- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
saçlarım sağlıklıyken uzunca bir müddet kullandım bu ürünü. benim için kokusu çok güzel olan ama çok da muhteşem etkiler göstermeyen bir saç kremiydi. saçlarımı 20-25 günde bir acaip renklere boyadığım, her daim düzleştirdiğim halde sapasağlam saçlarım vardı o zamanlar. ne etkisini bekliyoduysam :) ne zaman ki bunu bıraktım saçlarım mahvolmaya başladı ve sonunda darmaduman oldu. bu ürünün eksikliğinden olabileceğini ise ancak uzunca bir zaman sonra çekmecelerimden birinde boş tüpünü bulunca anladım. sağlıklı saçta ekstra etki göstermese de mükemmel koruyor bence. kullanım şekline gelince ben de içgüdüsel olarak saç kremi modunda kullandım hep. şimdi iş işten geçtikten sonra yeniden kullanmaya başladım, daha da bırakmam :) akşamdan sürüp sabah yıkamayı da en kısa vadede deneyeceğim.
cnm sen brezilya fönü yapmamışmıydın saçlarına? bu ürünü tekrar kullanmaya başladım yazmışsın, acaba bu brezilya fönünün etkisini bozmazmı? :97:
cnm sen brezilya fönü yapmamışmıydın saçlarına? bu ürünü tekrar kullanmaya başladım yazmışsın, acaba bu brezilya fönünün etkisini bozmazmı? :97:
evet kılıçbalığının dediği gibi bozmuyor cnm.
mavi su bozuyo amaa :84:
Maalesef, mavi su saçı bozuyor, bende bu işe bozuluyorum tabiievet kılıçbalığının dediği gibi bozmuyor cnm.
:124::124::124::124::124::124:
mavi suya ölüm
evet kılıçbalığının dediği gibi bozmuyor cnm.
Maalesef, mavi su saçı bozuyor, bende bu işe bozuluyorum tabii
Kız öyle deme, saçımda keratin yokken çok işime yarıyordu mavi su, yazıktır...
:81:
e süpermiş :) hemen bitane ediniyorum bende ozaman:) yarında şu çoook uzayan brezilya fönümü yaptırıp kullanmaya başlarım artık. amanıınnn çok heyecanlıyım.son kararımı verdim ama idamlık mahkumlar gibiyiminş yanık, keçeleşmiş, kabarık iğrenç saçlarım daha fazla yanmaz:18:
mavi suya ölüm
evet ya gerçekten mavi su çok işe yarıyor benimde çook kullanmışlığım vardır zamanında, sonra elsevin sıvı saç kremlerinden kullanmaya başlayınca bırakmıştım. bak ondanda çok memnunum ben mesela, gerçi artık kullanamayacağım ben ama
aaa mavi suya laf yok:81: ben çok memnun kaldım valla..
Benimkinin bitmesine çok az kalmıştı zaten, onuda çıtçıtları yıkadığımda sıkarım artık...
Yalnız protek mavi su aslında fön suyudur, yani fönün saçta kalıcılığını arttırmak için kullanılır, Sarıkız Mavi su ise fön suyu değil saç yumuşatıcıdır gliss veya elsevin saç spreyleri gibi...Bu yüzden ihtiyacınızı belirleyip buna göre alın...
Yanında bir kızılcık sopası götür baştan peşinen gözdağı ver derim, ona göre yapan kişi ayağını denk alsın
Yanında bir kızılcık sopası götür baştan peşinen gözdağı ver derim, ona göre yapan kişi ayağını denk alsın
Yalnız protek mavi su aslında fön suyudur, yani fönün saçta kalıcılığını arttırmak için kullanılır, Sarıkız Mavi su ise fön suyu değil saç yumuşatıcıdır gliss veya elsevin saç spreyleri gibi...Bu yüzden ihtiyacınızı belirleyip buna göre alın...
zaten zavallı adamcağızı sorularımla esir ettim telefonda:) yarında hadi kardeşim senin gibisine fön falan yok git işine derlersede hiç şaşırmam :) zaten ilkini profesyonel ellerde yaptırayım, hayırlısıyla yanmazsa saçlarım bundan sonra evde kendim uygulayacağımsayende bu konuda uzaman olduk canımcım
Saçı yumuşatanlar benim saçlarımı sümsük sümsük yapıyor bu biraz kalın telli görünümü verdi o yüzden beğendim..
Maalesef, mavi su saçı bozuyor, bende bu işe bozuluyorum tabii
Kız öyle deme, saçımda keratin yokken çok işime yarıyordu mavi su, yazıktır...