Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

ama yağlanmadan olan bi kaşınma değil midir ki yıkadığımın ertesi günü kaşınıp durması çünkü yağlanıyo çok kısa zamanda :KK53:

Kafa derisinin kendi ürettiği yağın kafa derisine yararı vardır zararı değil, zarar ancak beli bir müddet saç yıkanmadığında kafa derisinde bulunan gözenekler tıkanmaya başlar, saç kökleri hava alamaz, hava alamadığı için kaşıntı başlar...

1 günde böyle bir şey oluşması mümkün değil...Dediğim gibi seninki kanakışının hızlanmasından kaynaklanan bir şey...

Kafa derisinin kendi ürettiği yağın kafa derisine yararı vardır zararı değil, zarar ancak beli bir müddet saç yıkanmadığında kafa derisinde bulunan gözenekler tıkanmaya başlar, saç kökleri hava alamaz, hava alamadığı için kaşıntı başlar...

1 günde böyle bir şey oluşması mümkün değil...Dediğim gibi seninki kanakışının hızlanmasından kaynaklanan bir şey...

aaaaaaa o zaman güzel bi şey buuuu :21::21:

Bende onu diyorum sana:KK1::KK1::KK1:

ay pek mutlandım :KK64::KK64:
kardeşimin saçlarına sürdük bugün de proteki onun saçları kıvırcık baya da bakımsız asla uğraşmaz o benim gibi o yüzden 4 parmak kırık var saçlarında cansız gözüküyo haliyle amaaaa proteki sürüp yıkadık jöleledik ve kuruttuk mucize gerçekleşti parlak parlak oldu saçları ve bukleleri çok hoş oldu kısa zamanda acele yapmamıza rağmen
proteke aşık oluyorum sanırım :KK69:
koynuma alıp uyutasım var :KK69::123:

kardeşimin saçlarına sürdük bugün de proteki onun saçları kıvırcık baya da bakımsız asla uğraşmaz o benim gibi o yüzden 4 parmak kırık var saçlarında cansız gözüküyo haliyle amaaaa proteki sürüp yıkadık jöleledik ve kuruttuk mucize gerçekleşti parlak parlak oldu saçları ve bukleleri çok hoş oldu kısa zamanda acele yapmamıza rağmen

darısı benim başıma inşallah :KK69::KK69::KK69:

amin amin :KK34::KK34:
inşallah sende de işe yarar benim saçlarımda aşırı yıpranma yok aslında ama eskisi kadar canlı değiller bende işe yaradı yarın ikinci kez uygulycam saçıma kuaför kuaför kokuyo saçlarım :KK51::KK51:

ben de bir edinebilirsem inşallah :))
sağolsun Kılıçbalığı bana yardımcı olacak..
çünkü ankarada bulamadım :KK43::KK43::KK43:

eminönünde ben 22 ye aldım ama 18 vardı sonra gördüm
ilk aldığımı süvari kozmetikten almıştım 30 liraya
2 kez kazıklandım:KK1:

Son düzenleme:
eminönünde ben 16 ya aldım ama 14 vardı sonra gördüm

aaaaaaaaa ben maltepeden 19.5o ye aldım sanırım ama eminönüne geçicem hafta sonu nerde 14 lira ki oradan alayım
özelden mesaj atamıyorum 100 mesajım olmamış da kusura bakmayın buraya yazıyorum mecburen tarif edebilir misin lütfen :KK53:

Tabii tabii jöleyi sürünce protekin yaptığı bütün bakımın güme gittiği söylememe gerek yok herhalde değil mi?:KK1::KK1::KK1:

Amin...

benim en sevdiğim maske
en çok fayda gördüğüm aynı zamanda:KK34:
Ahh ahh protek sen nelere kadirsin :KK1::KK1::KK1:

ben de bir edinebilirsem inşallah :))
sağolsun Kılıçbalığı bana yardımcı olacak..
çünkü ankarada bulamadım :KK43::KK43::KK43:

Dur bakalım üye arkadaşlarımızdan biri belki benden önce yardımcı olacak...

aaaaaaaaa ben maltepeden 19.5o ye aldım sanırım ama eminönüne geçicem hafta sonu nerde 14 lira ki oradan alayım
özelden mesaj atamıyorum 100 mesajım olmamış da kusura bakmayın buraya yazıyorum mecburen tarif edebilir misin lütfen :KK53:

Amonra karıştırdı canım aklı wax'a gitti bence :) Biz 22 ye aldık Eminönünden, sonra karşı dükkan girdik bir baktık 18 ahahahaha

Kuzu sen ne zaman gidebilirsin o parfümeriye tekrar?

eminönünde ben 16 ya aldım ama 14 vardı sonra gördüm

kızlarrr editttttttt
ben karıştırdım
14 lira olan wax supergroydu
ben o gün ipini koparmışlar gibi
alışveriş yaptığım için
kafam karıştı
balık hatırlattı allahtan yalancı çıkmayak bi de:KK60:

Boyamı yaptım protekimi sürdüm kafama 20 dk sonra da yıkadım. Şimdi yumuşacık rengi istediğim gibi olan saçlarıma mutlu mutlu oturuyorum.:KK69:

kızlarrr editttttttt
ben karıştırdım
14 lira olan wax supergroydu
ben o gün ipini koparmışlar gibi
alışveriş yaptığım için
kafam karıştı
balık hatırlattı allahtan yalancı çıkmayak bi de:KK60:

Birde unutkan insanları balık hafızalı diye aşağılarlar peh:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
X