• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen anneme bunumu demek istedin_?

kalinkaselin

sevgi herşeyi halleder:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
6.178
7.098
398
kızlar ben nişanlıyım fakat nikahım oldu tayin durumları için nikahı 8 ay önce yptık yni resmi olrak evliyim fakat düğünüm yza olcak
şimdi en baştan anlatım size kaynanamla aramda seviyeli bi ilişki var yılış yılış diiliz ayda bi kere o beni arar bi kerede ben onu bayramlarda gider elini öperim özel günlerde kandillerde ararım yani aranması gereken her yerde ararım anneler günün falan unutmam böle bi ilişkimiZ var severmiyim? tabi ama bi annem kadar elbette olmaz kendi halinde bi kadın bazen isteklerini nişanlıma söler direk benimle muhattap olmaz bunun dışında bi sorunumuz olmadı halada yok
bunda 3 gün önce nişanlımın halası kaynanam bide nişanlım bi yerde bi araya gelmişler halası demişki erkan bana keşkek yemeye gelin nişanlımda demişki ben yanlız diilim hala karım var demiş esbiryle halasıda tamam canım onuda dedim zaten de
miş kaynanamıda çağırmış benim kaynanamın gelcenden haberim yok neyse dün gece teyzemle konuşuoruz hafta sonuda teyzeme gitcem dedimki ben pazar günü halaya gidicem keşkek yemeye die teyzemde dediki ay benimde canım çekti dedi bende teyze sende gel ben bi halaya sorim didim hala bunları sorun yapcak insan diil neyse bugün halayı aradım hala teyzeemde gelicek sana sormadan çağırdım ama dedim tabi kızım gelsin bi tabak daha fazla konur nolcak didi bende nişanlımı aradım dün gece hayatım teyzemde geliceek senin için bi problem olurmu didim yok canım ama bi halaya sor dedi bende sorcam zaten dedim bugün haalaya söledşm die aradım nişanlımda dediki tamam o zman benim annemde gelcek dedi bende aynen sunları söledim gelsin tabi uzun zamandır görmüodum i olur görüşmüş oluruz benim için sorun yok dedim
tuttu bana sen anneme için nasıl sorun yok dersin sanki aranızda problem var gibi dedi ya dedim öle olsa bende dün gece teyzem için aynısını söledim ki bu benim ağzıma dolanmış bi laftır sorun yok dimi sorun olmaz dimi gibi sen dedim benim niyetimi bilmiomusun dedim oda sen agzından cıkanları duymuosun nasıl anneme böle sölersin istemiousunmu demek istedin dedi bende baağırdım çağırdım sen hala beni tanıyamamışsın benim niyetimi bilmiomusun öle olsa dün gece teyzem için aynısını sölemezdim o zman dün gece niye aynı tepkiyi vermedin hayatım benim teyzenle aranda sorunmu varki öle diosun die dedim dediki o senin problemin bende beni bi süre arama sana kızgınım seninle konuşmak istemiorum su an dedim telefonu kapattım kızlar bişe söleyin nolur haksızmıyım ben öle bişe demek istemedim sözde annesini bana ezdirmio koruyo ama ben zaten ezmek istemedimki? napıyım ben şimdi bu adama?

cnm sanırım nişanlının o an kafasında uğraştığı
başka bi sorun vardı ve sana patladı
büyütülecek birşey yok gibi geldi bana kulüpte
okuyoruz ne sorunlar problemleri olan var
halldilmeyeck sorunlar değil sizinki
allah bundan başka sorun vermesin bi ömür
mutlu olun inşallah:)

