Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar;ben de çoğunuz gibi selülitlerimden şikayet eden bir bayanım.Hekim olmam nedeniyle bazı yöntemlere çok şüpheci yaklaşıyorum.Aynı zamanda pahalı ve ulaşılmaz bulduğum yöntemler de var.Mantık yürüterek birkaç uygulama üzerinde karar kıldım ve 2 gündür uyguluyorum.Hem basit hem ucuz olmasına dikkat ettim.Gün be gün olan değişimleri not alıyorum ,1 aylık da süre belirledim.Olan herşeyi size harfiyen yazacağım.Bir nevi kendimi denek yaptım diyebilirim.Arzu edenler beni takip edebilir...
Arkadaşın biri (rafflesia_zamani)bi konu açmış "selülitlerimden kurtuldum sizde kurtulun" diye orda bi karışım vermiş bu karışımı kullandım karışım şöyle;
*1 tatlı kaşığı rezene
*1 tatlı kaşığı anason
*1 tatlı kaşığı biberiye
bunları bi lt kaynamış suya koydum 10 dk demlendirip akşama kadar bol limonla tükettim (tadı bayağı kötü :umursamaz:ama bolca limon koyunca güzel oluyozemuszemus)her gün düzenli yaptım 15 günde bile etkisini gördüm şimdi 1 ayı geçti şükür hiç selülit kalmadı arkadaşlar bence muhakkak deneyin süper bi karışım.Spor falanda yapmadım.:sm_cool:
Arkadaşın biri (rafflesia_zamani)bi konu açmış "selülitlerimden kurtuldum sizde kurtulun" diye orda bi karışım vermiş bu karışımı kullandım karışım şöyle;
*1 tatlı kaşığı rezene
*1 tatlı kaşığı anason
*1 tatlı kaşığı biberiye
bunları bi lt kaynamış suya koydum 10 dk demlendirip akşama kadar bol limonla tükettim (tadı bayağı kötü :umursamaz:ama bolca limon koyunca güzel oluyozemuszemus)her gün düzenli yaptım 15 günde bile etkisini gördüm şimdi 1 ayı geçti şükür hiç selülit kalmadı arkadaşlar bence muhakkak deneyin süper bi karışım.Spor falanda yapmadım.:sm_cool: