bu videodaki çocuk masum gelmedi bana , goruntu ortada
Valla karsidan kinamak kolay, acaba olayin icinde olsa idiniz sizler farkli mi davranacaktiniz cok merak ediyorum. Kimse cocugunun okuldan geri kalmasini istemez, heryerde engelli cocuklar var, boyle bir toplu protesto da hic gormedim, veliler tek bir firesiz hep beraber boyle bir tavir icine girmislerse vardir hakli bir sebepleri diye dusunuyorum. Herkes birden duyarsiz olacak degil ya.. Videoda anlatilanlar benim kizimin basina gelse idi ben de mutlaka bir onlem almaya calisirdim, oturup kizimin sonunda kalemle gozunun cikartilmasini veya korkudan psikolojik vaka haline gelmesini beklemezdim herhalde sorunu cozmek icin...
Videoyu izledim gözyaşlarımı tutamıyorum..
Amin Munecim..Ben hala aynı düşünüyorum, kızımla aynı sınıfta okumasına itirazım olmazdı çünkü o ne yaptığını bilmiyor, hatta hatta gider bizzat ben ilgilenirdim çocukla, ki sağlıklı çocuklar bile arkadaşlarına saldırabilir, kalemle gözünü çıkarır, hatta tüfekle öldüren çocukları da okuduk burda, risk herzaman vardır, benim yakın arkadaşlarımdan birinin çocuğu zihinsel engelli, en ağırlarından biri üstelik, hiçbirşey bilmeden yaşıyor yavrucak, yaptığı hiçbirşeyin farkında değil, yeri geldi saçımı da çekti, vurdu da ama o bunu bilerek yapmıyor, bir çocuğun ömrü boyunca bir kere bile anneciğim diyemeyecek bir çocuğun annesinin üzüntüsünü tasavvur edebilir misiniz? Arkadaşım yıllardır yavrusunun bir kerecik anne diyebilmesi için neler neler verecek ama yok
Çocuk kocaman oldu, yaşıtları üniversite bitirdi, kimi evlendi, asla gelin olamayacak kızına üzülmenin ne demek olduğunu arkadaşımda gördüm, en büyük üzüntüsü de gün gelip arkadaşım ölürse yavrusuna kimsenin sahip çıkmayacağını söylüyor, çocuğun babası bile bakmaz, arkadaşım nasıl dua ediyor biliyor musunuz?
Allah'ım benim canımı alacaksan yavrumu ardımda bırakma, yavrum benden önce ölürse de beni onun ardında bırakma
çocuk saldırgan durumdaysa niye haber yapılıyorki..şaırdı artık bizim medya..saldırgan bir tutumu varsa veliler haklı..Çocuğun ne yaptığının farkında olmaması,diğer bütün çocukların ciddi fiziki zarar görme ihtimalini önemsiz kılmamalı.
O sınıftaki her bir çocuk çok önemli,ne Selen eğitiminden geri kalmalı nede öteki çocuklar böyle bir ortamda okumaya mecbur bırakılmalı.
bir nane anladıysam arap olayımgerçekten saldırgan bir çocuk olsa normal okula gitmesine izin verilmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?