- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
İki ihtimalli, ya sevgisi bitti ya da askerlik psikolojisi.
İhtimali olmayan tek doğru, sizin sevginiz ve fedakarlığınız..
Teşekkür ederim ama işte ben de hangi ihtimale inanacağımı bilemiyorum...
Biraz daha sabredin lütfen.
Birkaç hafta daha, seviyorsa kesin arar..
Bu süre içinde kendinizi yemeyin.. Kısmet.
Şu an seviyor/sevmiyor demek ilişkinize haksızlık olur. Belli ki onun da problemleri var, aşması için zaman verin. Onun istediği de bu değil mi zaten? :)
Herkesin sorun çözme şekli farklıdır, o zaman istemiş, ben görüşmek isterim, siz sadece konuşmak istersiniz vs. vs. ; bu isteğine saygı duymalı ve onun hislerine dair yorum yapmamalısınız.
Dilerim her şey gönlünüzce olur..
üzüldüm sevginize...
üzüldüm fedakarlıklarınıza...
evet dogrusun her dedıgını yapmıssın..
ama bız kadınlar bole degılmıyız ztn..
kocaman bır kanat buldukmu saklanmazmıyız altına..
senın yaptıklarnı bende yaptık belkı dahada fazlasını yaptım...
ama asla ayrılalım lafı duymadım.. sıkıldım bunaldım duymadım..
ama ben emegımın karsılıgını aldım evlendım...
askerlık psıkolojısı ılk gıttıgınde bu lafları soyletır adama...
sankı bırdaha donemıycekmıs gıbı dusunurde ondan..
gelmesıne 3 ay kalmıs...
sen o kadar ay bekle onu gelmesıne 3 ay kala mı sıkılmıs...
bence sen gıdene degılde fedakarlıklarına sevgıne uzul canım...
ve emınımkı o senı arıyacak... herseyı en bastan sorgulayacak..
askerden geldıgınde belkı bırkac ay gezer ama o senı elbet tıpıs tıpıs bırgun arıyacak...
sen bunları dusunmede...
o sana gerı dondugunde sen guclu bır kız olmak mı ıstıyorsun..
kalbını dınlemıs bırımı olmak ıstıyorsun...
bence buna karar ver...
fotodaki sizlermisiniz....? çok yakışıyorsunuz allahım bu ne güzellik ikinizdede...sakın bitmesin ....
o seni kaybederse çok pişman olcak ilerde içime doğdu bak şimdi....
ah kelebeğim ... ne desem dindiremez ki sızını... ama söyleyebileceğim tek şey ;birazcık daha sabretmen... sen yine bi süre arama verdiğin kararın arkasında dur ... Ama aradığında daha da uzatma bunu...
biliyorsun beterin de beteri var... güçlü olmalı benim arkadaşlarım ki ben de ayakta kalabileyim... yoruldum demiş canın yanmış ben de uğura bunu söylemiştim aylarca önce... canı çok yanmıştı ... ama yorulduğuma inandığımda bırakmadım ya orada yine üstüme vazife bilip de en güzel şekilde askerliğini bitirsin diye didindim... Herkes hakettiğini bulsa zaten uğur beni kesinlikle bulamazdı ... noluyor bu askerlere bu aralar bilmyiorum... Yeğenim de askerde , o da dengesizleşiyor şu sıralar..Sevgilisinden ayrılmış ...kızın ailesi araya girince barışmış... ne istediklerinden emin değiller... hadi güçlü ol dimdik ayakta kal...adam yoruldum demiş ama namussuzsun dememiş bana söylendiği gibi... bi düşün kelebeğim, şimdi sana geri gelir affedebilirsin... ya ben ? benim gbi olsaydın...o çok sevdiğin uğrunda tüm fedakarlıkları yaptığın adam sana bi daha gelemeyeceği asla kabullenemeyeceğin birşey söyleseydii ?
