Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

aman aman Allah muhabbetinizi arttırsın... arada gösteriyo işte sende ne dalga geçiyosun adamla :)))

Yok anam benim ki her daim gösteriyor
Evin içinde dipdibe oturuyoruz yazın ne zorluk çektim ben bilsen
Hava sıcak ter sırtımdan akıyor
Adam sarılmadan uyumuyor oturmuyor
Kazara mutfaktan bi ayy uff falan desem aklı çıkıyor

canım ben çıkıyorum azcık ders çalışıyım aralarda gelirim... diğer kızlarda gelir inşallah da sohbet ederiz özledik ne zamandır konuşamıyoruz toplu bir şekilde

İyi dersler canım
Allah zihin açıklığı versin sempatiksalakcinni

selam hatunlar ...
ekran kartım bozulmuş, bilgisayarıda 4 kere çöktürdüm, yakında yeni kart gelecek o zamana kadar kendinize iyi bakın hepinizi özledim :)))

&

kizlar merhaba nasilsiniz?cay saatine bos gelmeyim dedimm:))

selam hatunlar ...
ekran kartım bozulmuş, bilgisayarıda 4 kere çöktürdüm, yakında yeni kart gelecek o zamana kadar kendinize iyi bakın hepinizi özledim :)))

nedir kız senin bu bilgisayardan çektiğin
hadi bakalım bekliyorukk

selam hatunlar ...

canim benimm insallahhh enyakin zamanda gelirde olur tatlim
ozledikkk seni cokkk bitanemm

selam
nörüyonuzaklinialirimsmile
hepiniz iyisinizdir umarımŞeniz

Bende oyuna dalmışım
Annem babam eşim bi filme konsantre olmuşlar
Nefes almadan seyrediyorlar
Bende fırsat buldum azcık oyun oynuyorum

ne oyunu kızz çabuk söyle
bende şu FAVORı nin yeni çıkardığı sevgililer gününe özel yüzüğü varya ona bakıyodum çok beğendim aklinialirimsmile keşke benimkide alsa ne sevinirim valla delikafaduldendelikafadulden

ne oyunu kızz çabuk söyle
bende şu FAVORİ nin yeni çıkardığı sevgililer gününe özel yüzüğü varya ona bakıyodum çok beğendim aklinialirimsmile keşke benimkide alsa ne sevinirim valla delikafaduldendelikafadulden

Öyle kafa yoran aksiyonlu oyunları kafam kaldırmıyor
Top patlatmaca oynuyorum
Benim sevgililer günü beklentim daha düşük
Geçen yıl zümrüt bi kebelek kolye gelmişti
Ama o zaman nişanlıydık şimdi biraz borcumuz var
Belki kolyenin küpelerini alır epeydir takım olsa daha iyi olurdu diyor

şimdi bizim sevgililer gününde almasada olur aslında çünkü nisandada evlilik yıldönümümüz ondada alsa olur yanii alsında razıyım :kedi:

şimdi bizim sevgililer gününde almasada olur aslında çünkü nisandada evlilik yıldönümümüz ondada alsa olur yanii alsında razıyım :kedi:

İnternet başından kalkarkene
O sayfayı açık unut sempatiksalakcinni
Belkim bi çağrışım yapar enişteye

PRENSESLE ZOıADA şimdi gelir heralde ee haydin çabuk olun hep beraber iki lafın belini kırak dimi SAHRUD boshayallersmile

DOĞRU DıYON VALLA bizde olmasak iyicene boş kalacak topiğimiz zemuszemus ee birazcık övelim kendimizi selenimo apla müsadenleee bayanssulusmile

X