Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
arkadaşlar işte bu hareket selülitin düşmanı kollarınızı böyle açmanıza gerek yok bu hareketi 10 kere yapın sonra tekrar yukarı kaldırıp kalçayı 10 saniye sıkın bu set i 3 kere hergün yapın bir ay sonra popodaki selülitlerin yarısı gitmezsse gelin beni yolun zemuszemus

Aynen katılıyorum sana...Bu hareket selülit için harika bir hareket...Bizzat denedim ve işe yaradığını gördüm.Herkese tavsiye ederim..Bırakın yağlarla, karışımlarla uğraşmayı..Pilates yapın ve vücudunuzdaki farkı görün...6 ayda Ebru Şallı gibi olursunuz...kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

merhaba kızlar,
bende dün akustik dalga tedavisine başladım. bu konuda fikri olan veya yaptırmış olan varmı? özel bir alet doku altındaki yağları kırıyor. ve 4hafta sonunda yok ediyor. umutla başladım işte. çünkü baya sert yerleşmiş selülitlerim var. gelişmeleri yazarım.

spor+bol su+ kahfesiz bi hayat bence etkili olur ama kahveden vazgeçemiyorum yaboshayallersmilemafoldumben

spor+bol su+ kahfesiz bi hayat bence etkili olur ama kahveden vazgeçemiyorum yaboshayallersmilemafoldumben

ben de ayni sekilde :)) gunde bir kez falan belki ama kokusuna dayanamiyorum : )
Zaten dediklerinin ilk ikisini arttirsak o bile kar sayilir,
sevgiler :)

slm kızlar bende de var selülit biraz ve elimden geldiğince bol su içiyorum..
kahve ve asitli içecekler tüketmiyroum her banyoda kabak lifiyle ovmaya başladım kızarana kadar çünkü selülit ordaki hareketsizlikten oluyor diye biliyorum..duştan çıkmadan da sıcak soğuk şok etkisi yapıyorum bakalım yaza kadar inş düzelir eyvahedigeldismile herkese kolay gelsin arkdaşlar a.s.

arkadaslar merhaba ben de lancomun selulit kremini almistim 80 tl ye. etkisini gordum. ama birakinca daha da cogaldi. sonra aktardan bitkisel yaglari kullanmaya basladim.
once selulitli yerlerimi kabak lifiyle kizarincaya kadar ovuyordum bi kac dakika. sonra 1 tatli kasigi susam , tatli badem ve jojoba yagi, 1 cay kasigi portakal, limon, okaliptus,biberiye,kayisi yaglarini bi kapta karistirip suruyordum masaj yaparak. iyice kizarip hafif yanmaya baslayinca ( kandolasiminin arttigini hissediyorsunuz) strec filmle sarip 2-3 saat bekletiyorsunuz. isterseniz gece yapip sabah cikarabilirsiniz. sonra dusa girip kabak lifiyle bi daha keseliyordum.
3.gunun sonunda esim ` selulitlerin gitmis gorunmuyor` dedi. sonra biraktim. simdi tatildeyim bugun tekrar baslicam. hareketsizlik selulitin en basta gelen sebebi. kozmetik urunler hem cok pahali hem de gereksiz. bunlar tamamen dogal. selulitli yerlerin bebek cildi gibi puruzsuz oldugunu gorusuyorsunuzzz

Ben de çok krem kullandım ama şimdi her zamankinden çok selülitim var, bence selülitin en önemli nedeni hareketsizlik, bi de beslenme..çünkü selülit bir dolaşım problemi biz ne kadar dışardan müdahale etsek de içerden bişeyler yapmadan bu sorundan kurtulamayız...yani bol su içip, tuzu azaltıcaz, kolalı içeceklerden uzak durucaz, sağlıklı beslenicez; hareket edicez, üstüne de krem sürücez...yoksa beslenmemizi değiştirmeden ne kadar yosun sabunuyla ovup krem sürsek de bir faydası olmuyor, bi de süreklilik çok önemli, hangi yöntemi uygularsak uyguayalım düzenli ve sürekli olması gerekiyor...çünkü selülit çok nankör,tam kurtuldum diyorsun birkaç ay sonra bi bakmışsın hepsi geri gelmiş
çok doğru yazdıklarınız.ben selülitlerimden kurtulmak için yüzmeyi öğrendim.haftanın üç günü yüzmeye gittim.spor salonuna kaydoldum.yoğun fiziksel aktivitenin sonunda kurtuldum.

birde ayda bir hamama gidip yosun sabunuyla biraz sert masaj yaptırdım.kozmetik olarakda arkonun ürününü kullandım.beslenmemden kolayı yağı cipsi çıkardım.metabolizmamı canlandırmak için bol yeşil çay içtim.
sonunda selülit namına hiçbirşey kalmadı

