selinin çeyizleri:)

kalinkaselin

sevgi herşeyi halleder:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
6.178
7.098
398
kızlar bu işe karışana allah yardım etsin bismillah diyip başlim alıncak çok ufak tefek şeyler kaldı:) $9166A-S4-P_294x408.webp$60042368.webp$634364811270222658.webp$djdjdjdkdk.webp
ocak ayında inşallah bu kahvaltı takımıda benim olcak günlük olarak kullancam:)$634578443791769531.webp
$efdfgg.webp$fhjfjfjfj.webp$ggkkhgk.webp$gjgjgj.webp$gkgltl.webp$hjhkhklhllş.webp$imagesCA1J39BO.webp

$imagesCAO7HM0U.webp$imagesCAQ5GXKS.webp$imagesCAR0R4DH.webp$imagesCA02JQ2U.webp
bu zeytinlikten iki tane aldım biri siyah zeytine biri yeşil zeytine die:)$imagesCA4RN42U.webp$imagesCA4YYIT3.webp$imagesCA87TSYH.webp$imagesCAAA0T8O.webp$imagesCABB074V.webp$imagesCAGD3XTH.webp$imagesCAI344EI.webp$imagesCAKU2NBX.webp$imagesCAN7YG6Z.webp
kızlar en başatki eternity tencere takımı baya kapsamlı bişe ekmekli saklama kapları kavanozları falanda var ama netten sadece bunu bulabildim:)
$imagesCAR2YXUN.webp$imagesCARYZ1FO.webp$imagesCASJIWQS.webp$imagesCAT4K9RH.webp
siyah yemek takımı günlük olarak kullancam misafir çin olanı annem almış su an açamıorum inşallah eklicem:)
$imagesCAV6DFMZ.webp$imagesCAW0GL4X.webp$imagesCAY1QE3L.webp$imagesCAZ315E3.webp$imagesCAZVM9VU.webp$imageskok.webp$jfıfkfkfk.webp$jgjgjgkkgk.webp$jhghgjgj.webp$jhjkhl.webp$Karaca-siyah-cizgili-sade-kahvalti-takimi-tasarimi-150x150.webp$imagesCABB074V.webpEki Görüntüle 302528 $mgmgmgmgm.webp$papillonsiyah-1.webp$untitled.webp$untitledfjfkjk.webp
kızlar bunlar şimdilik aklıma gelenler:)

davetiye yanlışlıkla araya karışmış kusura bakmayın henüz karar vermedik verince onada bi topikçik açarım:)

Mutluluklaaa kullannn canımmmm:))Düğün nezaman kısmetsee??Buarada zeytinlikde gözüm kaldı çok kullanışlıı bendee alayım:))):61:

inşallah 25 haziranda canım:)çok teşekkür ederimççok pahalı bişe diil zaten 4 tl almıştım sanırım:) senin düğün ne zman

herşeyin çok güzell canımcım ama kahvaltı takımına bayıldım ben daha çeyize başlamadım ama arşivlerimde özel bir yere sahiptirrrr kendisii :)) güle güle kullann ağzının tadı hiç bozulmasın dilerimmm:16:

hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah :54: çok güzeller ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Rabbim

$imagesCA2A81QR.webp
bu katlı kurabiyeliğin saplarının dore diil gümüş olanı$imagesCA75KNVE.webp$imagesCAADCZFN.webp$imagesCAI1WO2A.webp
kurutucunun mavisi diil annem turuncu bulmuş almış uyumsuz ama oda nazarı olsun:)$imagesCAMZ4NIWccv.webp$imagesCAVM3X6E.webp$imagesccv.webp$untitledbkbkkbk.webp$untitledblblbl.webp kızlar bu un eleğinin adı dıddırı bıddırıymış haberiniz ola görevli bayan dıddırı bıddırı diyince yüzüne bakışımı görmeliydiniz:)

aslında ben pembeyi çok sevmem benim favorim beyazır ama annem heves edip banyoyu komple pembe yapmış bende eline sağlık anne didim çok güzel olmuş:)

Kahvaltı takımına bayıldım. :16: Aldıklarını sağlıklı ve mutlu günlerde kullan inşallah... Buarada düğünümüz ard ardaymış, benimki de 24'ünde... :34:

Back
X