şimdi sakinleş bolca dua et ..ben de edeceğim senin için...Hakkınızda hayırlısı olsun diye... Rabbim içine su serpecek gelişmeler versin diye... Seviliyorsun kelebeğimm
onu yoran da seninki gibi aslında hasret... özlediğiniz için ve birbirinize sizden başka kimse katlanamayacağı için tüm olanlar inan...ona anlat ;
Ah benim tuğbişim biliyorum senin durumunu da tabi ki çok iyi biliyorum,her şeyi düşünüyorum..ama bunu bana ilk söyleyişi değil daha önce de söyledi ve kaldıramadığmı söylemiştim, ya işt eben ikimiz için de diyorum kavga etmeyelim diye diyorum...ama bu şekilde olmaz demiştim beni kırarak olmaz..
Şimdi de gelmiş ne mutluluğumuz ne huzurumuz kaldı şuna baksana diyor..ya bu kadarla mı sevgi oluyor be tuğbiş, uğruna savaşmamız gerekn şurda 4 aycık kalmış da sen bana hangi yüzle bunları diyorsun, ben bütün dünyamı dondurmuşum sen yokken...
Sakin olcam dua etcem ve bu sefer ilginçtir ki güçlüyüm tuğbişim, belki sizlerin senin sayende..gördüklerim duyguklarım sayesinde... Allah hepimiz için hayırlısını versin. Sen de çok seviliyosun asla unutma canımkuşum benimgüçlü olcaz, olmak zorundayız.Sağol yavrukuş.
onu yoran da seninki gibi aslında hasret... özlediğiniz için ve birbirinize sizden başka kimse katlanamayacağı için tüm olanlar inan...ona anlat ;
o imkansızlıkların içinde olduğu için mutsuz... Ama her imkan elinin altındayken hiç birşeyin keyif vermemesi kadar olamaz...şurda 4 aycık derken bile için titriyor...nasıl geçecek seslerini bastırıyorsun içinden...
dünyanı durdurmayacaksın ama durdurmasan da dönmeyecek dünya...geçmeyecek ki zaman... yaşanan her acı öldürmedikçe güçlendiriyor..Rabbim en kısa zamanda doğru olanı göstersin ki üzmesin seni... Ve birbirinizi... kavgalar ,tartışmalar bile umut taşır be bebeğim... ama suskunluk.. sessizlik... işte bu konu tartışılır...
Sen kendini üzme yeter... Gerisi teferruat inan...
sevip sevmediği konusunda birşey diyemem işte... çünkü çok sevdiğini düşündüğüm adamı da gördüm,hiç sevmediğini sandığımı da... gez,arkadaşlarınla vakit geçir ama dağılma kuzum ...
Nsıl da güzel anlatmış gene hem kendini hem beni tuğbişim..hasret..özlem..ne kadar aşılması zor...ben de anlatmaya çalıştım hep sen bi yere gitmiyosun etmiyosun çünkü askersin mecbursun ama ben de kendi isteğimle askerim dedim, anla dedim, yeter ki bana iki tatlı söz söyle de ben de dayanabileyim dedim hep...
Ben de öyle düşünüyorum, kavga da tartışma da olsa dedim ki ben seni istiyorum mutsuzken bile ama sen başaramıyosun dedim,işte içimi acıtan da bu, anlayamıyorum beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyo belki de kendimi kandırıyorum hep...
Off başladım gene iç kavgama..üzmücem kendimi, hava çok güzel evi toparlayıp dışarı çıkacam, arkadaşımla muhabbet edecem, alışveriş yapcam kendime gelecem ve onun burnunun sürtmesini beklicem bu sefer kararlıyım, bekleme sürecimde de güçlü olucam, her an telefona bakarak değil hayatı yaşayarak geçirmeyi deniycem
sevip sevmediği konusunda birşey diyemem işte... çünkü çok sevdiğini düşündüğüm adamı da gördüm,hiç sevmediğini sandığımı da... gez,arkadaşlarınla vakit geçir ama dağılma kuzum ...
