Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
arkadaşlar c vitamini cildi güzelleştiriyor,sıkılaştırıyor ve selülit görünümünü azaltıyor.c vitamini ve bol su.hap olarak ,efervesan olarak alabilir,ya da gün içinde bol bol limonlu su içebilirsiniz.mucize diyemem,zaten mucizelere de inanmıyorum (kremler vs gibi) ama düzenli c vitamini kullanımı selüliti tamamen yok etmese de görünümü iyileştiriyor :KK66:

Her ürün her cilt için uygun olmuyor...
Denediğim belki 20. yöntem, birçok ürün denedim hiç birinden fayda görmedim çıldıracağım,
bu yeni çıkan x-tra jelden de kullandım o biraz azalttı fakat etkisi kısa sürdü :KK43:((
Yeni bir ürün deneyen ve başarılı olan varsa yardımcı olabilir mi?

Ayrıca o aktarlarda satılan yağlarında güvenilir bir marka olması gerekli yoksa pamuk yağını doldurup satıyorlarmış....

ben dearcinden .serum, çok memnun kaldım, tavsiye ederim. benimkiler çabuk oluşuyor, ama çok şükür ki çok inatçı değil, kremler işe yarıyor:)

Dün eczacı arkadaşım zorla bir sabun sattı bana iyi gelecek diye tamamen doğalmış, pahalıda birşey eğer bakalım 15-20 günde sonuç alırsın diyor,bu da işe yaramazsa söylediğin serumu deneyeceğim. Artık o da yaramazsa kendimi olduğum gibi seveceğim :))

Dün eczacı arkadaşım zorla bir sabun sattı bana iyi gelecek diye tamamen doğalmış, pahalıda birşey eğer bakalım 15-20 günde sonuç alırsın diyor,bu da işe yaramazsa söylediğin serumu deneyeceğim. Artık o da yaramazsa kendimi olduğum gibi seveceğim :))

merhaba arkadaşlar bende selülitlerinden kurtulmayı başaran biri olarak size yardımcı olmak istedim. şöyle söyleyeyimki beni selülitlerim kalçamı sıkmadanda belli oluyordu yani derecesi ileriydi.ama aşağıda saydıklarımı düzenli yaptım (hatta bazen aksattım:)) buna rağmen bayağı azaldı eskisine göre şimdi sizi bekltmeden yazıyorum;
1.günde 2 lt suiçiyorum
2.sabah akşam kalçalarımı yosunlu sabunu ve kabak kese ile 10 dk ovduktan sonra sıcak-soğuk şoku uyguluyorum.
3.temiz cildime sabah akşam vich nin selülit kremi le masaj yapıyorum(masaj aletini hediye veriyolar)
4.ben düzenli yapamadım ama bu kremi sürdükten sonra 30 dk yürüyüş yaparsanız daha etkili olacağını düşünüyorum..
5.Buarada kahve kesinlikle içmiyorum kola veya asitli içecekler ise hafta 1 ancak kullanıyorum..
hepinize kolay gelsin selülitsiz günler:))

sevgili pinarbulgu eczacı arkadaşının sattığı sabunun adını verebilir misin? kullandıktan sonraki yorumlarını bekliyorumm

Sen yazınca içeriğine dikkat ettim bu da yosun içeriyormuş. Sabunun adı "Eau Savonneuse" . 3.kullanışım oldu ciddi bir gerilme var fakat görünüm henüz aynı sonuçları paylaşırım..

kızlar gitmişti selülitlerim ama geri geldiler şimdi aynı çalışmaya devambigliğiniz kese ile keseliyosun yukardan aşağıya doğru hafif kızarırcasına sonrada herhangi bir yağ ile ovalıyosun bol yürüyüş ve bol su a.s

canım yanlış yapıyorsun keseyi yukarıdan aşağıya doğru yaparsan selülitlerin geri gelir:eek:lmaz:sakın öyle yapma aşağıdan yukarıya doğru kese yap daha çok faydasının olduğunu göreceksinopuyorumnanaktan

canım yanlış yapıyorsun keseyi yukarıdan aşağıya doğru yaparsan selülitlerin geri gelir:eek:lmaz:sakın öyle yapma aşağıdan yukarıya doğru kese yap daha çok faydasının olduğunu göreceksinopuyorumnanaktan

hımmm mutlaka deniycem canım saol olumunekankayizsmile

hımmm mutlaka deniycem canım saol olumunekankayizsmile

herhangi bir yağ kullanma ama....
etken madde içeren bir yağ kullan bence, susam yağı olabilir veya yosun yağı...
çünkü her yağın etkisi farklı mesela bademyağı da selülitler ve çatlaklar için faydalı fakat kıllanma yapıyormuş.....

