Selen Sevigen ile Şarkıcı Gökhan Özen evlendi...

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen evlendi..
(Resim buldukça ekleyeceğim arkadaşlar)

Son düzenleme:
Gelinlik Modeli değişikmiş ama hiç gelinlik gibi gelmedi duvağına bayıldım tabi mükemmel.

gelinlik kemeri olmasa imiş süpermiş,elbise olsa imişte bu şekliyle süpermiş..anlatabildim umarım..
gelinliğe olmamış yani kemer..
ALLAH MUTLULUKLARINI DAıM ETSıN...

Bencede kocaman bi kemer sanki uzun tunik giyiyorda kombine etmiş...
Haaa bi de gökhan özenin kravatı ne öle hani düğün salonunda millet tanımasa damat nerde derler... Damatlık gibi değil yani takım elbise giyip gelmiş....

ayy duvaga bayıldım gelinlik cok sade elbise gibi ama kıza cok yakısmıs

O kemer ne alaka yav

Ama hatundaki fizik süper hee, nerden bulmuş da Gökhan'ı evlenmiş. Hiç söylemedi bana Gökhansempatiksalakcinni

Çok yakışmışlar, maşallah tü tü

Gökhan favori şarkıcımdır.

Sesi güzel, şarkıları güzel, e karısıda güzel, kendide güzel, e daha ne olsun boshayallersmile

Bende severdim amma velakin kaptılar adamcağızıkaydirigubbakcemile3
Gerçi kız güzel ben beğendim yakışmışlar yani doğru konuşmak lazım. Kıskançlığın alemi yoksempatiksalakcinni

kemer tam bi faciyaaaaa:)onun haricinde sade bi gelinlik ama kemer ciddi şekilde kötü:)farklı olcam diye insan kendini batırmamalı böle özel günlerde:)

Kıza da ,gelinliğine de bayıldım.Ajda'ya da...Canım benim.aklinialirimsmile

neeee ne çabuk evlendi ya daha yeni nişalanmıştı ama:sinifsinif:maymun gibi kızla gitti evlendi uyuz ya hiç güzel değil bence kız :dilcikar:hiç yakışmamışlar:dilcikar:

kemersz haliyle gelınlık cok gusel bence ben begendm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…