• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selen Sevigen ile Şarkıcı Gökhan Özen evlendi...

kız güzel,gelinlikte kemer harici güzel..o kemer hiiçç hiççç olmamışş..birde gökhanın kıyafetini beğenmedim..

Evlenmiş mi Gökhan Özen akannehir
Mutluluklar dileyelim bari bayanssulusmile

Gelinlik çok asil duruyor ama o kemer olmasaydı şu ana kadar ünlülerin giydiği en güzel gelinliklerin arasında olurdu.
O kemeri nerden bulmuşlarsa, yazık olmuş valla güzelim görüntüye.
Ama duvağa bayıldım :asigim:

oy oy oy lise aşkım evlenmiş ama yaw ben bu kıza gıcık kaptım sevmedım :)) su yabancı sevgılısı daha bır cici bıseydı ama neyse yabancıya gıtmedı gokhan :D ahaha

ya dıkkatımı cektı damatın ne aılesı var ortada ne bıse :) ne bıcım dugunlerı var bu unlu takımının anlamadım gıttı zaten gelınlıge soz etmıyorum o kemer ne ? al kendımı hedıye paketı yaptım sana der gb

gelınlıkte kemer olsaymış yada kemer gelınlıkle aynı renk olsaymıs gusel olurmuş.
Allah ne gusel yaratıyor o ne ınce bel o ne boy yaf :)) kıskandım haa

soylemeyı unuttum bukadar hızlı evlenmelerının nedenı

a-) kız hamıle
b-) çok aşıklar
c-) hızlı yaşa genç bitir en fazla 1 yıl sonra ayrılırlar

Bence kemer ve gelin çiçeğinin yapraklarındaki uyum hoş ve değişik olmuş =))
ahh ahh Gökhanda gitti kim kaldı ki elimizde? Murat Boz mu? :teytey:

ay bu sanatçılarda alem normalde takıp takıştırırlar sürüp sürüştürürler modacılara en güzel kıyafetleri diktirirler en önemli günde kendilerini batırırlar damatta gelinde iğrenç ötesi

Gelınlık tarzım deıl aöa fızık guzel oldugu ıcın guzel taşımış kemer ne alaka? Gelınlıkten cok abıye elbıseyı andırmıs.kız hoş ama gökhan özene olmamış:))

allah aşkına kızın neresi maymun gayette güzel hatun maşallah allah birbirlerine bagışlasın çok yakışmışlar gelinlikte çok hoş kemer biraz abiye kıyafet gibi göstermiş hatunda fizik olunca o kusuruda görmezden gelirim ben kimin gelinligi kusursuz oluyoki bu devirdee:)

değişik bi tarzı var
ama hiç gelinlik gibi gelmedi bana
mutlu olsunlar :)

ya kız Allah için güzel hatun. ama gökhanın yanında ne bileyim iri yapılı durmuş. ilk resimde özellikle gökhan ona göre daha minyon ve yaş olarakta daha küçük gözüküyor. onun için belki çokta yakışmamışlar. ama kızda gökhanda ayrı olarak çok hoşlar.

ben gelinliğe bayıldım yaa bence kuşakta çok cici ve değişik olmuş klasik gelinlik havası olmamış çiçekle de çok uyumlu
gökhan özen kısa kalmış ama kızın yanında kız at kimin maşallah :1: allah mesut etsin

allah mesut etsin gökhan özenin boyu çok uzun değil kızın fiziği güzelmişde yakıştırmadım gökhan özene gelinlikte hiç güzel değil duvak şahane

Back