Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

cnm sen brezilya fönü yapmamışmıydın saçlarına? bu ürünü tekrar kullanmaya başladım yazmışsın, acaba bu brezilya fönünün etkisini bozmazmı? :97:

:81:
evet kılıçbalığının dediği gibi bozmuyor cnm.
mavi su bozuyo amaa :84:

e süpermiş :) hemen bitane ediniyorum bende ozaman:) yarında şu çoook uzayan brezilya fönümü yaptırıp kullanmaya başlarım artık. amanıınnn çok heyecanlıyım.son kararımı verdim ama idamlık mahkumlar gibiyim inş yanık, keçeleşmiş, kabarık iğrenç saçlarım daha fazla yanmaz:18:

Maalesef, mavi su saçı bozuyor, bende bu işe bozuluyorum tabii

Kız öyle deme, saçımda keratin yokken çok işime yarıyordu mavi su, yazıktır...

evet ya gerçekten mavi su çok işe yarıyor benimde çook kullanmışlığım vardır zamanında, sonra elsevin sıvı saç kremlerinden kullanmaya başlayınca bırakmıştım. bak ondanda çok memnunum ben mesela, gerçi artık kullanamayacağım ben ama

Yanında bir kızılcık sopası götür baştan peşinen gözdağı ver derim, ona göre yapan kişi ayağını denk alsın

Benimkinin bitmesine çok az kalmıştı zaten, onuda çıtçıtları yıkadığımda sıkarım artık...

aaa mavi suya laf yok:81: ben çok memnun kaldım valla..

Yalnız protek mavi su aslında fön suyudur, yani fönün saçta kalıcılığını arttırmak için kullanılır, Sarıkız Mavi su ise fön suyu değil saç yumuşatıcıdır gliss veya elsevin saç spreyleri gibi...Bu yüzden ihtiyacınızı belirleyip buna göre alın...

benim saçlarım hani tabiri caizse kazık gibidir canım. bi fön çekireyim (aşırıda kuru olduğu için) yıkamasam bir hafta ilk günki gibi kalır. ben fönün kalıcılığı yönünden bi sıkıntı çekmiyorum hiçbizaman. ama saçlarımı yumuşatmak için glissin de elsevinde sıvı saç kremleri çok işime yarıyor (banyoda mutlaka şampuandan sonra kreml kullanmama rağmen). asla ve asla saçlarım yumuşacık olmuyor hiçbirzaman boya, röfle sürekli fön vs.işlemlerden aşırı yıpranmış olduğu için ama saç kremleri olmadan yaşayamazdım herhalde. bunlar hiç değilse saçlarımın daha rahat taranmasını sağlayıp yatıştırıyorlar, dah az kabarıyor saçlarım ve azda olsa bakımını sağlıyorlar.

Yanında bir kızılcık sopası götür baştan peşinen gözdağı ver derim, ona göre yapan kişi ayağını denk alsın

zaten zavallı adamcağızı sorularımla esir ettim telefonda:) yarında hadi kardeşim senin gibisine fön falan yok git işine derlersede hiç şaşırmam :) zaten ilkini profesyonel ellerde yaptırayım, hayırlısıyla yanmazsa saçlarım bundan sonra evde kendim uygulayacağım sayende bu konuda uzaman olduk canımcım

zaten zavallı adamcağızı sorularımla esir ettim telefonda:) yarında hadi kalk kardeşim senin gibisine fön falan yok git işine derlersede hiç şaşırmam :) zaten ilkini profesyonel ellerde yaptırayım, hayırlısıyla yanmazsa saçlarım bundan sonra evde kendim uygulayacağım sayende bu konuda uzaman olduk canımcım

Saçı yumuşatanlar benim saçlarımı sümsük sümsük yapıyor bu biraz kalın telli görünümü verdi o yüzden beğendim..

Demez demez

Saçı yumuşatanlar benim saçlarımı sümsük sümsük yapıyor bu biraz kalın telli görünümü verdi o yüzden beğendim..

birazdan aramaya çıkacağım bu ürünü ..inşallah bulurum ya..
bu ankarada da hiçbir şey olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…