Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar işte bu hareket selülitin düşmanı kollarınızı böyle açmanıza gerek yok bu hareketi 10 kere yapın sonra tekrar yukarı kaldırıp kalçayı 10 saniye sıkın bu set i 3 kere hergün yapın bir ay sonra popodaki selülitlerin yarısı gitmezsse gelin beni yolun zemuszemus
spor+bol su+ kahfesiz bi hayat bence etkili olur ama kahveden vazgeçemiyorum yaboshayallersmilemafoldumben
çok doğru yazdıklarınız.ben selülitlerimden kurtulmak için yüzmeyi öğrendim.haftanın üç günü yüzmeye gittim.spor salonuna kaydoldum.yoğun fiziksel aktivitenin sonunda kurtuldum.Ben de çok krem kullandım ama şimdi her zamankinden çok selülitim var, bence selülitin en önemli nedeni hareketsizlik, bi de beslenme..çünkü selülit bir dolaşım problemi biz ne kadar dışardan müdahale etsek de içerden bişeyler yapmadan bu sorundan kurtulamayız...yani bol su içip, tuzu azaltıcaz, kolalı içeceklerden uzak durucaz, sağlıklı beslenicez; hareket edicez, üstüne de krem sürücez...yoksa beslenmemizi değiştirmeden ne kadar yosun sabunuyla ovup krem sürsek de bir faydası olmuyor, bi de süreklilik çok önemli, hangi yöntemi uygularsak uyguayalım düzenli ve sürekli olması gerekiyor...çünkü selülit çok nankör,tam kurtuldum diyorsun birkaç ay sonra bi bakmışsın hepsi geri gelmiş
slm kızlar başardım diyebilirim evet selulıtlerden kurtulmayı başardım tabiki bu guzel siteden uyguladıklarımla bunlar:
1) gun aşırı duzenli olarak bacaklarımı , kalçalarımı , basenlerımı kısaca belden aşağı kısmımı çalıştırdım ,spor yaptım ve sadece 20 dk. ayırarak
2) hergün duzenli olarak duş almadan önce kabak kesesi lifiyle ovuşturdum kızarana kadar
3) duş alırken yosun sabununu köpürte köpürte ovuşturduğum yerlere sürdüm
4) gunde 2 lt su içtim
Butun bunları yaklaşık 3 buçuk hafta olacak sanırım yaptım ve selulıtler yok oldu ki şunu hatırlatmak isterım ben bıraz zayıf olduğum için kilo almaya çalışıorum yanı pekmez yoğurt cips vs...yıyorum .hepinizde biliosunuz ki bunlar selulıtlerın en ıyı dostudur.butun bunları yememe rağmen selulıtten kurtuldum.darısıda sızlerın başına hanımlar ( aman sız cıps,kola vs.. yemesenız iyi olur daha kolay olur selulıtten kurtulmak)