Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
selam kıZLAR Ben de titresimli kemer aldım her gece yatmadan önce 1 saat kullanıyorum ve inanın işe yaramaya başladı. biir de şu aktarda satılan portakal tağı, biberiye yağı ve kayısı yağını karıstırıp masaj yapıyorum. hem bacaklarım pürüssüzleşti hemde sıkılastı. kesinlikle yavsiye ederim 2 ayda elveda:)

bende selülitlerimden şikayetçiyim1.60 boy ve 55 kilyoum.gerçekten can sıkııcı bir durum doktora gittim kilomun normal olduğunu sölediler ama kalçada toplandığı içinmoralim bir hayli bozuk. aspirin karışımından bahsedilmiş bana bunu biriniz açıklayabilirmi bulamadım bikaç kişi linlk vermiş ama açılmıyor.çbana yazarsanız çok sevinirm:KK43:(((

benım selulıtlerım ayakta felaket bellı oluyordu ınanın bana su ıcmezdım gunde 1,5 lıtreyle basladım spor yapmazdım spora basladım ve hergun 3 kupa 5i bıryerde veya yesıl cay ıctım...şuanmı sıfır selulıt super bacaklar :)

şimdi yeni korse çıkmış haberiniz var mı scala korse mucize diyolar selülitler için fiyatı biraz pahalı geldi bendede var selülüt ne yaptıysam olmadı yeşil çaya bende başladım bakalım hayırlısı inş kurtuluruz...

Spor olarak neleri yaptın tatlım? 5i 1yerde nedir? ve kaç ayda sonuç aldın?

5i bıryerde aktarda hazırlıyolar hemen cay karısımı...rezene,yeşil cay,kekik,anason,funda yaprağı.....50 gr al hepsınden karıstr diüretik super odem cozuyor....step ile byby dedım selülitlere suan fıtness yapıyorum şeker

lipocure mü 2 kutu aldık geçirmiyor asla bir anlık düzeltiyor kızlar bir losyon çıkmış adına bakıcam o yok ediyormuş holywood ünlüleri kullanıyormuş ilk dakikalarda şok azaltma 6 cı haftada bayağı fark etmiş bakıyımdaaa adı neymiş

aspirinli karışımda BU NE ARKADASLAR BEN BU KARISIMI MERAK ETTIM BU KARISIMI SATINMI ALIYOSUNUZ YOKSA SIZ KENDINIZMI HAZIRLIYOSUNUZ ICINDE NE VAR MESELA YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM.

slm nefret selülitlerin ne durumda ne yaptın barbara bort kremini kullandımı ? selülitlerin ne derecedeydi canım önceden?

arkadaşlar ben de neredeyse 1 buçuk ay gibi bir sürede kurtuldum! hiç aklımda yokken Anew'in sıkılaştırıcı kremini aldım (gümüş renkli bi kutusu var) ve bunu sabah uyanır uyanmaz ve akşam yatmadan önce egzersizle beraber uyguladım. kremi bacak ve kalçama sürdükten sonra 50 tane mekik ve sonra yan yatarak iki bacak için de ayrı ayrı makas egzersizi yaptım. ve gün içinde en az yarım saat yürüdüm. çok zor bişey değil özellikle gece yatarken yapması çok zevkli oluyor :) ve güne zinde bir biçimde başlamış oluyorsunuz. bu arada 50 tane ile başlayıp her gün arttırdım bu sayıyı. 100 yaptığım günler oluyordu ama tavsiyem yorulana ve iyice yanana kadar bırakmamanız. özellikle bacak hareti kalayı çok yakıyor yapabildiğiniz kadar yapın.

arkadaslar bu selülit davası ile ilgili o kadar çok sey okudum ki....

öncelıkle sunu söylemek istıyorum biz kadınızzzzz dişiyizzz ve KADIN OLDUGUMUZ SÜRECE BU BİZDE OLACAK ...

kadınların yag dokuları yuvarlak erkeklerın ise çapraz baglardan oluşuyormuş....

selülitimiz olmaması için erkek olmamız gerekıyor: ))

yani yer çekimine karsı gelmek gibi bişi bu bunu bizim kadınlık hormonlarımız yapıyor..

bu allahın cezası illetii TELEVOLE PAZAR KEYFİ MAGAZIN zart zurt onlar sırf konu olsun dıye ortaya çıkardı...

eskıden selülit mi varmış allah aşkına? erkek selülitden ne anlasın: ))

görüyo işte tv de ızlıyor vay efendım sonra sende selülit var.....

onlara bunu bır sekılde anlatmak lazım....

bu kadar ınsan şikayet edıyor yöntem arıyor çabalıyor KESIN ÇÖZÜMÜ VARMI? YOKKK İŞTEE..

kendımızı paralayıp uzuyoruz ancak ay yok kocam ne der ne düşünür sevgılım bişi der mi falan fılan dıye dıye manyak olcazzzz

ERKEKLER KUSURSUZ MU SANKI?

eger size eşinız veya sevgılınız herhangı bır laf edıyorsa bunla ılgılı sizde onun en hassas oldugu noktasına en degerlı organına laf edın kusur bulun aklı basına gelır hemen: )))

bu selülit olayı beni delırtıyor vallaa.......:eek:klava:

herkese merhaba,
kızlar bende de 5 sene önce dogum kontrol hapı kullandıgım için selülit olmuştu ve hayatımda ilk defa kilo almıştım..sonra aktardan walla arfoglunundu galiba yagını aldım 1 ayda spor + bol su + diyet + hergün duştan sonra yagla 10 dakka masajlla kurtulmuştum ve 5 senede accıkın bile geri gelmemişlerdi..ammmaaa şimdi yine geldiler !!! hem de ne geliş bacaklarım selülit doldu..cildimde oluşan ani sivilceler için bi ilaç kullanıyorum agızdan alınan,bir de üstüne yine 8 kilo aldım 4 ayda ve hareketsiz yaşam + günde 4 fincan kahve al sana selülit :KK43: ama karar verdim kurtulucam..şimdi şu yukardaki egzersizlere başladım,dove un selülüt kremini sipariş ettim eczaneme,bir de yine masaj yapıcam ve çokkkkkk sewgigim kahveye bye bye bakalım umarım işe yarar.
ya kızlar dove nasıl ?
bir de aspirinli tarif nasıl şu mu : 5 aspirin + limon suyu + bebeyagı...buna bir de kahve eklesek nasılolur ? off kilo da vermem gerek niye böyle oldu anlamadım :KK43:

ayyy nefret ediyorumşu selülitlerdennn doğumdan sonra iyice arttıı imdaaaaaaaaattttt acil çözüm gerek, böyke giderse bırak bikiniyişort bilem giyemeyecem

arkadaslar bu selülit davası ile ilgili o kadar çok sey okudum ki....

öncelıkle sunu söylemek istıyorum biz kadınızzzzz dişiyizzz ve KADIN OLDUGUMUZ SÜRECE BU BİZDE OLACAK ...

kadınların yag dokuları yuvarlak erkeklerın ise çapraz baglardan oluşuyormuş....

selülitimiz olmaması için erkek olmamız gerekıyor: ))

yani yer çekimine karsı gelmek gibi bişi bu bunu bizim kadınlık hormonlarımız yapıyor..

bu allahın cezası illetii TELEVOLE PAZAR KEYFİ MAGAZIN zart zurt onlar sırf konu olsun dıye ortaya çıkardı...

eskıden selülit mi varmış allah aşkına? erkek selülitden ne anlasın: ))

görüyo işte tv de ızlıyor vay efendım sonra sende selülit var.....

onlara bunu bır sekılde anlatmak lazım....

bu kadar ınsan şikayet edıyor yöntem arıyor çabalıyor KESIN ÇÖZÜMÜ VARMI? YOKKK İŞTEE..

kendımızı paralayıp uzuyoruz ancak ay yok kocam ne der ne düşünür sevgılım bişi der mi falan fılan dıye dıye manyak olcazzzz

ERKEKLER KUSURSUZ MU SANKI?

eger size eşinız veya sevgılınız herhangı bır laf edıyorsa bunla ılgılı sizde onun en hassas oldugu noktasına en degerlı organına laf edın kusur bulun aklı basına gelır hemen: )))

bu selülit olayı beni delırtıyor vallaa.......:eek:klava:

ayy eşim daha ağzını bile açmadı ama ben huzursuzum yaa,,psikolojik olarak kendimi güzel hissetmiyorum iğreenç selülitlerden hele tv de çıkan mini etek giymiş afetleri görünce bunalıma giriyorum yaaa benim neyim eksik yaaa offf:umursamaz:

Öncelikle herkese merhabalar.. Sadece cevap yazmak adına üye olmuştum ama sanırım sürekli takip edicem:)
Spor akademisi öğrencisiyim ve fitness konusunda tecrübe sahibiyim..
Kremler yağlar sadece destekliyici ürünlerdir selülit hidrolipodistrofi(su ve yağ dolaşımındaki bozukluk)dir.Sağlıklı beslenmek zorundayız özellikle tuz vücutta su tutar ve bu bölgelerde dolaşım sorunları başlar tuz şeker hamurişi gazlı içecekler fast food uzak durulması gereken başbelaları..
Ve spor olmazsa olmaz..Eğer selülitle beraber kilo sorununuzda var ise haftada 3 veya 4 gün cardio ağırlıklı çalışmalar yaparak , sadece selülit probleminiz varsa bölgesel çalışmalara yönelerek büyük ölçüde kurtulabilirsiniz..
Doğru beslenme + doğru egzersiz daha sonra maddi durumunuz el veriyor ise masaj veya kremler yağlar ile takviye..a.s
Çok alışılagelmiş bu yazdıklarım ama mucize malesef yok.. Emek vermeden kurtulamazsınız..:1no2:

watsondan iki hafta önce sırça aldım vücudun tamamnında değil ama bacakları fırçalamada iyi.
3 defadır kullanıyorum.
amacım açıkçası az da olsa var olan selüitlerden kurtulmak.
sonrasında bebe yapğı sürüyorum vücuduma.
ama evde aslında selülit kremi var artık onu süreceğim.
umarım hiç birşey kalmaz
alışkanlık haline getirmke lazım ama masajı

X