Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Arkadaslar kremini kullanannlardan geri bildirimler başladı inş.. hepimiz güzel sonuçlar alırız inş..

adresleri verenlere de numunleri yarın gönderilecekmiş...

Arkadaslar kremini kullanannlardan geri bildirimler başladı inş.. hepimiz güzel sonuçlar alırız inş..

adresleri verenlere de numunleri yarın gönderilecekmiş...

Canım araştırdım benim kremler Muğla'ya gitmiş yanlışlıkla...Aradım adres verdim bu seferde Bursa'ya gitmiş... Ordan adresi kontrol etmeden tekrar Muğla'ya göndermişler...Konuştum bu seferde artık yönlendirme yapamayız dediler...Nolucak şimdi kremlerim gelmeyecekmi?
Valahi 10 gündür geldi gelicek diye o kadarda bekledim....:KK43::KK43::KK43:

Canım araştırdım benim kremler Muğla'ya gitmiş yanlışlıkla...Aradım adres verdim bu seferde Bursa'ya gitmiş... Ordan adresi kontrol etmeden tekrar Muğla'ya göndermişler...Konuştum bu seferde artık yönlendirme yapamayız dediler...Nolucak şimdi kremlerim gelmeyecekmi?
Valahi 10 gündür geldi gelicek diye o kadarda bekledim....:KK43::KK43::KK43:

Dalyan neresi Allah aşkına muğla degilmi :) sizin sehir neresi Allah aşkına kuzum :) ....

,,,,,, Bu arada kremler hakkında güzel geri bildirim alıyoruz.....

gecmiyo iste. ben masaja gitmistim yediklerime de dikkat ettim ama gecmio iste. hele ki genetikse ameliyatla bile gecmess daha kalıcı ve kesin cözümler lazııım banaaa nolur yardımmm =((

Sevgili Arkadaşlar,
Bazı mesajlara göz gezdirdim de,selülit derdi olanlar yardım istiyor fikir soruyor Eminim netten ve reklamına denk geldikleri her ürünü de ekonomileri yettikçe uyguluyorlar.
Rica ediyorum Önce Yaşınızı,Kilonuzu,selülitlerinizin ne kadar zaman önce belirdiğini ve sizin neyi nasıl ve ne süreklilikte uyguladığınızı listelerseniz daha net bir sonuca doğru adım atabiliriz.
Bir de genelde su içiyorum diyenlerin kendi metabolizmaları için yeterli su içmediklerini gözlemliyoruz.
Düzenli,tempolu yaşa,kiloya,sağlık sorunlarına göre yapılan yürüyüşlerin dahi kişiye,yaşam tarzına,metabolizma saatine göre değişmesi gerekebiliyor.
İdeal Beslenme ile diyet karıştırıldığında,metabolizma bizden bir şekilde intikam alıyor.Lütfen diyetlerden uzak durun,ekonominiz yetiyorsa gıda intolerans (york)testi yaptırın.
Ben yeminli masaj uzmanıyım,selülit tedavisi de yapıyorum ama bu çok uzun ve çok sabırlı olunması gereken bir yol ve bir arkadaşımızın dediği gibi siz doğrulara ara verdiğinizde sorununuz kıza zamanda misliyle geri dönebiliyor.
Sevgiler

Merhaba kızlar. Bende bugün suna dumankayanın limon aspirin ve susam yagı 3 lüsünü kullanmaya başladım bakalım işe yarıcak mı cok merak ediyorum. Başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

düzenli spor,bol su ,meyve sebze ,,tamamdır ,ama birazda genetik diyelim ...cok zor kurtulmak bence

