Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Hahahahaha evet öyle bir sorunları var, kullanma talimatı koymamışlar, sanırım ambalajları bu konudaki yoğun baskılar sonucu değişti bakalım yeni ambalajda kullanma talimatı var mı...

yeni ambalajda da kullanma talimatı yok niye değiştirdiler anlamadım :KK50: beni dükkana rezil etmek için herhalde :KK1: (dükkaın içinde deli gibi döndükten sonra sıra sıra selective maskelerin önünde durup görevliye selective ammino keratin saç maskesi arıyorum dedim salak gibi :78: )

yeni ambalajda da kullanma talimatı yok niye değiştirdiler anlamadım :KK50: beni dükkana rezil etmek için herhalde :KK1: (dükkaın içinde deli gibi döndükten sonra sıra sıra selective maskelerin önünde durup görevliye selective ammino keratin saç maskesi arıyorum dedim salak gibi :78: )

Haaaaa hahahahahahahahahahah

Akşam akşam iyi güldüm, allah iyiliğini vermesin:KK1::KK1::KK1::KK1:

Hala kullanma talimatı yoksa niye değiştirdiler gerçekten bende anlamadım...Neyse burada protek neferi olarak dağ gibi duruyorum:KK1::KK1::KK1:

İlkiz sokakdaki bütün kozmetikçileri gezdim sadece bir yerde vardı oda 35 dedi sonra 30a düştü 25 yapmadı ama aldım. birazdan ilk uygulamamı yapıcam ve akşama hatta sabaha kadar bekleticem :) miss gibi kokuyormuş gerçekden

İlkiz sokakdaki bütün kozmetikçileri gezdim sadece bir yerde vardı oda 35 dedi sonra 30a düştü 25 yapmadı ama aldım. birazdan ilk uygulamamı yapıcam ve akşama hatta sabaha kadar bekleticem :) miss gibi kokuyormuş gerçekden

Kızlar biraz ayıp olacak ama oha artık ya, 35 lira bir saç maskesi ne demek ne biçim insanlar ne paragöz insanlar bunlar böyle, bir daha oradan alışveriş yapmayın.Biz 20 ye alıyoruz en kötü internetten alın tamam yine 25-28 e gelir kargo ile ama en azından bu paragözlere para yedirmemiş olursunuz...

kiliçbalığı saçların boya mı? ne renkle nasıl boyuyorsun?

Ben sarışınım canım, arada bir kaç balyaj atıyorum doğal saçımın üzerine...

kılıçbalığı çoooook teşekkür ediyorum. konuyu çabucak okumaya çalıştım. kesinlikle benim saçım için süper bi ürün. uçları mısır püskülü gibi kendi de ne bilim böle lastik gibi ince güçsüz.
ama ne yazıkkı ben erzincandayım. netten hangi sitelerden aldınız?

bende merak ediyorum hangi siteden alıyorsunuz kızlar?

İnternette bir çok yerde var kızlar, yakın zamanda alan birileri varsa yardım ederler size, açıkçası ben internetten almadığım için güvenemiyorum bu yüzden site adı veremiyorum.

Kızlar biraz ayıp olacak ama oha artık ya, 35 lira bir saç maskesi ne demek ne biçim insanlar ne paragöz insanlar bunlar böyle, bir daha oradan alışveriş yapmayın.Biz 20 ye alıyoruz en kötü internetten alın tamam yine 25-28 e gelir kargo ile ama en azından bu paragözlere para yedirmemiş olursunuz...

burayada yenı takıldım :) Bu maskeyi Keratin bakımı uyguladığımız saçımızdada kullanabiliyoruz dimi nede olsa bu üründe keratin içerikli :)

yaşasınnn benim saç maskem geldi bu gün:) hemen denicem inş. benim mısır püskülüne dönmüş içler acısı haldeki saçlarımı da adam edecek çook umutluyum. başta kılıçbalığı olmak üzere hepinize deneyimlerinizi paylaştığınız için çook teşekkür ediyorum. kocaman öpüyorum.

bende 2 haftadır kullanıyorum bu ürünü saçlarım yandı ve kendine getirmeye çalışıyorum kestirdim ama hala o kuruluk var saçımda lastikleşme azaldı sayılır ama genede sağlıklı değil sinemakiyle uzatıp bu maskeyii kulannıyorum bide barcelinoyu ama barcelino çok yağlandırıyo saçı

yaşasınnn benim saç maskem geldi bu gün:) hemen denicem inş. benim mısır püskülüne dönmüş içler acısı haldeki saçlarımı da adam edecek çook umutluyum. başta kılıçbalığı olmak üzere hepinize deneyimlerinizi paylaştığınız için çook teşekkür ediyorum. kocaman öpüyorum.

