canım bende şimdi attım attım bilgilerimi, sabırsızlıkla bekliyorum. Elime ulaşınca haber veririm artık ayrı bir başlıkta toplanırız diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...
ben vibro belt titreşimli kemer aldım bacaklarımı sarıyo ben memnunum fiyatıda diğerlerine nazaran oldukça uygun:) aspirinli karışımda çok işe yarıyor aspirinli krışımı sürüp kemeri takıyorum sonrada yosun sabunuyla yıkıyorum 1 haftada bacaklarımda sıkılaşma hissettim:))))selülitlerimde pek fark yok gibi ama olsun bu azimle oda geçecek sanırım:))bide yürüyüş yapabilsem tam süper olacak:)
Kreminizi bugun kargoya veriyoruz inş. bir aksilik olmassa size birde cilt sıkılaştırıcı ve kırısıklık giderici cok hoş bir krem daha gönderecekeler bilginiz olsun :)
Sabırsızlıkla bekliyorum... :18:
Sabırsızlıkla bekliyorum... :18:
size zahmet.. adresinizi msj atarsınız sevinirim..
Selülitlerle başım dertte , kabak lifi kesesi aldım onun haricinde kekik yağı biberiye yağı ve portakal yağı aldm ama kekik yağı aşırı kokuyo evdekilerle atıştım koku yüzünden :18: kekiği faazla süremiyorumda diğerlerini hergün uyguluyorum 3. günüm bakalm ne olcak
zü&er arkadaşım.adres verdim ama krem gönderecek misin bana
Benim numune kremlerim geldi, cilt için olanını denedim biraz yanma ve kaşıntı yaptı cildimde tekrar kullanırmıyım bilemem açıkcası biraz tereddüt ettim, eşimde denedim onda bir reaksiyon vermedi sanırım ona kullandırırım :) Selülit kremini de en kısa zamanda başlayacağım, haftaya spora başlıyorum birlikte kullanmayı düşünüyorum çünkü. Gelişmeleri yazarım...
Ewet Gönderecegim kusura bakmayın bir iki gündür yogunlar gönderememişler bugun yani cumartesi göndereceklerini söylediler..
Ewet Gönderecegim kusura bakmayın bir iki gündür yogunlar gönderememişler bugun yani cumartesi göndereceklerini söylediler..
canım kremler geldi.çok teşekkür ederim.Allah sana hayırlı sağlıklı güzel evlatlar verir inşallah.
zü&er ablacım(abla dememde bir mahsur yok sanırım benden büyüksünüz)bu kremler işe yaradı söylemek istedim.3 gündür kullanıyorum düzenli bir şekilde ek olarak sadece duşta soğuk su tutuyorum kalçama ve bacaklarıma.gözle görülür bir fark varçok sağol ablacım Allah razı olsun.hangi firma bu başka ne ürünleri var.ihtiyacımız olursa bu markayı tercih edelim.