Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

HANİ YİNE NERDE BU DEVLET NERDE BU MİLLET İYİCE BOŞLADINIZ HEE TOPİĞİ :umursamaz:

GÖZDE NAPIYON CANIIM bayanssulusmile

iyiyim canım evde pinekliyorum ütüm var derse gitmeden onu yapmam lazım ama çok üşeniyorum

zeyno nbr kııızz

ÜÜff kım severkı ÜtÜyÜ bence hemn baŞla kaldımı kalıyo sana kolay gelsıın canım

iyi zeynocum bende de arkadaşlarla chat yapıyorum :) bide sizinle muhabbet ediyorum iş güç beni bekliyo bi yandan da :KK43:

ÜÜff kİm severkİ ÜtÜyÜ bence hemn baŞla kaldımı kalıyo sana kolay gelsİİn canım

valla ya bende hiç sevmem seven kimse de duymadım :umursamaz: kaçtım kızlar ben gidip ütümü yapayım sonra da dersee akşama gelirim anca akannehirakannehir

NEYSE BEN ŞıMDıLıK ÇIKIYORUM BU GÜN HASTANEYE GıDıCEM GELıNCE GıRERıM YıNE ÖPTÜM HEPıNıZı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla ya bende hiç sevmem seven kimse de duymadım :umursamaz: kaçtım kızlar ben gidip ütümü yapayım sonra da dersee akşama gelirim anca akannehirakannehir

Bi ben varım galiba
Ama sevmek demeyelim de zor gelmez şip şak yapar kaldırırım
Eşimin iç çamaşırlarını bile hijyen yüzünden ütülerim
Ama sanırsam biriktirmediğim ve
Ütümün her daim bi odada hazır bulunmasından mütevellit hiç zor gelmez sempatiksalakcinni

Benim bildiğim kar yağınca herkes eve kapanır
Eve kapanınca internete daha çok girilir sempatiksalakcinni
Ama memleket kar altında burda kimse yok :sm_confused:
Neyse bende kalkıp nohutumu pişireyim

have_a_nice_day.jpg
kizlar merhabba nasilsinizz?

hiiç keyfim yook bugüün boshayallersmile
acayip üşüyoruum kat katım içeriside normal ama ben hala donuyorumm eyvahedigeldismile
ekinezya çayımıda içtim ama sanırım hasta olucam :bbo:

Benim bildiğim kar yağınca herkes eve kapanır
Eve kapanınca internete daha çok girilir sempatiksalakcinni
Ama memleket kar altında burda kimse yok :sm_confused:
Neyse bende kalkıp nohutumu pişireyim
bizim ki başka topik anacım ondandır yaz kış sokaklardayız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
4210388479_074afe6fbf.jpg

kizlar dun regl oldumm bugunda agrim var midem kotu ama canim tatli cok istior
tatlısızlıktan ölcem sanırım ohaoldumsmile:sinifsinif:

acayip üşüyoruum kat katım içeriside normal ama ben hala donuyorumm eyvahedigeldismile
benim evde hamam gibi askılı ve kapriyle oturuyorum evde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bizim ki başka topik anacım ondandır yaz kış sokaklardayız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlısızlıktan ölcem sanırım ohaoldumsmile:sinifsinif:

benim evde hamam gibi askılı ve kapriyle oturuyorum evde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canimcimmm kiyamam sana benimde canimm nasil pasta istioo anlatamamm :gitme: canim merkezi isitmami?benim merkezi isitma bu kadar cok sicak olmuyo hirka falan iyi geliooo tatlim ama havalarda acayip sogudu burda eksilerde dereceler

canimm gecmis olsunn
usumen atesin cikmasina delalet sarisekerimm bi ara atesini olc kac olmus canim benim
ekinezya cayi iyidir iyi gelsin sifa olsunn tatlimm sana

slm kızlar
bu ara pek yoğunum evde işlerim çok odaları kaldırıyorum tek tek
iş güç çok yani zeynebim sormuşsun hani ondan yazayım dedim
herkes iyidir umarım
iyi geceler herkesee

X