kızlar ben nişanlıyım fakat nikahım oldu tayin durumları için nikahı 8 ay önce yptık yni resmi olrak evliyim fakat düğünüm yza olcak
şimdi en baştan anlatım size kaynanamla aramda seviyeli bi ilişki var yılış yılış diiliz ayda bi kere o beni arar bi kerede ben onu bayramlarda gider elini öperim özel günlerde kandillerde ararım yani aranması gereken her yerde ararım anneler günün falan unutmam böle bi ilişkimiZ var severmiyim? tabi ama bi annem kadar elbette olmaz kendi halinde bi kadın bazen isteklerini nişanlıma söler direk benimle muhattap olmaz bunun dışında bi sorunumuz olmadı halada yok
bunda 3 gün önce nişanlımın halası kaynanam bide nişanlım bi yerde bi araya gelmişler halası demişki erkan bana keşkek yemeye gelin nişanlımda demişki ben yanlız diilim hala karım var demiş esbiryle halasıda tamam canım onuda dedim zaten de
miş kaynanamıda çağırmış benim kaynanamın gelcenden haberim yok neyse dün gece teyzemle konuşuoruz hafta sonuda teyzeme gitcem dedimki ben pazar günü halaya gidicem keşkek yemeye die teyzemde dediki ay benimde canım çekti dedi bende teyze sende gel ben bi halaya sorim didim hala bunları sorun yapcak insan diil neyse bugün halayı aradım hala teyzeemde gelicek sana sormadan çağırdım ama dedim tabi kızım gelsin bi tabak daha fazla konur nolcak didi bende nişanlımı aradım dün gece hayatım teyzemde geliceek senin için bi problem olurmu didim yok canım ama bi halaya sor dedi bende sorcam zaten dedim bugün haalaya söledşm die aradım nişanlımda dediki tamam o zman benim annemde gelcek dedi bende aynen sunları söledim gelsin tabi uzun zamandır görmüodum i olur görüşmüş oluruz benim için sorun yok dedim
tuttu bana sen anneme için nasıl sorun yok dersin sanki aranızda problem var gibi dedi ya dedim öle olsa bende dün gece teyzem için aynısını söledim ki bu benim ağzıma dolanmış bi laftır sorun yok dimi sorun olmaz dimi gibi sen dedim benim niyetimi bilmiomusun dedim oda sen agzından cıkanları duymuosun nasıl anneme böle sölersin istemiousunmu demek istedin dedi bende baağırdım çağırdım sen hala beni tanıyamamışsın benim niyetimi bilmiomusun öle olsa dün gece teyzem için aynısını sölemezdim o zman dün gece niye aynı tepkiyi vermedin hayatım benim teyzenle aranda sorunmu varki öle diosun die dedim dediki o senin problemin bende beni bi süre arama sana kızgınım seninle konuşmak istemiorum su an dedim telefonu kapattım kızlar bişe söleyin nolur haksızmıyım ben öle bişe demek istemedim sözde annesini bana ezdirmio koruyo ama ben zaten ezmek istemedimki? napıyım ben şimdi bu adama?

Evet aynen dediğin gibi annesini sana ezdirmiyor.Kapıları kapatıyor.Annesine en ufak bir imada bile bulunamayacağını öğretmeye çalışıyor.

Sakın sen arama .Sen yanlış bişey söylememişsim.O abartmış.Bence arayana kaddar bekle.Arayınca da tavrını belli et..

cnm sanırım nişanlının o an kafasında uğraştığı
başka bi sorun vardı ve sana patladı
büyütülecek birşey yok gibi geldi bana kulüpte
okuyoruz ne sorunlar problemleri olan var
halldilmeyeck sorunlar değil sizinki
allah bundan başka sorun vermesin bi ömür
mutlu olun inşallah:)

teşekkür ederim ama bu hareketi çok canımı sıktı şimdi ufak ufak bunları yapıosa ya ilerde daha kötü olursa y bu formdakilerde böle böle başladıysa?

şaka gibiymiş valla
haklısın yani
evlenince ana kuzusu filan mı olmuş nedir
amacı nnesini bana karsı korumak ama ben annesini zaten ezcek küçümsicek bişe yapmadımki şimdilik iyi kaynanam yani bi zararın ı görmüş diilim bana bişe ypmyn kdın ben npim?

adamakıllı dersini almadan affetme...taviz tavizi doğurur...bunun için ayrılınmaz tabiki ama hatasını anlamalı...evlenince her lafı tartıp öylemi konuşacaksınız...yanlış anlamış olabilir..ne güzel açıklamışsın...gereksiz alınganlık yapmış beyefendi...:19:

Nişanlın gereksiz alınganlık yapmış, ama sanırım erkekler en baştan böyle bir diş göstermek istiyor, yani annem kıymetlimdir asla laf söyletmem demek istiyor aklınca. Eğer bir sorun da yaşamıyorsanız ve bu yüzden size gözdağı verecek fırsatları olmamışsa, böyle suni sorun yaratıp gözdağı veriyorlar...

okurken ürperdim valla, Allah yardimcin olsun ve gecmis olsun senin esin tam bir anakuzusu, yasadim aynilarini biliyorum.
Bence sakin arama, o arasin özür dilesin, sen kötü bisey dememissin. Lafi neresinden anlamis. Galiba evde konusuluyorsun canim, benim eski esim de evlendikten sonra diken üzerindeydi annesi hakkinda konusulunca.