Allahım neden böyle bizde böyleyiz malesef 2 gündür konusmuyoruz bizim aramızda geçen muhabbetlerde aynı bende senin gibi fedakarım, o kadar cok tartıstık ki 2 hafta boyunca durmadan hergün saah aksam, alttan aldım suyuna gitmeye calıstım bazen benmde hırcınlastıgım oldu evet ama dindiremedim öfkemi sarf ettiğim kötü sözler için hemen yumusayıp özür dilemesinide bildim ama. 2gündür konusmuyoruz en sonki kavgamızda gene alttan aldım hadi uzatmayalım barısalım artık dedim ettiğim her laf için ayrı özür diliycekmişim af diliycekmişim. Sen kimsin ya ben anama babama boyun egmezken sanamı eğicem Allahın oglu olsanda ben kimseye boyun egmem. Kusura bakma sana gücümün olmadıgını konusacak dermanımın kalmadıgını söylemistim karsılıklı olursa tabiki af dilerim ama diger türlü ben yokum hoscakal yazdım ceyizim hazır geldiğinde evlenicez sözde, aileme de hicbisey diyemiyorum o kadar zorki bana senden sogudum bu yaptıkların yüzünden soguttun beni dedi ben sogutmuşum.. Ne kadar kötü bi durum yaa.. Seni cok iyi anlıyorum
Evet canım haklısın ben seni 15 ay beklemeyi göze almışım senin söylediklerine bak hangi insan görmez bu fedakarlıgı nasl gözün kör senin yaa yatıp kalkıp bana tapman gerekirken benden sogudugunu söylüyosun.. Bu askerlik cok yıprattı bizi canm siz yolun sonundasınız bizim daha koskoca 1 yıl var o 1 yıl içersinde bu iliskiden bi toz dahi kalcagını sanmıyorum.. Sen orada nasılsan bende burda aynıyım sanıyosunki ben burda günümü gün ediyorum iyice içime kapandım gezip tozmalarımı bıraktım, geçende sabah yürüyüşüne çıkmıştım her zaman cıkarım ona laf etti hadi eve sıkıldım istemiyorum yürümeni diye sinirlendim ama hicbirsey söylemeden tamam yazdım sadece.. Sırf tamam yazdım diye yok efendim nasıl tamam yazarmısım tamam ne demekmis senin sözümü dinlemeye gönlün yoksa benmde senle konusmaya gönlüm yok yatıyorum ben bye yazmıs sen nasıl bi insan evladısın yaa kelebek ismni bilmiyorum canm kbkma iste bu yaptıgı benim için bardagı tasıran son damla oldu..
Dağılmıycam kuşum, güçlüyüz biz
Ah biz kadınlar işte...hem fedakar hem de yüceyiz ki özür dilemeyi de biliyoruz...
Soğuttun beni, yoruldum ben, bitirdin gibi laflar, bizim kadar sevip de seni aylarca beklemeyi göze almış kadınlar için ne kadar büyük haksızlık , acımasızlık geliyor bana...
Ben de öyleydim kuşum başlarda tutamazdım çenemi, demediğimi koymazdım, o da sabretti o zmanlar sesimi çıkarmazdım o yüzden, ve kötü huyumu ben kend,m değiştirdim, ben de özür diledim yeri geldi, yeri geldi o özür diledi..her şey affedilir ama yeter ki sığınsın bana, ben de biliyim o naparsa ya da ben naparsam yapayım biz birbirimize aidiz ve bi şekilde birbirimizi idare etmeyi öğreniriz, ama bu şekilde konuşmalara tahammülüm yok, sen eğer en küçük zorda ben mutsuzum uzak duralım,soğudum uzak duralım dersen, benim bi bayan olarak gönlüm soğursa hiç bi şekilde geri ısıtamazsın.
