Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyükçekmecede yaptırdıgım selülit çalışması hemen hemen resimdekiyle aynıydı.Acısız mükemmele yakın sonuçlar aldım.büyükçekmece devlet hastanesi acil bölümü yanındaki bir firma çözüm ve eğitim skalaları cok geniş kendime güvenim geldi.
bende aynı durumdayım. eşim geçen gün sordu ve utandımda.. istemiyo ..Su için su konu sahibi burdan para cikmaz sana
ama spor da yapıyor musunuz?bende aynı durumdayım. eşim geçen gün sordu ve utandımda.. istemiyo ..
inanın ben günde en az 2 litre içiyom üstünü bilmiyom..
eşimde göbekli ... ama ben zayıf sayılırım 58 kilo 161 boyundayım.. sabah 8 de çıkıp akşam 7de evde oluyommm.. ancak banyoda lifliyibilirim...ama spor da yapıyor musunuz?
eşinizi şimdilik duymazdan gelin, kendiniz için yapın, eşlerimiz çok mu mükemmel sanki.. selğlit bi kusur değil sağlık sorunudur. dolaşım bozuklugundan kaynaklanır. kilosu fazla olan ve hareketsiz olan bireylerde görüldüğü gibi zayıf insanlarda da görülür.(örn benim kardeşim,52 kilo ve selüliti var)
Selülitlerimden kurtulmak için bugün yeni bir tedaviye başladım Mehmet Akgünle sonuçları sizlerle paylaşacağım :)
Selülitlerimden kurtulmak için bugün yeni bir tedaviye başladım Mehmet Akgünle sonuçları sizlerle paylaşacağım :)