- 3 Temmuz 2010
- 2.101
- 11
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
kızlar bi kaç haftadır maskemi kullanıyorum. çok memnun kaldım. ben her banyodan sonra saçlarıma sürüyorum ve hiç durulamıyorum. saçım fönü çok iyi tutuyor. düzleştircide de 160 bile yetıyoooor. :) ama çok duman çıktı saçımdan fön çekerken. bunun olması olası zaten. ama saçlarım yumuşacık oldu çok sevdimmm. saçlarımı kendi haliyle de bırakıyorum uçları kötü durmuyorrr...
bizimde bakım maskelerimiz geldi az önce akşama deneyeceğiz.hatta resim çekeceğim.2 hafta sonra yine çekerim aradaki farkı görmüş oluruz.
merhaba,
öncelikle bir sorum olacak bu maskeyi ne sıklıkla kullanabilirim. bir de kimse bahsetmemiş ama ben duştan sonra sürdüm niyetim gece bekletip sabah durulamaktı ama saç diplerimde dayanılmaz kaşıntı yaptı.
2. gün tekrar denedim yine kaşıntıdan duramadım. mecburen sürüp 10-15 dk bekletip duruluyorum. bu şekilde faydasını görür müyüm?
Ben 2 kere kullandım maskeyi sabaha kadar bekletemedim ama 4-5 saat belkide daha fazla bekledi ama. uçlardaki çatallar sanki hafifden yumuşama var gibi çok belli olmuyor sanki. mis gibi kokmasıda cabası
vallahi çok ilginç kimse bahsetmemiş demek emin misiniz??
ben sayfalarca kokusu hoşuma gittiği için her banyodan sonra sürüp 20 dakika sonra duruladığımı yazmıştım oysa ki...
saç diplerinizde kaşıntı olması normal çünkü saç kremi saç diplerine sürülmemeli ki bununla ilgili de açıklamalar var sayfalarda hatta kılış kulak hizanızdan sürün saçınıza diplere gitmeyin demişti...
ya haftada 1 gün 8 saat bekletip banyo yapabilirsiniz
ya da her banyodan sonra 20 dakika bekletip durulayabilirsiniz (ki bu şekilde sıcak havluyla bekletmekte fayda var yanılmıyorsam 10 dakika sıcak bekletmek gerekiyordu)
bende dün akşam saçımı yıkadım ,havluyla nemini aldım,sürdüm bir güzel.
ilk 15-20 dk ara ara makinayla sıcak hava verdim.
tülbentle sardım ,üstüne havlu sardım.bütün gece beklettim saçımda.
sabah duru suyla yıkadım,şampuan sürmedim.daha ilk seferden beğendim ben.
7/24 sürmeden gitmezdim işe.çok tüleriyordu saçlarım.ama bu bakım iyi gelecek inşallah.
kızlar bi kaç haftadır maskemi kullanıyorum. çok memnun kaldım. ben her banyodan sonra saçlarıma sürüyorum ve hiç durulamıyorum. saçım fönü çok iyi tutuyor. düzleştircide de 160 bile yetıyoooor. :) ama çok duman çıktı saçımdan fön çekerken. bunun olması olası zaten. ama saçlarım yumuşacık oldu çok sevdimmm. saçlarımı kendi haliyle de bırakıyorum uçları kötü durmuyorrr...
ama bu durulanmayan saç kremi değil ki
Ben artık şaşırmıyorum tatlım...
Bkz iktisat teorileri/ Maksimum fayda... Oldukça sıcak bir havada vucut suya ihtiyaç duyar ve bundan dolayı 1 bardak kola içetiğimizde bu çok iyi bir serinlik verir insana ve ihtiyacını karşılar, daha sonra önümüze bir bardak kola daha konulduğunda ondanda az da olsa keyif alırız ancak 3. ardından 4. derken içtiğimiz kola artık şunu bitirsemde kurtulsam veya aman içmesemde olur mantığına dönüşür...Bu yüzden ilk içtiğimiz kola iktisat teorilerine göre maksimum faydayı sağlayandır, bunu bu maskeye uyarlayabiliriz...Banyo sırasında 20 dakika veya maske olarak 8 saat saçta tutulan bu maskeyi saç telleri sevinçle karşılarken, daha uzun süreli uygulamalarda okside olmaya başlayacağı ve saç tellerinin kuruma eğilimi göstereceği aşikardır...Yazıktır günahtır...
ben şaşıyorum hala elimde değil bir de kendimi tutamayıp konu sahibinden evvel atlayıp cevap veriyorum ne cengaver ruhluymuşum meğer
şu son kısmı okuyunca acıdım saçlara dili olsa da konuşsa neler ettim neler zavallılara şimdi de uğraş dur düzelsin diye
vallahi çok ilginç kimse bahsetmemiş demek emin misiniz??
ben sayfalarca kokusu hoşuma gittiği için her banyodan sonra sürüp 20 dakika sonra duruladığımı yazmıştım oysa ki...
saç diplerinizde kaşıntı olması normal çünkü saç kremi saç diplerine sürülmemeli ki bununla ilgili de açıklamalar var sayfalarda hatta kılış kulak hizanızdan sürün saçınıza diplere gitmeyin demişti...
ya haftada 1 gün 8 saat bekletip banyo yapabilirsiniz
ya da her banyodan sonra 20 dakika bekletip durulayabilirsiniz (ki bu şekilde sıcak havluyla bekletmekte fayda var yanılmıyorsam 10 dakika sıcak bekletmek gerekiyordu)
İlk mesajı okusaydınız bari...Saç kremleri kafa derisine sürülmez...Aslında mesajları bir baştan bir sondan okumak yerine ciddi manada okusanız çokda yararlı olacak ama...