Sevgili Arkadaşlar,
Bazı mesajlara göz gezdirdim de,selülit derdi olanlar yardım istiyor fikir soruyor Eminim netten ve reklamına denk geldikleri her ürünü de ekonomileri yettikçe uyguluyorlar.
Rica ediyorum Önce Yaşınızı,Kilonuzu,selülitlerinizin ne kadar zaman önce belirdiğini ve sizin neyi nasıl ve ne süreklilikte uyguladığınızı listelerseniz daha net bir sonuca doğru adım atabiliriz.
Bir de genelde su içiyorum diyenlerin kendi metabolizmaları için yeterli su içmediklerini gözlemliyoruz.
Düzenli,tempolu yaşa,kiloya,sağlık sorunlarına göre yapılan yürüyüşlerin dahi kişiye,yaşam tarzına,metabolizma saatine göre değişmesi gerekebiliyor.
İdeal Beslenme ile diyet karıştırıldığında,metabolizma bizden bir şekilde intikam alıyor.Lütfen diyetlerden uzak durun,ekonominiz yetiyorsa gıda intolerans (york)testi yaptırın.
Ben yeminli masaj uzmanıyım,selülit tedavisi de yapıyorum ama bu çok uzun ve çok sabırlı olunması gereken bir yol ve bir arkadaşımızın dediği gibi siz doğrulara ara verdiğinizde sorununuz kıza zamanda misliyle geri dönebiliyor.
Sevgiler

Merhabalar yeminli masaj uzmanı olduğunuzu söylüüyorsunuz sizede numue selülit kremi göndersem sizde kulanırmısnız veya selülit tedavisi gören müşterilerinizde uygulama imkanı oabilirmi suan için bu üretilen krem test yeni üretildi % 100 bitkisel yan etkisi yok ve gerçekten selüllit iiçin faydalı oldugunu kullannan arkadaslardan duyuyuyoruz sizde adres veriirseniz sizede gönderttireiblirim..

Merhabalar yeminli masaj uzmanı olduğunuzu söylüüyorsunuz sizede numue selülit kremi göndersem sizde kulanırmısnız veya selülit tedavisi gören müşterilerinizde uygulama imkanı oabilirmi suan için bu üretilen krem test yeni üretildi % 100 bitkisel yan etkisi yok ve gerçekten selüllit iiçin faydalı oldugunu kullannan arkadaslardan duyuyuyoruz sizde adres veriirseniz sizede gönderttireiblirim..

Hastalarımıza önerebileceğimiz ürünler piyasada tanınmış,geçerliliği kanıtlanmış ürünler olmak zorunda.Çoğunlukla aktarlardan temin edebilecekleri uçucu yağlarla yapılan kendi cilt tiplerine ve ihtiyaçlarına göre olan karışımları önermeyi yeğliyorum.

Bıktım selulıtlerımden de ,sarkmıs gobegımden de kılolarımdan da,cıllerımden de .of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bıktım selulıtlerımden de ,sarkmıs gobegımden de kılolarımdan da,cıllerımden de .of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yaşınızı,Kilonuzu,selülitlerinizin ne kadar zaman önce belirdiğini lütfen belirtir misiniz ? Doğru su içmek,tempolu yürüyüş,sabah akşam yatağınızda uzandığınızda yapacağınız nefes egzersizleri, beslenmede ph ı bazal gıdaları tüketmeye dikkat etmek,düzenli uyku,ve selülitin durumuna göre haftada 2 veya 3 kez yeminli bir uzmana masaj yaptırmak ve bir anda belirmedikleri gibi bir anda da gitmeyecekleri için sabırla uygulamalrdan vazgeçmemek sizi istediğiniz sonuca kavuşturacaktır.

abartmiyorum gercekten bir bucuk ayda kurtuldum , hergun sabah kalkinca 15 dak aksam yatmadan once yine 15 dak kalca bacak hareketleri yaptim , yani huy edindim kendime, ayriyetten haftada 3 defa 30 dak spor yaptim burda dogru nefes alip verme gercekten onemli, biara saglik yuzunden ameliyat oldum yapamdim ve hemen geri gelir gibi oldular ay :)) yani bi geldimi daima geri gelme sansi var sanki o yuzden sporu birakmiyorum zaten cok iyide geliyor, bunu herkes yapabilir sabah aksam 15 dak ayirin kendinize kalca ve bacak hareketleri ama ve bisey daha dusch alirken soguk su dudun biliyorum cok kotu ama iyi geliyor zaten cikmaniza yakin yapin, ve kaffee -koffein- iyi geliyor, kaffee kaynatip alta kalan -turkecini bilmiyorum:) ne ismi... onun iyice surun ve normal dusch alin,,,

X