayacaksa da okumaz.

İyi de çocuk ayrılalım dememiş ki. Dedi mi? Bir anlık sinir bozukluğuyla ve uzun zamandır süregelen özgüven eksikliğiyle ezilmişliğini ifade etmiş.

Aynı yaştayız bende sevgilimden bir yıl önce kazanmıştım üniversiteyi o bir yılda hiç daha iyilerine layıksın demese de her fırsatta üniversiteyi kazanamazsam beni bırakırsan gibi cümleler söylüyordu. Sonra düzeldi.O da benden önce üniversite ortamında olsa ister istemez bende aynı problemi yaşardım.Ayrılmak istediği yada bahane olarak söylediğini sanmıyorum. Sizin tepkinizi ölçmek için sık sık bu konuyu açıyor bence siz ikna etmeye çalışınca rahatlıyordur.Bu düşünceler onu da yoruyodur.Seviyorsa zaten ayrılamaz ki özür de dilemiş, onu bırakmıcağınıza, düşüncelerinin kuruntu olduğunu fark edince düzelir diye düşünüyorum...

Aynı yaştayız bende sevgilimden bir yıl önce kazanmıştım üniversiteyi o bir yılda hiç daha iyilerine layıksın demese de her fırsatta üniversiteyi kazanamazsam beni bırakırsan gibi cümleler söylüyordu. Sonra düzeldi.O da benden önce üniversite ortamında olsa ister istemez bende aynı problemi yaşardım.Ayrılmak istediği yada bahane olarak söylediğini sanmıyorum. Sizin tepkinizi ölçmek için sık sık bu konuyu açıyor bence siz ikna etmeye çalışınca rahatlıyordur.Bu düşünceler onu da yoruyodur.Seviyorsa zaten ayrılamaz ki özür de dilemiş, onu bırakmıcağınıza, düşüncelerinin kuruntu olduğunu fark edince düzelir diye düşünüyorum...
İnsallah rahatlattin icimi tesekkur ederimm

Merhaba arkadaslarim ablalarim benim oncelikle onceki konumda da soylemistim uc senelik bir birlikteligimiz var bunun arasijda bi aylik ayriligimiz ve ufak tefek kusluklerimiz de var. İkimizde ayni 21 22 yasinlarindayiz ben uni de okuyorum erkek arkadasimda hazirlaniyo uniye. Erkek arkadasim onceden beri kafasina takiyo bu esit olmamamiz meselesini onceden de acmisti sen benden daha iyisin benim gibi birine gore cok guzelsin vs vs. Ben hep sacmalama dedim ben seni seviyorum oyle olmasa yaninda niye durayim dedim. Neyse biz bu konuyu kapattik. Gecen hafta bi meseleden dolayi bu konu acildi ama boyle laf arasinda ben sakaya vurarak bu konu hakkinda onu kirmisim. Ama gercekten hic bi samimiyetim yoktu sadece dalga gecmelik yapmistim. Sonra o normal davraniyodu ama aramizda bi sogukluk oldugunu hiseetim iste bunu zorladim noldu falan diye anlatti buda, iste kendimi aciklamaya calistim seni seviyorum deidm bi ton konustum. Oda iste seni uzuyorum kafam cok karisik seni onceden de cok kirdim bunlar aklima geliyo (1 aylik ayriligimizda uzmustu de) falan dedi. Sonra sen daha iyilerine layiksin dedi. Hep bu lafi bi bahane olarak dusunmustim onceden beri kizmistim soyleyenlere falan ama kendi basima gelince nasil dusunecegimi bilmedim. Sizce bahane mi ben bilmiyorum. Sonra o da sonra konusalim mi suan kafam karisik dedi. Bende tamam dedim. Simdi napmaliyim uniye hazirlanma konusunda da ben ikna etmistim birlikte yazdirmistuk ben yardimci olmustum. Simdi ayrilirsak onu birakmasindan kendi gelecegi icin korkuyorum. Cok karisik uzun anlattim ama kafami toparlayamadim kusura bakmayin. Ne yapmaliyim simdien tesekkur ederim
Sen daha iyilerine layıksın, ben sana layık değilim ve sair.... Bir zamanlar görüşmekten sıkıldığım erkeklere ayrılık için uydurduğum standart bahaneler... Sen çok iyisin ama ben sana layık değilim. Bu ne ya? Bu oğlan senden sıkılmış, görüşmek istemiyor. Valla ne kızlara layık olmadığı halde görüşen tipler var. İnsan aşıksa böyle bir lafı asla söylemez. Onun geleceği seni ilgilendirmez hayatım. Ben bunu öğrendiğimde 19 yaşındaydım. Bırak, sen ayrıl gitsin. O kendi geleceğini düşünmüyorsa sen neden düşünüyorsun? Adamın kendi geleceğine dair hiç bir hevesi yok, senin neden var? Adam senden sıkılmış, bu da ayan beyan ortada. Bahane uyduruyor layık değilim diyerek. Eğitim bahanesi olmuş. Ben de birine alkolik olduğumu söyleyip yalan atmıştım. Layık olmadığımdan değil, sıkıldığımdandı ama... Ayrıl bence. Nasılsa o ayrılacak, bahanesi de hazır. Bari sen önce davran

Erkek de kadın da giriştikleri rekabet ortamında en iyiyi kapma uğruna mücadelen eder, bu evrimsel süreçlerden gelen bir durumdur. Yani daha iyi olanı bir başkasına bırakma durumu doğasında yok, ta ki elindeki iyi olandan mücadelenin daha yoğun olduğu daha daha iyi bir başkasını bulana kadar..

Bahane olmadığını varsayarsakta özgüvensiz olduğuna varırız. İki ucu şeyli değnek yani. İkincisi daha masum geliyo tabi.

Bahanenin dibi bee dizilere filmlere maskara olan bi sözle hrmde..o kadar degerli gören kaybetmek istemez bulmusum aman ugrasayim der ya kendine guvenmiyo basarisiz olacam diye ya da sana bigun onu bu konulardan terkedersin diye seni havali mi göruyo acaba

Haklısın ben daha iyilerine layigim bunu farketmis olmana sevindim. Sen de layık olduğun birini bul der basar giderdim

Kizlar dusundum ve onunla konusmalarimizdan sonra tamamen bitirdim. Cok zor bitirdik ama kismet buymus hayirlisi neyse o olsun. İnsallah yakinda "eski sevgilimi nasil dondurebilirim, eski sevgilimi cok ozledim" gibi topicler acmam :KK61: hepinize tekrar cok tesekkurbederim yardimci olup fikirlerinizi paylastiginiz icin Hoppa

Bana kendine güveni olmayan ve bunun ezikliğini yaşayan biri gibi geldi.. Devam ederseniz onun psikolojisini ayakta tutmak sizi, sizin karşınızda ezilmekte onu tüketir gibi geliyor.

"Sen daha iyilerine layıksın" sene 2015 hala bu bahane kullanılıyor biri şu erkekleri uyarsın artık yeni şeyler bulsunlar.

Benden daha iyilerine layiksin nalaaan.
- Var mi bi tanidik, bulda oyle git derdim ben olsam.

Back
X