Canım bende sana öm attım ama galiba mesaj bölümün kapalı elinde varsa banada numune selülit kreminden gönderebilrimisin?
Merhabalar Adresinizi mehatir@gmail.com adresine msj atarsanız sizin de kreminizi gönderirler... iyi geceler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende sana öm attım ama galiba mesaj bölümün kapalı elinde varsa banada numune selülit kreminden gönderebilrimisin?
Merhabalar Adresinizi mehatir@gmail.com adresine msj atarsanız sizin de kreminizi gönderirler... iyi geceler...
Arkadaslar kremini kullanannlardan geri bildirimler başladı inş.. hepimiz güzel sonuçlar alırız inş..
adresleri verenlere de numunleri yarın gönderilecekmiş...
Canım araştırdım benim kremler Muğla'ya gitmiş yanlışlıkla...Aradım adres verdim bu seferde Bursa'ya gitmiş... Ordan adresi kontrol etmeden tekrar Muğla'ya göndermişler...Konuştum bu seferde artık yönlendirme yapamayız dediler...Nolucak şimdi kremlerim gelmeyecekmi?
Valahi 10 gündür geldi gelicek diye o kadarda bekledim....
Dalyan neresi Allah aşkına muğla degilmi :) sizin sehir neresi Allah aşkına kuzum :) ....
,,,,,, Bu arada kremler hakkında güzel geri bildirim alıyoruz.....
gecmiyo iste. ben masaja gitmistim yediklerime de dikkat ettim ama gecmio iste. hele ki genetikse ameliyatla bile gecmess daha kalıcı ve kesin cözümler lazııım banaaa nolur yardımmm =((
valla azaltanlar oluyor ama bence imkansız geçmesi
Sevgili Arkadaşlar,
Bazı mesajlara göz gezdirdim de,selülit derdi olanlar yardım istiyor fikir soruyor Eminim netten ve reklamına denk geldikleri her ürünü de ekonomileri yettikçe uyguluyorlar.
Rica ediyorum Önce Yaşınızı,Kilonuzu,selülitlerinizin ne kadar zaman önce belirdiğini ve sizin neyi nasıl ve ne süreklilikte uyguladığınızı listelerseniz daha net bir sonuca doğru adım atabiliriz.
Bir de genelde su içiyorum diyenlerin kendi metabolizmaları için yeterli su içmediklerini gözlemliyoruz.
Düzenli,tempolu yaşa,kiloya,sağlık sorunlarına göre yapılan yürüyüşlerin dahi kişiye,yaşam tarzına,metabolizma saatine göre değişmesi gerekebiliyor.
İdeal Beslenme ile diyet karıştırıldığında,metabolizma bizden bir şekilde intikam alıyor.Lütfen diyetlerden uzak durun,ekonominiz yetiyorsa gıda intolerans (york)testi yaptırın.
Ben yeminli masaj uzmanıyım,selülit tedavisi de yapıyorum ama bu çok uzun ve çok sabırlı olunması gereken bir yol ve bir arkadaşımızın dediği gibi siz doğrulara ara verdiğinizde sorununuz kıza zamanda misliyle geri dönebiliyor.
Sevgiler
Merhabalar yeminli masaj uzmanı olduğunuzu söylüüyorsunuz sizede numue selülit kremi göndersem sizde kulanırmısnız veya selülit tedavisi gören müşterilerinizde uygulama imkanı oabilirmi suan için bu üretilen krem test yeni üretildi % 100 bitkisel yan etkisi yok ve gerçekten selüllit iiçin faydalı oldugunu kullannan arkadaslardan duyuyuyoruz sizde adres veriirseniz sizede gönderttireiblirim..
Bıktım selulıtlerımden de ,sarkmıs gobegımden de kılolarımdan da,cıllerımden de .of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa