• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selülit

Beste1543

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
4
0
1
32
selulit-09.jpg
büyükçekmecede yaptırdıgım selülit çalışması hemen hemen resimdekiyle aynıydı.Acısız mükemmele yakın sonuçlar aldım.büyükçekmece devlet hastanesi acil bölümü yanındaki bir firma çözüm ve eğitim skalaları cok geniş kendime güvenim geldi.

Burcu hanım zaten bu şekilli resim montajlıdır yanı burda anlatmaya çalıştıgım gercekten hemen hemen aynı sevıyeye geldi.gerçekten mukemmel bir iş sahası musterı karsılamalarından tutun işlem yapılırken bıle acısız ve mukemmel bır sonuç ortaya çıktı.

bende aynı durumdayım. eşim geçen gün sordu ve utandımda.. istemiyo ..
inanın ben günde en az 2 litre içiyom üstünü bilmiyom..
ama spor da yapıyor musunuz?
eşinizi şimdilik duymazdan gelin, kendiniz için yapın, eşlerimiz çok mu mükemmel sanki.. selğlit bi kusur değil sağlık sorunudur. dolaşım bozuklugundan kaynaklanır. kilosu fazla olan ve hareketsiz olan bireylerde görüldüğü gibi zayıf insanlarda da görülür.(örn benim kardeşim,52 kilo ve selüliti var)

ama spor da yapıyor musunuz?
eşinizi şimdilik duymazdan gelin, kendiniz için yapın, eşlerimiz çok mu mükemmel sanki.. selğlit bi kusur değil sağlık sorunudur. dolaşım bozuklugundan kaynaklanır. kilosu fazla olan ve hareketsiz olan bireylerde görüldüğü gibi zayıf insanlarda da görülür.(örn benim kardeşim,52 kilo ve selüliti var)
eşimde göbekli ... ama ben zayıf sayılırım 58 kilo 161 boyundayım.. sabah 8 de çıkıp akşam 7de evde oluyommm.. ancak banyoda lifliyibilirim...

herkese selam yeni üye oldum ama yaklaşık iki yıldır bu sitedeki selülit konularının hepsini yutmuş yalamış biriyim :) almadığım krem kalmadı desem yeridir,çok fazla değildi ama vardır ordaydı bende bundan çok rahatsızdım burdan okuduğum yorumlarla birlikte en son krauterhof 10 günlük serum ve anti cellulite gel aldım akdığım en güzel en muhteşem krem diyebilirim size serumun etkisi inanılmazdı cidden ama sıkı bir vücuda sahip değildim ve ismini yazabiliyormuyum bilmiyorum ama spor merkezlerının kesin sonuç olduğunu düşünen ben daha hızlı etki almak adına fitintime yazıldım veeee şokkk oldum resmen 4. seansım selülit 0 arkdaşlar şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum

Selülitlerimden kurtulmak için bugün yeni bir tedaviye başladım Mehmet Akgünle sonuçları sizlerle paylaşacağım :)

Selulit demek östrojen demek bu nedenle erkekler bundan muzdarip degil. Belirli bir seviyeye kadar hareket, su ve beslenme ile kontrol altinda ama geri kalni gercekten de genetigimizin bir parcasi. Ben artik her kim hangi krem, doktor, alet ivir zivir derse inanmiyorum. Dolasim arttirmak ve masaj gibi seyler bir nebze goruntuyu toparliyor.

spor yapıyorsun, sağlıklı besleniyorsun ama yinede şu portakal görüntüsünden uzaklaşamıyorsun. sanki geliyor da poponuza karın blgenize yerleşiyor tüm kilolar ve gitmemek için de savaşıyor. Allahım sinir oluyorum ya. bu blgesel zayıflama olayına mı girsek ne yapsak acaba :D ben ilk basta sadece lazer için gidilen bir yer sanıyordum estralla estetik i meğerseeee böyle bölgesel zayıflama falan gibi şeylere de bakıyorlamış. daha önce adını duyan arkadaşlarım oldu mu merak diyorum. yakın çevremden duyuyorum aslında, giden arkadaşlarımda var ama yine de sizlerden de bir fikir edinmek istedim. duydunuz mu başka önerebileceğiniz bir yer var mı falan

onu bunu bılmem ama selulıt ıcın bıraz poponuzu bıraz dısınızı sıkın ve pılates yapın :KK49:kesınlıııklee 1 ay ıcınde farkedeceksınız. yaklasık 3 aydır yapıyorum ve cok cıddı sekılde azalma oldu :KK76:

valla beende istanbulda bi yere başladım y.dışından gelen serum ve ilaçlarla 3.seansta farkı hissetim ama net sonuç tavsiye ediceğim 2 seansım kaldı..

Bende watsonsta bir krem gördüm kafein varmış içinde,çok yakıyormuş o yüzden,kafeinli krem deneyen varmı?

Back