peki ya bebek yağı olsa ??:bbo:

İnanki bebe yağı ile ilgili hiçbir fikrim yok fakat yağ yakıcı özelliği olsa herhalde bebeklere sürülmez diye düşünüyorum.
Bu arada merak eden arkadaşlara;
1 haftayı geçti bu sabunu kullanmaya başlayalı ve gözle görülür düzelme var, selülitler gidiyor. :))
Ayrıca şöyle bir bilgi de edindim:
Selülit kremlerinin etkisini azaltan sebeplerden biri de vücudumuzu yıkarken kullandığımız kimyasalların gözenekleri tıkaması ve nefes almasını engellemesiymişşş....

pınar hanım eau savonneuse marka sabunu bana da doktorum önerdi yalnız kendisi haftada 5 gün spor yapan bir bayan ve buna rağmen çok yoğun bir selülit sorunu yaşıyormuş ve 20 günde aynı spor programıyla beraber yüzde seksenlik bir iyileşme yaşadım dedi ve çok mutluydu. açıkcası ben biraz tembelim ve spor yapamıyorum fakat spor yapmadan kullanıp memnun kalanlar da olduğunu söyledi. sizin durumunuz nasıl ve sabun dışında herhangi bir şey yapıyor musunuz?

Sevgili Lara_82 , ben gerçekten memnunum. spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum. selülitlerde ciddi azalma var ayrıca benim en büyük sorunum cildimin hassas olması olduğundan başka birşey kullanmam çoğu krem bende alerji yapıyor.
Fakat krem kullananlar için de bu sabunun kullanılması kremin etkisini arttırıyormuş...

pınarcım çok sağol verdiğin bilgiler için umarım bende de faydası olur yarın hemen alıp başlamayı düşünüyorum, malum yaza da girdik :)
açıkcası ben kremlere çok güvenmiyorum onların etkisi yüzeysel oluyo bence ama bu sabunun tamamen doğal içerikli olması beni çok umutlandırdı ay hadi bakalım gelişmeleri paylaşalım birbirimizle :)

amwayin vücut sıkılaştırıcı jeli çok güzel bir ürün bence

öyküm cnm bende de bu jel var ama 2 gün denedm daha düzenli olarak 3.gün bi baktım selülitlerim daha çok.! yani az olan bölgemde bile topak topak sanki dışarı fırlamış hepsi ömoralim çok bosuldu..sen kullandysan sen de de böle oldumu yaa offfff bilmiyorumkismile

Arkadaşlar ben bu sorunu termal sauna şort ile hallettim. Ben 1 senede 23 kilo aldım. Daha sonra da verip verip tekrar aldım ve bir düzen oturtamadım. Ama gerçekten bu şort benim mucizem oldu. Tuzunu falan sürmüyorum bile üşeniyorum diye. Sadece gece yatarken şortu giyip yatıyorum. Bir de kırk yılda bir spor yaparsam giyiyorum. 1 haftada kadife gibi oldu ve o kadar azaldı ki. Bacak bölgesi tamamen gitti diyebilirim. Kalça ile biraz daha sorunum var ama daha yeni kullanmaya başladım sayılır. İlk giydiğin gün bile farkı hissediyorsun. Benim kalçamda biraz sivilce yaptı ama o selülitli görüntünün yok olduğunu görünce bunu da takmıyorum artık.

merhaba, yaşım epey genç olmasına rağmen benim de selülitlerim var. Zayıf ve bol bol yürüyen biriyim. alt bacaklarım hafif kaslı, yukarısı selülitli :KK43: var mı yapabileceğim bişey?:çok üzgünüm:

X