Merhaba arkadaşlar;ben de çoğunuz gibi selülitlerimden şikayet eden bir bayanım.Hekim olmam nedeniyle bazı yöntemlere çok şüpheci yaklaşıyorum.Aynı zamanda pahalı ve ulaşılmaz bulduğum yöntemler de var.Mantık yürüterek birkaç uygulama üzerinde karar kıldım ve 2 gündür uyguluyorum.Hem basit hem ucuz olmasına dikkat ettim.Gün be gün olan değişimleri not alıyorum ,1 aylık da süre belirledim.Olan herşeyi size harfiyen yazacağım.Bir nevi kendimi denek yaptım diyebilirim.Arzu edenler beni takip edebilir...

slm kızlar başardım diyebilirim evet selulıtlerden kurtulmayı başardım tabiki bu guzel siteden uyguladıklarımla bunlar:
1) gun aşırı duzenli olarak bacaklarımı , kalçalarımı , basenlerımı kısaca belden aşağı kısmımı çalıştırdım ,spor yaptım ve sadece 20 dk. ayırarak
2) hergün duzenli olarak duş almadan önce kabak kesesi lifiyle ovuşturdum kızarana kadar
3) duş alırken yosun sabununu köpürte köpürte ovuşturduğum yerlere sürdüm
4) gunde 2 lt su içtim
Butun bunları yaklaşık 3 buçuk hafta olacak sanırım yaptım ve selulıtler yok oldu ki şunu hatırlatmak isterım ben bıraz zayıf olduğum için kilo almaya çalışıorum yanı pekmez yoğurt cips vs...yıyorum .hepinizde biliosunuz ki bunlar selulıtlerın en ıyı dostudur.butun bunları yememe rağmen selulıtten kurtuldum.darısıda sızlerın başına hanımlar ( aman sız cıps,kola vs.. yemesenız iyi olur daha kolay olur selulıtten kurtulmak)

slm kızlar başardım diyebilirim evet selulıtlerden kurtulmayı başardım tabiki bu guzel siteden uyguladıklarımla bunlar:
1) gun aşırı duzenli olarak bacaklarımı , kalçalarımı , basenlerımı kısaca belden aşağı kısmımı çalıştırdım ,spor yaptım ve sadece 20 dk. ayırarak
2) hergün duzenli olarak duş almadan önce kabak kesesi lifiyle ovuşturdum kızarana kadar
3) duş alırken yosun sabununu köpürte köpürte ovuşturduğum yerlere sürdüm
4) gunde 2 lt su içtim
Butun bunları yaklaşık 3 buçuk hafta olacak sanırım yaptım ve selulıtler yok oldu ki şunu hatırlatmak isterım ben bıraz zayıf olduğum için kilo almaya çalışıorum yanı pekmez yoğurt cips vs...yıyorum .hepinizde biliosunuz ki bunlar selulıtlerın en ıyı dostudur.butun bunları yememe rağmen selulıtten kurtuldum.darısıda sızlerın başına hanımlar ( aman sız cıps,kola vs.. yemesenız iyi olur daha kolay olur selulıtten kurtulmak)

cnm pekiçok varmıydı sen de? ben de yeni spora başladım günde yarım saat falan yapıyorum, benim kalçalarımın yan kısmında sıkmadan belli olan çukurluklar var, ne kadar zamanda geçer acaba?

slm pıkolata evet çok vardı yanı aynada baktıpım zaman iğrenıodum birde spor falan yapmıodum çok az su içiodum dikkat etmıodum yanı 1 ay öncesine kadar hemen spora başladım bol bol su içiorum artık bir de kilo almaya çalışıorum bu halde bile selulıtler gıt gıde azaldı valla yok gıbı bişey senınde sporu bırakmazsan 1 aya kalmaz geçer inşallah . ben sırf bacak kaslarımı ve kalçalarımı çalıştırıorum hem sıkılaştı hemde selulıtler gıttı suyuda unutma tabi bol bol su iç selulıtsız bacaklar diliorum

arkadaşlar yıllardan beri selülit illetiyle uğraşıyorum.düzenli spor yapmıorum ve az su içerim.masaj işe yarıyor onu biliyorum.sporda özellikle yürüme çok faydalı çünkü okuldayken hiç selülit yoktu ne zaman işe girdim oturmaya başladım orda çıktı.ben şimdi ınneov aldım onu içiyorum faydası olurmu bilmiyorum.birde lahana suyu içmeye başladım bunu daha önce bir kere denemiştim faydası oldu gibi hatırladığım için başladım.artık yürüyeceğim birde kuru firçalıyorum.ınneov işe yararsa yazarım. bir arkadaş meyan kökünden bahsetmiş doğrumu acaba başka yazı çıkmayınca merak ettim.keşke biz eyazsada öğrensek sonucunu

doğumuma az kaldı ama hamılelıkte selulıtlerım arttı
nıvea good by celulıte alayım dıom
bı hayırlısı ıle doğum yapayımda.

öff1 aydır eziyet cekiorum spordu masajdı bilmemnee gitmio illet:KK43::KK43: tabi hakettim ye yat ye yat nereye kadr:)

X