Selen Sevigen ile Şarkıcı Gökhan Özen evlendi...

kemer tam bi faciyaaaaa:)onun haricinde sade bi gelinlik ama kemer ciddi şekilde kötü:)farklı olcam diye insan kendini batırmamalı böle özel günlerde:)

aynen yaa hiç güzel değil gelinliği birde o saç ne öyle ben çarşıya çıkarken daha güzel yapıyoırum saçımı be insan gelin olurken daha asil bi model yaptırır:dilcikar:

Çok beğendim bence kemeriyle çiçeğide çok uyumlu çok güzel olmuş. Dün akşam evlendiler.

allah mutlu etsin her ikiside hoş olmuş bence gelinlikte modern duruyor kemer ve çiçek uyumlu oldugundan kemer çok sırıtmamış bence hoş önemli olan mutlu huzurlu olmaları

allah mutlu etsin,gelinliğin kemeri olmasaymış daha güzel olurmuş,elbise havası vermiş kemer.

millet böyle işte,sade.....

abartılı gelinlik giyen ünlü pek nadirdir .....

bence güzel gelinlik,kemerde havası:icecream:

kız güzel gökhan yakışıklı ama gelinlikteki kemer güzelde rengi gitmemiş yani :sinifsinif:değişik olsun derken çirkinleştirmiş gelinliği,duvağıda beğendim.boshayallersmile

bence de o renk ne öyle hediye paketi gibim olmuş boshayallersmile

gelinlik igrenç olsada kız harika güzel boy poz yüz onun için gelinlik kötü olsada gözler zaten kızın yüzünde gelinliğin igrençliği hiç gözükmüo

Gelinliği özellikle duvağı beğendim.Ama kemer olmamış,
Gelin gerçekten güzelmiş.
Allah mutlu etsin.

gökhannnnnnnn delikafaduldendelikafadulden ala ala onumu aldın ya sana hiç yakıştıramadım :mymeka:

gelinliğe gelince biliyorsunuz ünlülerin gelinliği hep zevksiz oluyo bu diğerlerine göre idare eder işte kemerle tarz yaratmaya çalışmışlar ama beyaz olsa daha iyi olurdu .. bide insan bi boynuna kolye kulağınada küpe talar :hulya:
deniz baykalda gökhanın sağdıçı oluyor heralde kaydirigubbakcemile3

Ben beğendim gelinliği , kemer ayrı bi hava katmış
Hatunun beli ne ince ama ya :çok üzgünüm:
Yakışmışlar , siyah saç gelinlikte çok güzel duruyormuş..

He he gelinliğin kemeriyle selenciğimin ten rengi ne kadar uyumlu olmuş öleee..Nerdeyse aynı renkk sempatiksalakcinni

gelinlik güzelde ay o kemer igrenç beeee..
ajda pekkanla aynı renk olmuşlar...

ah ahhhhh gökhanda evlendi
gökhana mutluluklar diliyorum bende eski bir hayranı olarak
ama ne bileyim onca güzellik onca zerafet varken gelin hanıma o gelinliği
ben yakıştıramadım doğrusu ben olsam daha şık daha cicic bir gelinlik giyerdim
ayrıca ne allah aşkına o gökhanın kravatı takımı felan yav insan bi damatlık giyer yavvv
bana sanki herşey aceleye gelmiş de baştan savma olmuş gibi geldi kötükedihüso delikafadulden

gökhan benım taaa lise askımdı ayy nasıl seviyodum posterler,cdleri eski bi hayranı olarak evlenmiş mutluluklar bende evlenıyorummmmmmmm.
gökhan hoş olmusda gelın boypos ıyıde kusagı lmaz: bence gelinlikde ehhh tarzım değil sade severımde buda pek sadeımıs.herneyse mutluluklar dıyelım gökhana.

aynen benimde lise aşkımdı diyebilirim o zamanlardan kaç yıl sürdü ya daha yeni bıraktım belkide hayranlığını aynen ya posterler hatırlıyorum odamın her yerindeydi cdler ben ağladığımı bile bilirim bununn içiin ne seviyodum ya resmen aşıktımkaydirigubbakcemile3çocukluk işte ah ah eski günler her çıktığı programa kitleniyodum resmen ekrana şimdide evlendiği kızı yakıştıramadım doğrusu yani:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…