Haydi hayırlısı:nazar::nazar::nazar:

bende 2 haftadır kullanıyorum bu ürünü saçlarım yandı ve kendine getirmeye çalışıyorum kestirdim ama hala o kuruluk var saçımda lastikleşme azaldı sayılır ama genede sağlıklı değil sinemakiyle uzatıp bu maskeyii kulannıyorum bide barcelinoyu ama barcelino çok yağlandırıyo saçı

1- Forumda gliserinli bakım suyunu araştır
2- Barcelino kullanırken saçını nemlendirerek sür bu şekilde saçın yağlanmayacak ayrıca bakım yağları kuru saça sürülmez, kuru saça sürüldüğünde saç teli bünyesinde bulunan tüm nemi çeker saçı dahada kurutur...

Umarım saçların kısa sürede toparlanır...

bizimde bakım maskelerimiz geldi az önce akşama deneyeceğiz.hatta resim çekeceğim.2 hafta sonra yine çekerim aradaki farkı görmüş oluruz.

merhaba,
öncelikle bir sorum olacak bu maskeyi ne sıklıkla kullanabilirim. bir de kimse bahsetmemiş ama ben duştan sonra sürdüm niyetim gece bekletip sabah durulamaktı ama saç diplerimde dayanılmaz kaşıntı yaptı.
2. gün tekrar denedim yine kaşıntıdan duramadım. mecburen sürüp 10-15 dk bekletip duruluyorum. bu şekilde faydasını görür müyüm?

Ben 2 kere kullandım maskeyi sabaha kadar bekletemedim ama 4-5 saat belkide daha fazla bekledi ama. uçlardaki çatallar sanki hafifden yumuşama var gibi çok belli olmuyor sanki. mis gibi kokmasıda cabası:KK8:

merhaba,
öncelikle bir sorum olacak bu maskeyi ne sıklıkla kullanabilirim. bir de kimse bahsetmemiş ama ben duştan sonra sürdüm niyetim gece bekletip sabah durulamaktı ama saç diplerimde dayanılmaz kaşıntı yaptı.
2. gün tekrar denedim yine kaşıntıdan duramadım. mecburen sürüp 10-15 dk bekletip duruluyorum. bu şekilde faydasını görür müyüm?

vallahi çok ilginç kimse bahsetmemiş demek emin misiniz??
ben sayfalarca kokusu hoşuma gittiği için her banyodan sonra sürüp 20 dakika sonra duruladığımı yazmıştım oysa ki...
saç diplerinizde kaşıntı olması normal çünkü saç kremi saç diplerine sürülmemeli ki bununla ilgili de açıklamalar var sayfalarda hatta kılış kulak hizanızdan sürün saçınıza diplere gitmeyin demişti...
ya haftada 1 gün 8 saat bekletip banyo yapabilirsiniz
ya da her banyodan sonra 20 dakika bekletip durulayabilirsiniz (ki bu şekilde sıcak havluyla bekletmekte fayda var yanılmıyorsam 10 dakika sıcak bekletmek gerekiyordu)

bende dün akşam saçımı yıkadım ,havluyla nemini aldım,sürdüm bir güzel.

ilk 15-20 dk ara ara makinayla sıcak hava verdim.

tülbentle sardım ,üstüne havlu sardım.bütün gece beklettim saçımda.

sabah duru suyla yıkadım,şampuan sürmedim.daha ilk seferden beğendim ben.

7/24 sürmeden gitmezdim işe.çok tüleriyordu saçlarım.ama bu bakım iyi gelecek inşallah.:21:

kızlar bi kaç haftadır maskemi kullanıyorum. çok memnun kaldım. ben her banyodan sonra saçlarıma sürüyorum ve hiç durulamıyorum. saçım fönü çok iyi tutuyor. düzleştircide de 160 bile yetıyoooor. :) ama çok duman çıktı saçımdan fön çekerken. bunun olması olası zaten. ama saçlarım yumuşacık oldu çok sevdimmm. saçlarımı kendi haliyle de bırakıyorum uçları kötü durmuyorrr...

X