- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
Evet canım 349.dönem asker yareniyim bende amin inşallah hepimiz tez zamanda kavuşalım tatlımsabır dilemekten başka birşey gelmiyor insanın elinden ama bence rest çekme tatlım gerçekten orda çok bunalmış olabilir seni anlıyamıyabilir kaç ay beklemişsin az zamanın kalmış bak seninde maşallah biraz daha sabret kendini geri çekmek istiyorsan çek ama birşeyleri kesip atma derim ben tabiki benim fikrim ama yaşıyan hisseden sensin eniyi kararı sen verirsin ama öfkeyle yaklaşmamak ani kararlar vermemek gerekir bence askerlikte birkere daha düşünmekte fayda oldugunu düşünüyorum rabbim gönlüne göre versin hayırlısı herşey için canım kendini üzme
Yok rest çekmedim düzgünce tane tane anlattım valla
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
O da dedi ki görüyosun işte bu kadar çok seviyoruz vazgeçemiyoruz da neden sürekli kavga ediyoruz dedi, sadece kavga istemiyorum onun dışında b şeyin değiştiği yok anlık dedim onları dedi.Ben de kıyamadım tabi...sakince konuşup çözmeye çalışıyoruz şimdi.
Annesinin bugün beni araması da harika oldu. Beraber Mardin'e gitcez belki aklıma soktu :) Tek başıma kızıyo du gelemezsin diye ama annesiyle gidersem diyemez bi şey, rahat olamasak da az görcek olsam da görsem yeter....o da ben de görünce yelkenleri indircez suya tabi :) Ama nisana gidebilecez anca..Hayırlısı bakalım yaa...