Sen bana demiştin ki..ben askerdeyim...

Yok rest çekmedim düzgünce tane tane anlattım valla Allah sana da sabır ve kolaylıklar versin yavrucum ya gerçekten çok zor bi dönem ve ben de emin ol hep iki kere düşünüyorum ama oluyor gidiyor bi şekilde..ayırmayan görüyosun işte Allah ayırmıyor :)
O da dedi ki görüyosun işte bu kadar çok seviyoruz vazgeçemiyoruz da neden sürekli kavga ediyoruz dedi, sadece kavga istemiyorum onun dışında b şeyin değiştiği yok anlık dedim onları dedi.Ben de kıyamadım tabi...sakince konuşup çözmeye çalışıyoruz şimdi.

Annesinin bugün beni araması da harika oldu. Beraber Mardin'e gitcez belki aklıma soktu :) Tek başıma kızıyo du gelemezsin diye ama annesiyle gidersem diyemez bi şey, rahat olamasak da az görcek olsam da görsem yeter....o da ben de görünce yelkenleri indircez suya tabi :) Ama nisana gidebilecez anca..Hayırlısı bakalım yaa...

yelkenleri suya indirdin yani. sen mutluysan, tabiki de insin yelkenler suya ama bu gel-git'leri yaşamak da sende birikip sinirlerini yıpratabilir. bence bundan sonra yapacağın en güzel şey, bi adım atarken önce kendini düşünmek, gerekirse bencil desin, bunları üzerken düşünecekti. %100 affetme bari. bi pay bırak kendine.

Yok pay bıraktım merak etme, ben şunu şunu yapamam bu böyle olmaz falan anlattım güzelce çok yumuşak ve mahzundu tek isteğim kavga etmemek dedi, dememeliydim öyle ama başka şeyden değil yani dedi, azalan tek hissim bile yok merak etme dedi...indi tabi yelkenler ama tetikteyiz şu an dikkatliyiz de..hayırlısı be özlemim diğer türlü ikimiz de üzgün uykusuz hiç olmuyor ne halde olduğumu ben bilirim, askerde olduğu için mecbur bazı şeyleri de alttan almak zorunda kalıyorum gelince sorcam hesabını

hilalciim düzelmiştir inşallah aranız tüm sayfaları okuyamadım..takma kafana dicem ama takılmadan olmuyo biliyorum canım..biz de az şey yaşamadık ama işte aşk, sevgi olunca bi yerde susuyosun ve olaylar çözülüyo..demişsin ya bende çok kırıcı konuşurdum diye aynen bende öyleydim ama askerlik beni de değiştirdi valla emrahımda kıyamam huyumu bildiğinden hep alttan alıp kırmamaya çalışırdı ama askerde onu yapamıyorlar ben hiç duymadığım şeyleri duydum ondan..haa kötü şeyler değildi tabi ama onun o kibar hallerine alışık olduğumdan çok kötü olmuştum baktım onu bile böyle yapıyosa askerlik gerçekten neler çekiyo acaba diye düşündüm değiştim..inşallah da böyle devam edicem..karşılıklı susabilmekte lazım bi yerde canım..onları nasıl hangi psikolojide söyledi kim bilir eminim düşünceleri o değil içini ferah tut kelebeğim

Aynen öyle zaferim de zamanında çok alttan aldı , asla kalbim kırık uyutmazdım ama askerdeyken yapamıyo evet umarım dönünce kaldığımız yerden devam ederiz, daha iyiyiz canım çok teşekkürler. Düzeldi sayılır artık..aşk, sevgi olunca aynen öyle bi yerden sonra teslim oluyosun, yine de çok kırıp dağıtmamak lazım her seferinde toplamakta zorlanıyorum Allahım sabrımızı eksik etme, hayırlısıyla kavuşalım artık...

Çok az kalmış güneşin doğmasına kuşum çok sevindim adına

evet canım çok kaldı ya çok heyecanlıyız o da bende inanamıyoruz hala Allahım herkese nasip etsin sağ salim kavuşmayı

evet canım çok kaldı ya çok heyecanlıyız o da bende inanamıyoruz hala Allahım herkese nasip etsin sağ salim kavuşmayı

Ohh inanın inanın artık kızz gerçek vallaa benim annemden mehtap için izin çıkmadı azcık üzgünüm ama onu da anladığım için terslenemedim de...hayırlısı dedim, içime sinmiyor dedi, huzursuz olurum gitme dedi, ben de peki annecim dedim napiimm :26:

o da haklı canım yakın değil sonuçta ister istemez aklı kalır insanın..ben tekirdağ olmasına rağmen gidemedim teklif bile edemedim anneme gideyim diye sabret kelebekim sabret her şey çoook güzel olacak

o da haklı canım yakın değil sonuçta ister istemez aklı kalır insanın..ben tekirdağ olmasına rağmen gidemedim teklif bile edemedim anneme gideyim diye sabret kelebekim sabret her şey çoook güzel olacak

Ayy sağol canım benimmmm...siz bi kavuşun takipteyim güzel güzel haberlerini getir de neşemizi bulalım

Anadan ayrı babadan ayrı, yardan ayrı yuvadan ayrı.. Anne yemekleri,tertemiz uykular,havlular,kendine has olan oda, o sıcak yuva.. Uzaklaştığı an özlemi insanı delirtiyor.. Özgürlük.. Uzaklaştı mı insanı kendi esaretinde boğuyor. Askerlik psikolojisi kolay değildir. Onu yoran nedir? Biraz ayrı kalın eminim bin pişman bir halde telefonunuzu titretecektir yüreğinizle birlikte.

Son düzenleme:

Şuan bu arkadaşn yani hilalin askerliği
Bittii sevdiceğiyşe tatilde şuan tatlım konu kapandı yanî nie öne gelmişse bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…