Eşin sana annesi konusunda gözdağı vermek için fırsat kollamış ve en olmayacak zamanda da bunu yapmış. Bu dediğim gibi bilerek bunu yaptıysa gözünü korkutmak istemem ama ileride daha büyük sorunlar çıkmasın. Bence adamakıllı konuş. Tabi o arayınca. Annesiyle bir sorununun olmadığını tekrar tekrar söyle. Ve senin günahını aldığını da söyle. Haksızlığa uğramışsın çünkü.

aslında bakarsanız büyütülecek bir konu değil, kötü niyet yok ağzınıza dolanmış
basit anlamsız bir kelimeyi öylesine söylemişsiniz.ama empati yapın şöyle bir;
eşiniz size: annen, evet gelebilir sorun yok benim için derse?aslında istersem sorun yapabilirim
bu bana bağlı, eğer hoşlanmadığım bir durum olsaydı onu sorun eder ve istemezdim,ipler benim elimde izlenimi veriyor bence.
ama şuan sorun yok gelsin, anlamı çıkıyor bunu gelecek için tehdit gibi algılayıp korkmuş olabilir.tepkisi bundandır.
bence hiçbişey olmamış gibi devam edin büyütmeyin kimse kimseden özür dilemesin suçlu yok ortada.

Çok saçmalamış.Sanki böyle bir fırsatı bekliyormuş gibi konuşmuş
Resmen göz dağı veriyor.

az önce aradı kızlar özür diledi ben yanlış anladım dedi bende çok kırgınım san herşeyin altında bişey arıcaksak bundan sonra bende sende dhil olmk üzere ban sölenen herşeyin altında bişey arıcam dedim yapm hytım nolur büyütme dedi hayır dedim bundan sonra böle bişe olmamış gibi davrandı ama yağma yok şu an önemsiz gibi durdunun farkındayım ama ilerde büyümeden önüne geçmek lazım die düşünüorum:)

az önce aradı kızlar özür diledi ben yanlış anladım dedi bende çok kırgınım san herşeyin altında bişey arıcaksak bundan sonra bende sende dhil olmk üzere ban sölenen herşeyin altında bişey arıcam dedim yapm hytım nolur büyütme dedi hayır dedim bundan sonra böle bişe olmamış gibi davrandı ama yağma yok şu an önemsiz gibi durdunun farkındayım ama ilerde büyümeden önüne geçmek lazım die düşünüorum:)

Kesinlikle heme gevşeme özür diledi diye. Senin özür dilemeni bekledi baktı olmadı geri adım attı.

eşim bana,annen gelebilir bence sorun yok,derse bende gerilirdim.ne demek annem onun izniyle mi gelecek diye düşünürdüm.öylesine söyledim diyorunuz.o zaman konuşma şeklinizi değiştireceksiniz:34:

erkekler özellikle nişan zamanları anneleri konusunda çok hassastır.

sen ona talihsiz bir cümle kullandığını annsini çok sevdiğini eğer bu konuyu uzatıyorsa ortada gerçekten bir sorun olduğunu söyleyin.

çünkü ortada kopuk bir bağlantı var ki bunu bu kadar büyüttü.

bundan sonrası için daha dikkatli davranın. sanli ileride işiniz zor gibi görünüyor

bayagi isin var senin nisanlinla,
her lafi böyle tersten anlarsa,
yandin gitti:40:

eşim bana,annen gelebilir bence sorun yok,derse bende gerilirdim.ne demek annem onun izniyle mi gelecek diye düşünürdüm.öylesine söyledim diyorunuz.o zaman konuşma şeklinizi değiştireceksiniz:34:

burda gerilecek ne varki sevgili egem...
gelsin benim icin sorun yok lafinin neresi yanlis acaba,
bu kadar alingan olmayin bence...:42:

Back
X