Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

şu yemek işinden nefret etmeye başladım yaa, her gün hergün ne yapacağını bilmiyo insan. Sebzeyi de fazla sevmiyorlar. Oğlan kas yapma derdinde her gün et olsa yiyecek. dün zeytinyağlı enginarla barbunya yapmıştım, biraz da et yapıyım bulgur pilavıyla, oğlana. yeeter.

ya bendede var o dert valla bıktımmmmmmmmmmm,günüm mutfakta geçiyor:KK14:

anaa ben bir konuya cevap yazana kadar hepiniz yazmışsınız bişeyler:KK1: geç açılıyo benim sayfa. Mehtap şişeyi doldur al yanına , ben öyle yapıyorum yoksa aklıma su içmek gelmiyo valla. atıyorum içine bir kaşık karbonat öyle içiyorum. aslında günde 3 litre içsek öyle bile kilo veririz.

buğün kocam steak diana yapacak :) vu havalı oldu kremalı mantarlı büftek :):KK52:

kızlar sayfamızı ziyaretçiler bile özlemiş valla:KK1:
hey bee neydi o günler:KK53: Ama bilmiyorlarki biz zaten hep görüşüyoruz:KK52:

ya evet çok yavaş gidiyor dön dön gitmedi sanıyorum tekrar gönderiyorum duruyor

waawwww, o ne kızzzzzz, sosyetik olmuşşşşşşşş bende biftek yapıcam ama kremasız olunca seninki kadar havalı olmadıııııııı:KK53:

zeyno yemek yapmaya gitti, Gözdenin de müşteriler çoğaldı, biz kaldık başbaşa. şimdi senin kız da yemek ister:KK1:

benim kız kayserili parayı seviyor masanın üstünde para gördü atatü atatü diye istiyor:KK52:

azıcık kk ya göz atıyım bari, ne var ne yok son zamanlarda, fransız kaldık konulara:KK52:

anam bir ikimizin dili şiş, benim koca benim konuşmama izin vermiyor seninkide konuşmuyor sayfalar bize kalıyor:KK9:
yada başka bir mantık bizim evlilikler eskidi:KK24:

hadi dolan abla ,yeni bir şey bulursan bizede bildir çok renkliydi burası

kızım pazar gidiyo Mehtap, şimdiden içime çökmeye başladı. Ne güzel yatıyo karşımda şu an.

Ay ablam kıyamam sana,daha alışamadın değilmi,çok görmek alışkamlık yapıyor her seferin de canı acıyor insanın

X