Cocukluk aski gibi bisey ilklerimiz birlikte anilarimiz cok.. Onun icin zorlaniyorum ama haklisiniz konustugumuzda bu sefer drusumu bozmucambence sen bu arkadaşa yol ver... gereksiz bi tip. üç yıl nasıl çektin bu denyoyu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sen daha iyilerine layiksin(!)
- Konu Sahibi aycaq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Belki diyordur ki, ben senin gibi güzel biriyle olmaktan korkuyorum, olamaz mı ?
Olabilir. 100/1 ama
Hem güzel olacak, hem sevecek, hem arada bir engel olmayacak...
Ama "sen daha iyilerine layıksın"
Gerisini külahıma anlatsın.
Cocukluk aski gibi bisey ilklerimiz birlikte anilarimiz cok.. Onun icin zorlaniyorum ama haklisiniz konustugumuzda bu sefer drusumu bozmucam
benim de vardı öyle bir 16 yaşımdan 19 yaşıma kadar ergenliğimi paylaştığım bi tip. o da tıp kazanınca biyerleri kalktı beni sen mühendis olcan diye istememişti
benim de vardı öyle bir 16 yaşımdan 19 yaşıma kadar ergenliğimi paylaştığım bi tip. o da tıp kazanınca biyerleri kalktı beni sen mühendis olcan diye istememişti
Eşimde kuaför olmamı istememişti.
Benden fazla kazanamazsin deyip komplekse girmişti.
Eşimde kuaför olmamı istememişti.
Benden fazla kazanamazsin deyip komplekse girmişti.
ahaha benimki ondna değil doktorlar doktorlarla evlenmeliymiş nalakaysa
bi de ben 4 senede mezun olcakmışım o 7 senede 3 yıl ben para kazancakmışım o kazanamıcakmış falan felon saçmalık
dediklerinizden sonra mesaj attim. Seven bi insan bu ikilemde kalmaz vs drdim ve bitirdim interneti yok aksama kadar gormezsanirim mesajimi
Gelişmeleri yaz.
ahaha benimki ondna değil doktorlar doktorlarla evlenmeliymiş nalakaysa
bi de ben 4 senede mezun olcakmışım o 7 senede 3 yıl ben para kazancakmışım o kazanamıcakmış falan felon saçmalık
Kız senin ki daha vahimmiş
Kız senin ki daha vahimmiş
mal ve ötesiydi. işin kötüsü ben daha maldım bundan ayrılınca aylarda ağlamıştım. neyse ki ben terkettim de kurtuldum sonunda
Bence alttan almakla hata yapmıssın konu sahibi.
Hiç kimse sevdiği birisinden sen daha iyilerine layiksin diye ayrılmak..
Çok saçma yapamaz yani birazda bahane olmuş resmen
Şimdi senin yapacağın suskun kalmak.. Hiç üzerine gitme o sana geri dönüş yapacaktır
Eğer hala yok sen iyilerine layiksin yok ben böyleyim söyleyim derse
Evet haklısın de biteceksede biter.
Hiç kimse sevdiği birisinden sen daha iyilerine layiksin diye ayrılmak..
Çok saçma yapamaz yani birazda bahane olmuş resmen
Şimdi senin yapacağın suskun kalmak.. Hiç üzerine gitme o sana geri dönüş yapacaktır
Eğer hala yok sen iyilerine layiksin yok ben böyleyim söyleyim derse
Evet haklısın de biteceksede biter.
mal ve ötesiydi. işin kötüsü ben daha maldım bundan ayrılınca aylarda ağlamıştım. neyse ki ben terkettim de kurtuldum sonunda
Beter olsunlar
,biz yine de beddua edip günah point kazanmayalımBeter olsunlar
,biz yine de beddua edip günah point kazanmayalım
Haklısın, geri alıyorum. :))
Özgüveni olmayan insanlar yapar bunu genelde sevmemekle bir alakası yok fazla.Sizi sevdiginizden eminseniz kesinlikle o cocugun özgüvenini toplaması lazım.Yani ayrılalım diyip ayrılmak varken neden bunu soylesin ki?Hadi söyledi ama eger bahane olsaydı bu konu önceden beri süregelmezdi.Ayrılmak isterdi sadece sen benden iyilerine layıksın der ayrılırdı bahane olsaydı.Günler boyunca sürdürmezdi konuyu bir amacı olmaz yani bunun.Yani ayrılmak icin bahane olmadıgını önceden beri olan bir konu oldugundan anlıyoruz.
Özgüven eksikligi kaybetme korkusu.Karsısında ki kisiyi cok yorar.Onu arayın bence ya da bulusun konusun inandırın kendinize bidaha bu konuyu acmaması üzerine söz verdirin.Elbet acıcak tekrar ama zamanla azaltıcaktır
Nerden biliyorum bende yasadım maalesef bunu.Erkek arkadasıma sürekli ben cok cirkinim yanında sönük kalıyorum derdim.Böyle düsünmeye sormaya engel olamazdım.Sürekli beni seviyor musun derdim.Bir dönem böyle gecti.Sonra zamanla azalttım.
Bahane dersiniz ama eger konu yeni acılıp acılır acılmaz iliski bittiyse
Ama bu cocugun gercekten öyle düsündügü belli
Özgüven eksikligi kaybetme korkusu.Karsısında ki kisiyi cok yorar.Onu arayın bence ya da bulusun konusun inandırın kendinize bidaha bu konuyu acmaması üzerine söz verdirin.Elbet acıcak tekrar ama zamanla azaltıcaktır
Nerden biliyorum bende yasadım maalesef bunu.Erkek arkadasıma sürekli ben cok cirkinim yanında sönük kalıyorum derdim.Böyle düsünmeye sormaya engel olamazdım.Sürekli beni seviyor musun derdim.Bir dönem böyle gecti.Sonra zamanla azalttım.
Bahane dersiniz ama eger konu yeni acılıp acılır acılmaz iliski bittiyse
Ama bu cocugun gercekten öyle düsündügü belli
Kilar biraz once hic bisey yokmus gibi ozur dileyip eskisi gibi mesaj atti!! Dengesiz bu adam. Bende artik ona guvenemeyecegimi falan soyledim oda iste sozler verdi guvendiricem sana kendimi zaman ver bana dedi ben yine soguk bi sekilde devam ediyorum ama adam eskisinden kat kat iyi davraniyor
Kilar biraz once hic bisey yokmus gibi ozur dileyip eskisi gibi mesaj atti!! Dengesiz bu adam. Bende artik ona guvenemeyecegimi falan soyledim oda iste sozler verdi guvendiricem sana kendimi zaman ver bana dedi ben yine soguk bi sekilde devam ediyorum ama adam eskisinden kat kat iyi davraniyor
Damda gulle mi oynuyoz deseydin.