Aynısı senin için de geçerli yavrum, ben de seni çok iyi anlıyorum, çok fena kırıp gücendiriyolar insanı ama umarım çok geç olmadan akıllanırlar ,sana benden sevgiler öpüzükler sen de üzülme kızcaazımgüçlüyüz biz
Evet canım haklısın ben seni 15 ay beklemeyi göze almışım senin söylediklerine bak hangi insan görmez bu fedakarlıgı nasl gözün kör senin yaa yatıp kalkıp bana tapman gerekirken benden sogudugunu söylüyosun.. Bu askerlik cok yıprattı bizi canm siz yolun sonundasınız bizim daha koskoca 1 yıl var o 1 yıl içersinde bu iliskiden bi toz dahi kalcagını sanmıyorum.. Sen orada nasılsan bende burda aynıyım sanıyosunki ben burda günümü gün ediyorum iyice içime kapandım gezip tozmalarımı bıraktım, geçende sabah yürüyüşüne çıkmıştım her zaman cıkarım ona laf etti hadi eve sıkıldım istemiyorum yürümeni diye sinirlendim ama hicbirsey söylemeden tamam yazdım sadece.. Sırf tamam yazdım diye yok efendim nasıl tamam yazarmısım tamam ne demekmis senin sözümü dinlemeye gönlün yoksa benmde senle konusmaya gönlüm yok yatıyorum ben bye yazmıs sen nasıl bi insan evladısın yaa kelebek ismni bilmiyorum canm kbkma iste bu yaptıgı benim için bardagı tasıran son damla oldu..
Ceren bende memnun oldum hilalcim :) ne güzel durulduğunuz bi döneminiz olmus cok sevindim bizde duruluruz belki umutlandım bak simdi.. gelmesine yakın daha bi stres cogalıyomus sanırım öyle diyolar belkide bu yüzdendir onun sana karsı hakeketleri söyledikleri falan hic kafana takma birkac ay sonra yanında artık senin yerinde olsam rahat bi nefes alır arkama yaslanırdım
Ah canım benim, ismim hilal senin??
kesinlikle çok haklısın, anlamıyorlar, sanıyolar ki onlar askerde ama biz burda günümüzü gün ediyoruz her şey laylaylom...oysa bizim düşündüğümüz kadar düşünmüyorlardır, çünkü onların kafasını meşgul eden başka şeyler var belki..her şeyden uzaklar ve her şeyi özlüyorlar..biz sadece ve sadece onları özlüyoruz ve hayatımızı da buna göre çiziyoruz ve buna rağmen gördüğümüz muameleye bak..Allahım aç şunların gözünü, gönlümüzü ferahlatacak bi gelişme olsun.
Sevginizin boyutunu bilmiyorum kuşum ama biliyosun ki öyle ha deyince de söküp atılmıyo, biz de çok kavgalar ettik bu süreçte çok gecem uykusuz geçti benim, çok sancı çektim ama bi dönem oldu birbirimizi anlamaya başladık, sanırım dedim dönene kadar böyle uysal kalırız artık, çünkü 14 Şubat yıldönmümüzdü ve birbirimize süprizler yaptık hediyeler yolladık yazılar yazdık..şimdi o yüzden bu yaptıklarına anlam veremiyorum..gün geçtikçe ona da mı zor geliyor daha çok acaba bilemiyorum ama açması lazım o gözlerini ve her açtığını sadece beni düşünmesi lazım..
Sen de braz daha sabret tatlım, ilk dönemler daha zordur daha anlayışsızdır kabullenemez orda olduğunu bi sene her şeyden uzak kalacağını, senden uzak olacağını, senin dışarda neler yaptığını senin dışarda kimlerle konuştuğunu düşündükçe kafayı yer, sana kimlerin yan gözle bakacağını düşünür çıldırır. Tabi ki bunları düşündüğünde sana güvenip rahatlar belki ama ne yazık ki acısı da sana patlar, sancısı da..o kadar öfkeyi,kızkınlığı anasına babasına bile kusamaz çünkü sana kusar. Sabret yavrucum..elbet durulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?