Selektif mutizm Veysel kızılboga gidenler

kbraaltnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
4
0
1
33
Merhaba. 4 yaşındaki kızıma selektif mutizm tanısı kondu. Bu alanda iyi bir terapiste ihtiyacım var. Veysel kızılboga yi çok duydum ama emin olamadım. Bizzat giden annelerimiz var mıdır aramizda? Ya da farklı bir terapist önerisi olan

Terapistle olmuyor eğer yoğun kaygı bozukluğu varsa.Giderek artıyor.İlac hemen etki ediyor.Hafifse bilemem ama biz kaç sene terapiyle çözemedik,ilaçla hemen normale döndü,hala devam ediyoruz ilaca .Ama kesecek doktor

Terapistiniz nasıldı peki, her terapistle olmuyormuş , bu alanda etkili bir terapist olması gerekiyormuş. Ben de çok inanamıyorum aslında terapiyle duzelecegine ama direkt ilaç vermek de istemedim. Çok ufak dozla başlayabiliriz demişti psikiyatr. Siz ne kadar süre kullandınız, bır de benim çocuğum hic konuşmuyor kreşte, aynı durumda miydiniz sizde ? Cok soru sordum ama bu anlamda tecrübeli anne yorumu benim için çok koymetli

Bence ilaç daha az yıpratıcı.
Uzun yıllar kullanması gerekmiyor zaten, zararı olacağını düşünmüyorum ben.
Terapi uzun sürerse bıktırıyor.

Veysel beyle iletişime geçip kendi şehrinizden tavsiye isteyebilirsiniz, ben sormuştum ama sonra değiştirmedik terapisti.
Online da yapıyor galiba, sitede danışmanlık alıp memnun kalanlar vardı diye hatırlıyorum.

Ben aradim, Şanlıurfa'da ondan eğitim alan yokmuş. 2 hafta yoğunlaştırılmış terapi uyguluyormus, sonrasında da takip ediyormuş. Sabahtan akşama 2 hafta boyunca bizimle olup terapi yapıyormuş ama fiyat 90 bin artı Mersin'de kalacağız. O yüzden emin olamadim.

Siz kaç yıl ilaç kullandiniz?

90 bin ne ya 2 hafta için mi?
Allah aşkına ilaç da zehir değil, kullanır geçerim.
10 ay kullandı, son doz artımından kısa süre sonra konuştu.
Her ortamda sessiz değildi, yine de dirençliydi mutizmi.
Daha erken başlasaydık daha kısa süre kullanacaktı belki.

Sonrasında 6 ay takip ediyormus, 2 hafta boyunca sabahtan akşama kadar bizimle olduğu için ücret boyleymis. Ben de bu yüzden guvenemedim. Şimdi bir psikiyatriste daha gideceğim, olmadı ben de baslicam mecbur. Çünkü henim kızım epey kaygılı, çocuklarla komismiyor ve aynı zamanda korkuyor.. Zor bir hastalik, siz atlatmissiniz darısı basimiza..çok teşekkürler bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…