Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

kılıçbalığı sana bir şey sormak istiyorum soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa kusura bakma. bu maske de brezilya fönü gibi tuzdan etkileniyor mu? yani denizde falan girsek etkisi azalır mı

kılıçbalığı sana bir şey sormak istiyorum soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa kusura bakma. bu maske de brezilya fönü gibi tuzdan etkileniyor mu? yani denizde falan girsek etkisi azalır mı

Bu zaten kalıcı bir maske değil, düzenli kullanmak gerek o yüzden dert etme, deniz havuz sefan olsun...

ben 25 liraya almıştım;ama sizlere 8 liraya bir maske önerisinde bulunayım;watsons ballı wax;kuru,dalgalı saçlar için çok iyi yani protekten iyi olduğunu düşünüyorum:)

watsons ballı wax ı ben de çok beğendim.proteki de merak ediyorum, ilk fırsatta deneyeceğim.

Bu yaz düğünümden sonra iyice incelip azalan kızıl saçlarımı kısacık kesmek zorunda kaldım :/ Üstüne dayanamayıp açtırdım, sarışın olma sevdasına. Saçlarım uzamıyor resmen :/ Sevgili kılıçbalığının yazılarını okuyup, bu bakımlardan hangisini uygulasam diye karar vermeye çalışıyorken. Bu maskeden herkesin memnun kalması beni ikna etti.
Günlerdir bu başlığı okuyup okuyup gaza geldim bugun Antalyada çılgınca yağan yağmura rağmen, 3 saat boyunca sokakları talan edip ara sokakta kuaför malzemeleri satan bir yer buldum :KK70: Adam 35 tl dedi de zar zor 30tl ye aldım bu maskeyi, bi de dayanamadım yanında morfose un argan yağını aldım. Bu ürünü kullanan var mı, forumda aratmadım daha ama umarım o da mahfolan saçlarıma biraz olsun destek olur.
Kılıçbalığı sana çok teşekkür ederim, öğrendiğin bilgileri bizlerle paylaşman çok ince çok güzel bir şey.. Kocaman sevgiler sana!

Kızlar bu maskeyi nerelerden alıyorsunuz? Gitti gidiyor da bu ürün görünüyor ama stoklarda yok diyor..başka yerde de bulamadım. internet dışında nerelerde oluyor??

Ben Kuaför malzemeleri satan bi yerden buldum. Baya gezdim öncesinde, bilinen kozmetikçilerde olmuyor sanırım. En güzeli kuaför malzemeleri satan yerler sanırım..

bsragzde, mesaj hakkım olmadığından özelden yazamıyorum. Daha doğrusu yazdığım msj gitmedi. Çok teşekkür ederim fikirlerin için, protek bitince ve 100 msj hakkımı doldurmuş olursam senden internet adreslerini de rica edecegim :-) Sevgiler.

şansıma zeytinburnunda bi kozmetikçide karşıma çıktı bu ürün daha önce kuaförüm 50 tl fiyat biçmişti çünkü :) arayanlar için zeytinburnu aral kozmetikde 27 tlydi yanılmıyosam. Ayrıca kuaförüm yıkanmadan da kulanılabilceğini hatta daha fazla etki ettiğini söylemişti.

Merhaba kızlar. bugün kuaföre boya için gittiğimde saçların çok yıpranmış gel sana keratin maskesi yapalım dediler. Fiyatını sordum 15 tl dediler. Bende saf gibi aa nekadar ucuzmuş dedimm. Yani tek uygulama 15 tl idi. neyseki yaptırmamışım. Şimdi gelip burdan araştırıpta ürünün gerçek fiyatının 23 tl olduğunu göörünce şok oldum tek uygulamaya resmen 15 tl alıyorlar :) neyse kızlar en kısa zamanda zazahana gidip bu ürünü edineceğim. Saçlarımın uçları lastik gibi uzuyor çok kötü oldu. Umarım bundan sonuç alabilirim :KK43:

forum sitelerini gezerken DAX Supergro hair scalp conditioner diye bir ürünün saç uzattığına dair birşeyler duydum.. kullanan varmı aranızda arkadaşlar.. güzel bir ürünmü.. bide sadece watsonlarda varmış galibaa??

bide morfose argan yağını kullanıyorum saçlarım yumuşacık vede parlakk sizlerede tavsiye ederimm :)

forum sitelerini gezerken DAX Supergro hair scalp conditioner diye bir ürünün saç uzattığına dair birşeyler duydum.. kullanan varmı aranızda arkadaşlar.. güzel bir ürünmü.. bide sadece watsonlarda varmış galibaa??

bide morfose argan yağını kullanıyorum saçlarım yumuşacık vede parlakk sizlerede tavsiye ederimm :)

Ben kullanıyorum çok güzel bir ürün kokusu dokusu herşeyi harikaa bayılıyorum supergroya :KK16:
Uzatma konusunda gerçekten etkili bence. Çok zor uzayan bi saçım var ilk defa bukadar dibinin geldiğini gördüm :)

Çok memnun kaldım bu maskeden, protekten yani :-) Morfose argan yağı da çok iyi geldi.. Dax supergro yu ben de çok merak ediyorum açıkçası, ona da bir el atabilirim :-):KK34:

kılıçbalığı banada cevap verirsen çok sevinirim
benim saçlarımın modeli victoria beckham modelinden ve mavi siyah renkte
bu kısalıkta ve boyalı saçlarada uygulanırmı yada nasıl uygulayabilirim :26:

Anadolu yakasında oturanlar kadıköyde boğanın orda çilek sokak var orda sıla parfümeri diye bi yer var ben ordan alıyorum 30 Tl

kızlar bu ürünü bende çok merak ediyorum:))) ßenim saçlarım çok ince telli ve çok yıpranmıŞ durumda koyu değil ama açık renk bi saç boyatsam şuan uçlardan 2 3 cm kopar herhalde o derece. kuaförsepetinden alsam kullansam diyorum ama bi yan etkisi felan varmı? birde saçı illa bişeyle sarmak zorundamıyımız 5 dk saçta öle kalsa yıkasak olmazmı

X