• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selen Sevigen ile Şarkıcı Gökhan Özen evlendi...

lise 1 de hayrandım ben bu gökhan özene ohaoldumsmile
ama bunun brezilyalı mı ne öyle bi sevgilisi yokmuydu 3-4 yıllık..neyse
gelinliği çok beğendim ben etek kısmı öyle olan gelinlikleri seviyorum..duvağı harika zaten..kemer de değişik bi hava katmış eh işte..

gelinlik sade,şık belki ama bi gelinlik olarak hiç güzel değil o ne öyle ya abiye gibi...

ayy evet evlendi ben de şaşırdım yani kendisini radyo günlerinden tanıyorum hatta tanışmıştım o zamanlar daha mütavaziydi beni radyoya bile çağırmıştı hatta ama sevmiorum gökhanı artık yapmacık gelior hareketleri falan klplerinde falan hep yapmacık gelior artık kendisi gibi deil hiç Allah mutlu etsin umarım uzun sürer evlilikleri

Chp İstanbul milletvekliliydi kızın babası.
Mehmet Sevigen.

bu isim bi yerden tanıdık geliyor dıyorum bende ...

google da aradım bu kızı . daha öncede başka unlulerle cıkmıs dosyası kabarıkmıs baya. neyse gökhanda öyle zaten. allah mesut etsın...

YA inanamıyorum muhteşem bir gelinliği nasılda berbat etmiş o kemer, göz var nizam var bi Allahın kulu demedimi selen o belindeki pesspaye şey iğrenç diee :umursamaz:
bi de gelin çok iri duruyor banamı öyle geliyo bilmiyorumkismile
gökhan biraz küçük durmuş yanında sanki CADIARZU
doğruya doğru napiyim yerimseniben

bu gelinlikteki kemerlerin adı ne yaa bi yerde görmüştüm bi ismi vardı ama bulamıyorum

kız çok hoşmuş yakışmışlae gelınlıkde guzel ee oğlumuzda güzel daha ne dıyelım

Back