- 29 Haziran 2012
- 62
- 1
- Konu Sahibi KilicBaligi
kılıçbalığı sana bir şey sormak istiyorum soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa kusura bakma. bu maske de brezilya fönü gibi tuzdan etkileniyor mu? yani denizde falan girsek etkisi azalır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kılıçbalığı sana bir şey sormak istiyorum soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa kusura bakma. bu maske de brezilya fönü gibi tuzdan etkileniyor mu? yani denizde falan girsek etkisi azalır mı
Bu zaten kalıcı bir maske değil, düzenli kullanmak gerek o yüzden dert etme, deniz havuz sefan olsun...
ben 25 liraya almıştım;ama sizlere 8 liraya bir maske önerisinde bulunayım;watsons ballı wax;kuru,dalgalı saçlar için çok iyi yani protekten iyi olduğunu düşünüyorum:)
forum sitelerini gezerken DAX Supergro hair scalp conditioner diye bir ürünün saç uzattığına dair birşeyler duydum.. kullanan varmı aranızda arkadaşlar.. güzel bir ürünmü.. bide sadece watsonlarda varmış galibaa??
bide morfose argan yağını kullanıyorum saçlarım yumuşacık vede parlakk sizlerede tavsiye ederimm :)
Selective Professional / Protek Ammino Keratini alabileceğim güvenli bir site söylermisiniz bana da....