Ben artık şaşırmıyorum tatlım...:
arkadaşım "kimse bahsetmemiş" derken saç diplerimdeki kaşıntıdan bahsediyorum. ilgilenip cevap yadığın için teşekkür ederim.
ancak "vallahi çok ilginç kimse bahsetmemiş demek emin misiniz??" şeklindeki alaycı tavrınız gayet kırıcı!
niye hepberaber beni dövmekte bu kadar kararlısınız anlayamadım. emin ol büyük bir minnettarlıkla tüm sayfaları "ciddi manada" iyice okudum. ancak saçlarım çok kötü olunca yeni kestirdim. tabiki diplere sürmedim ancak bayağı kısaldılar o sebeple saçlara sürdüğüm maskenin diplere bulaşmaması mümkün olmadı. kou sahibi olarak sizlere veya arkadaşlarınıza çok dokunacak bir laf ettim anlaşılan özür diliyorum ve konunuzdan çekiliyorum.
zaza han dan albino ammino keratinimi aldım dün 18.50 liraya eve geldiğimde çantamı açınca kremin kokusu buram buram yüzüme vurunca kesin kapağı açıldı çantama döküldü diye korktum ve fakat böyle bir facia olmamış çok şükür dolaba koydum odamda dolapta mis koktu pek şaşırdım oturduğu yerden kokusunu saçıyor mübarek ve sorarım size ey selective kıytırık ketçap kutularında bile akmasın kokmasın diye kapak altına kurulmuş koruma şeysi varken benim canım kremimin kapağı neden korumasız ??
bizde internetten sipariş verdik.kargoyu açınca eyvah dedim hepsi akmış herhalde kutu mis gibi krem kokuyor.
aa bi baktık tek damla yok tüpün etrafında...
bende senin gibi düşünmüştüm neden koruması yok diye demekki aklın yolu birmiş bebemmmm
zaza han dan albino ammino keratinimi aldım dün 18.50 liraya eve geldiğimde çantamı açınca kremin kokusu buram buram yüzüme vurunca kesin kapağı açıldı çantama döküldü diye korktum ve fakat böyle bir facia olmamış çok şükür dolaba koydum odamda dolapta mis koktu pek şaşırdım oturduğu yerden kokusunu saçıyor mübarek ve sorarım size ey selective kıytırık ketçap kutularında bile akmasın kokmasın diye kapak altına kurulmuş koruma şeysi varken benim canım kremimin kapağı neden korumasız ??
bizde internetten sipariş verdik.kargoyu açınca eyvah dedim hepsi akmış herhalde kutu mis gibi krem kokuyor.
aa bi baktık tek damla yok tüpün etrafında...
bende senin gibi düşünmüştüm neden koruması yok diye demekki aklın yolu birmiş bebemmmm
Hahahahahahaah sanırım hepimiz ortak tepki vermişiz bu krem hakkındadeydi mi yani o yaşadığımız korkuya değil mi ?
ağlamaklı oldum oralardan getirdim döküldü bir de çanta battı diye
Bunu bende çözemedim, koruma jelatini gerçekten yok
Hahahahahahaah sanırım hepimiz ortak tepki vermişiz bu krem hakkında
minicik parça yani ekleyiversinler lütfen zaten beyaz ambalajıyla kocaman bir diş macunu tüpüne benzemiş
Komik bir ambalaj doğrudur, yani bir saç maskesinden çok bir el kremi veya vucut kremi ambalajı gibi olmuş...Olsun, beyaz olsun bizim olsun
beyaz iyidir iyi misal beyaz sabun
ne alakaysa kokusuna bayılıyorum da bu aralar yeni takıntım beyaz sabun oldu
Beyaz sabun haaa hahahahahahah
Hiç sorma benimdeAh Amonra ah yaktın beni
Beyaz sabun haaa hahahahahahah
Hiç sorma benimdeAh Amonra ah yaktın beni
ben de çok severim beyaz sabun kokusunu
hacışakir duru farketmez işlevi önemli olan
hepsinin kokusu aynı
hepsinin kokusu aynı
hepsinin kokusu aynı
bu konuda da buldum işte ortak zevki
sıvı sabunlar ıslak mendiller yüzey temizleyiciler yumuşatıcılar araştırıyorum tabi parfümde de güzel oluyor kokusu miss
Sen boşuna arıyorsun kuzu Amonra'ya sor o her türlü sabun ve yumuşatıcının hasını bilir