Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Yapılmaması gerekenler: Gazlı,kafeinli, şekerli içecekler, tuzlu gıdalar, 3B dengesizliği, hareketsizlik, işlenmiş gıdalar,
Yapılması gerekenler, Bol su, taze sıkılmış meyve suları, dengeli ve düzenli beslenme, kardiyo kombineli her tür egzersiz, özellikle bacak kaslarını terletip çalıştıracak, vucüt scrubları ve takibi soğuk su masajları ve selülit kremleri benim tavsiye edebileceğim şeyler.
Titreşim kemerinide duydum işe yaradığını söylüyorlar :)
Vücut çatlakları için önerisi olan? :)

Sanırım bünyesel bişey, kiminde hızla kaybolurken kiminde hiç işe yaramayabiliyor:KK43:

Merhaba arkadaşlar;ben de çoğunuz gibi selülitlerimden şikayet eden bir bayanım.Hekim olmam nedeniyle bazı yöntemlere çok şüpheci yaklaşıyorum.Aynı zamanda pahalı ve ulaşılmaz bulduğum yöntemler de var.Mantık yürüterek birkaç uygulama üzerinde karar kıldım ve 2 gündür uyguluyorum.Hem basit hem ucuz olmasına dikkat ettim.Gün be gün olan değişimleri not alıyorum ,1 aylık da süre belirledim.Olan herşeyi size harfiyen yazacağım.Bir nevi kendimi denek yaptım diyebilirim.Arzu edenler beni takip edebilir...

merhaba hıcbır gelışme yazmamısınız...takıpcınızdım ??

Merhabalar bu klüpteki ilk mesajım...
Herhalde 22 yaşından beri selülitim var ve bazen görünümü rahatsız edici boyutlara ulaşıyor. Şu an 33 yaşındayım ve daha gençken sadece spor yaparak bunlardan kurtulabilirken artık destek almadan bunu başaramıyorum.
Öncelikle selülit seviyemden bahsedeyim ki uyguladığım tedavi biçiminin sizde de işe yarayıp yaramayacağını değerlendirebilin...

Bacaklarımın özellikle üst kısmında hatta üst ön kısmında çok yoğun (hareket ettiğimde gözle görülebilecek kadar), üst arka kısmında ise sadece ayakta durduğumda bile gözle görülebilen selülitlerimin olduğu ilk sene profesyonel destek almaya karar verdim. O sene 28 yaşında idim. Sadece 15 seans elle masajla (masaj 45 dakika uygulandı ve 15 seans haftada 3 kez olacak şekilde 5 haftada bitti) selülitlerim tamamen kayboldu. Bu gerçek! Ancak masaja en azından iki haftada bir devam etmem gerekirdi fakat devam edemedim ve geri geldiler... Ertesi yıl yine masaj yaptırdım ve yine kayboldular...

Bu masajlar esnasında aynı zamanda bol su içmeye ve yediklerime de dikkat etmeye çalıştım. Her masaj süresince 4 kilo civarında da kilo verdim...

1,60 cm boyunda ve 55 kilo iken her tedavi sonunda 51 civarına indim ve selülitler gitti.

Neden elle masaj yaptırdım? Çünkü kılcal damarlarım yüzeye yakın olduğundan diğer tüm tedavi yöntemleri bana uygun değildi. Sadece elle masaj yaptırabiliyordum.

Elle masaj tedavisi bittikten sonra kendim selülit masaj aleti ile haftada iki kez masaja devam ettiğimde selülitler geri gelmedi...

Tahmin edeceğiniz gibi elle masaj için bir güzellik merkezine başvurmanız gerekli...
Şunu belirteyim bu masaj oldukça acı verici oluyor başlarda ama sonra alışıyorsunuz!

cokacimcoookben 21 yaşındayım yeni yeni oluşmaya başladı bende de selülit!bence en önemli nedeni 3 beyazdır.yani UN,ŞEKER,TUZ. tabi bide fazla yağlı tüketmek

Son düzenleme:
Yaşasınnnnnnnn hiç selülitim kalmadı.kaydirigubbakcemile3.Üstelik hepsi 1 ay bile olmadan gitti..zemuszemus

Arkadaşın biri (rafflesia_zamani)bi konu açmış "selülitlerimden kurtuldum sizde kurtulun" diye orda bi karışım vermiş bu karışımı kullandım karışım şöyle;
*1 tatlı kaşığı rezene
*1 tatlı kaşığı anason
*1 tatlı kaşığı biberiye
bunları bi lt kaynamış suya koydum 10 dk demlendirip akşama kadar bol limonla tükettim (tadı bayağı kötü :umursamaz:ama bolca limon koyunca güzel oluyozemuszemus)her gün düzenli yaptım 15 günde bile etkisini gördüm şimdi 1 ayı geçti şükür hiç selülit kalmadı arkadaşlar bence muhakkak deneyin süper bi karışım.Spor falanda yapmadım.:sm_cool:

