Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

benim evde hamam gibi askılı ve kapriyle oturuyorum evde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gözdeem bnm ki başka ya içerisi sıcak ama benim resmen içim üşüyo durup durup bi titreme geliyoo bugün işte herkez bembeyazsın dedi :bbo:
4175567161_0b7ae8f6a5.jpg

sari sekerim corba yaptim sana

sağoll bitaneciiiim opuyorumnanaktan

kızlar bu akşam işten gelirken kar yağmaya başlamıştı az önce baktım epeyce doldurmuş =) çok güzeel boshayallersmile

spa2914.jpg

bugün açılış bendeeenn... sabah ders için kalktım hazırlandım dünden yağmaya başlayan kar yolları doldurmuş hep durağa kadar gittik eşimle 45 dk otobüs gelmedi :1shok: derse yetişemem bu saatten sonra diye evime geldim çayımı yapcam camın kenarında bembeyaz karı izliycem ohh deymeyin keyfimee :kahve::hulya:

bu da benim penceremeden ankara manzarası :)

grnt002aq.jpg

grnt001zo.jpg

Son düzenleme:
altın madalya gözdede bende gümüşü kaptıımm günaydın kızlarr
gözde çook güzel ya akşam 2 saatte doldurduu =)

günaydın kızlar maşallah gözde erkenciymiş zoiada öyle ıSTANBULDADA KAR ERıYOR YAVAŞ YAVAŞ inşallah yine yağar daha doymadım çünkü bilmiyorumkismile

selenimo abla kardeşini görünce bizi unuttu akannehir neyse canı sağolsun espressoyuda özledim inşallah güzel geçiyordur tatili opuyorumnanaktan şöyle yine bir araya toplansak yine negüzel olur neyse herkes iyi olsunda oda olur yine olumunekankayizsmile

günaydın kızlar maşallah gözde erkenciymiş zoiada öyle İSTANBULDADA KAR ERİYOR YAVAŞ YAVAŞ inşallah yine yağar daha doymadım çünkü bilmiyorumkismile

İstanbullular duymasın seni :1no2:
Topa tutarlar sempatiksalakcinni millet yollarda perişan oldu
Bu aptal dağ başında hiç kar yağmadı :bbo:
Nefret ediyorum burdan da insanlarından da

altın madalya gözdede bende gümüşü kaptıımm günaydın kızlarr
gözde çook güzel ya akşam 2 saatte doldurduu =)

valla ya dün gece çok güzel yağdı sabahta erkenden kalktığımız için yerler bozulmamıştı hiç çok güzeldi manzara
günaydın kızlar maşallah gözde erkenciymiş zoiada öyle İSTANBULDADA KAR ERİYOR YAVAŞ YAVAŞ inşallah yine yağar daha doymadım çünkü bilmiyorumkismile

evet canım dersane için erken kalkıyorum mecburen iyide oluyor yat yat nereye kadar dimiiii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ya epeydir burası ilan panosu gibi
Biri geliyor diğeri gidiyor
Bi sohbet edemedik

Ben bi tek bazen davetsiz destursuz misafirlere denk geliyorum
Sen nasılsın keyfin yerinde mi

iyiyim canım çok şükür bitek dünden bu yana bi baş ağrım var ilaç içtim ama kesmedi ince ince sızlıyo sinir bozucu :KK43:(
sen nasılsın eşin nasıl

Eşim ağrılı sancılı
Geçen benim yaptığım kazadan sonra evde bi hüzün durumu var
Çok korkmuş rüyalarında beni asarlarken görüp panikle uyanıyormuş
Ama erkek ya sempatiksalakcinni bana belli etmiyor kaydirigubbakcemile3
Haftaya ameliyat için konuşmaya gidicez doktora

Eşim ağrılı sancılı
Geçen benim yaptığım kazadan sonra evde bi hüzün durumu var
Çok korkmuş rüyalarında beni asarlarken görüp panikle uyanıyormuş
Ama erkek ya sempatiksalakcinni bana belli etmiyor kaydirigubbakcemile3
Haftaya ameliyat için konuşmaya gidicez doktora

benimki de çok belli eder çok panikler...hiç öyle ben erkeğim üzüldüğümü belli etmem tripleri yok hiç sengözlerimebaksanab

inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım

Dün sabah bi gözümü açtım
Adam beni öpüyor sarılıyor gözleri dolmuş :kedi:
Anam noluyor yoksa öldüm mü dedim
Rüyasında beni asarlarken görmüş ipten almışta
Öldüm mü diye bakıyormuş
Uyanmış ama öyle korkmuş ki gerçek sanıyordu
Azcık gülümser gibi olmuşum kızdı

aman aman Allah muhabbetinizi arttırsın... arada gösteriyo işte sende ne dalga geçiyosun adamla :)))

canım ben çıkıyorum azcık ders çalışıyım aralarda gelirim... diğer kızlarda gelir inşallah da sohbet ederiz özledik ne zamandır konuşamıyoruz toplu bir şekilde

X