Arkadaşın biri (rafflesia_zamani)bi konu açmış "selülitlerimden kurtuldum sizde kurtulun" diye orda bi karışım vermiş bu karışımı kullandım karışım şöyle;
*1 tatlı kaşığı rezene
*1 tatlı kaşığı anason
*1 tatlı kaşığı biberiye
bunları bi lt kaynamış suya koydum 10 dk demlendirip akşama kadar bol limonla tükettim (tadı bayağı kötü :umursamaz:ama bolca limon koyunca güzel oluyozemuszemus)her gün düzenli yaptım 15 günde bile etkisini gördüm şimdi 1 ayı geçti şükür hiç selülit kalmadı arkadaşlar bence muhakkak deneyin süper bi karışım.Spor falanda yapmadım.:sm_cool:

ya bu çayı çok kişi yazmış heralde herkes de memnun kalmış ben de denicem, inşallah mideye bir zararı yoktur böyle karışımlar biraz beni korkutuyor ama kimse bir zararını görmemiş sanırsam, inşallah işe yarar ben de buraya yazarım :dance:

Ben çok memnun kaldım gerçekten hiç bi zararı yok aksine faydaları var kaydirigubbakcemile3 inşallah sendede işe yarar

*1 tatlı kaşığı rezene
*1 tatlı kaşığı anason
*1 tatlı kaşığı biberiye

1,5 yıldır bu cayı ıcıyorum hata benımkınde yesıl cayda var 5i bıryerde cayın ıcındekıler bunlar..emın olun bununla alakası yok gıden selulıtlerınızın 1.sı baslangıc evresıdır ve yeterlı sıvı almadıgınız ıcın cıkmıstır sızde vucudunuzu su ıle destkeleyınce gergınlık kazanan cıltten gıtmıs gıbı olmustur... 2.-3. derece selulıtı olanlar sadece bununla gıtmesını beklemeyın arkadaslar bu cay sadece bıraz destektır...

sevgili arkadaşım belki sende işe yaramamış olabilir çünkü ben bu karışıma başlamadan öncede günde 3 litre su içiyordum bu karışıma başladıktan sonrada 3 litre içmeye devam ettim.sositososito

merhabalar,
uzun zamandır bu klübün üyesiyim ve her yorumu düzenli olarak oluyorum.. tabiiki benim de selülit sorunum var ve forumda yazılan yağlar ile birlikte kabak lifi kesesi ve yosun sabunu kullanmaya başladım. fakat benim bir sorum olacak...

Ben ne zaman aktara bu yağları almaya gitsem her seferinde tek tek alıp karıştırırsan daha pahalıya gelir diyip bana bi şişe selülit yağı gösteriyorlar ve bunun içinde bir sürü yağ var hem daha ekonomik hem de daha etkili diyip o hazır selülit yağını bana satıp, sonra da gönderiyorlar.

Geçen gün yine aynı şeyi yaşadım, bana arıbella markalı bi selülit yağı verdiler, piyasadaki en iyi marka arıbella dediler, acaba bu tip hazır karışımlar da etkili olur mu?

bu aktarcılar beni her seferinde kandırıyor acaba haklı olabilirler mi fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim...

bende aynı durumdayım ve çok moralim bozuluyor, 23 yaşımdayım üstelik.... kilolu da değilim, doktora gittim bölgesel yağlanma var dedi, liposuction önerdi bi o kaldı zaten yapmadığım :KK43:((

kızlar bende birsuru urun ve yöntem denedim en son ınneov este kullandım 3 kutu azaldı ama bnm selulitlerım son asamada artık ve hala ayakta durdugumda selülitler fazlasıyla belli.oturarak calısıorm bazı tarıflerı duzenlı yapacak vaktım olmuo ve kesın sonuc verdıp vermedıgınıde bılemıorm bigun zehırlencem selulıtlerım ugruna ayrıca 10 kılo fazlam var artık kafayı yıcem umutsuzummmmmmmmmmmmm ve mutsuzummmm :KK43:(( helede tv deki afetlerı sutun gıbı selülitsiz bacakları tas gibi vucutları gorunce ıyıce bunalıma giriyorumm :KK43:(( kızlarrr napalımda bu ılletten kurtulalım?????

X