Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Suan siparis et e tikladim geldim :KK66: selective in kendi sayfasini buldum ordan siparis verdim 16 eu ya geldi posta ücretiyle beraber, sen kaca almistin canim ? sayfalarin hepsini okuyamadim sonra okuyacagim acele ettim siparis icin :KK69:

Canım ben Türkiye'den 24.75 e aldım internetten.Eminönünde ise 20 liraya bulduk bu ürünü ama henüz yolum oraya düşmediği için bir tane daha alamadım, kısmet haftaya cumartesiye...

Sane hemen özet geçeyim, banyoda saç kremi olarak kullanacaksan 20 dakika bekletip üzerine sıcak havlu saracaksın, maske olarak kullanmak istersen nemlendirdiğin saçlarına sürüp bone ile 8 saat bekleyeceksin, arada ısı vermen maksimum fayda sağlar tabii ki, evde sauna belt falan varsa kafana sar kuzum, ben öyle yapıyorum...:KK60::KK60::KK60:

ayrintilar icin tesekkür ederim canim, portatif sac isiticisi almistim ondan kullanirim o zaman pek rahat degil bakli kalma biryerde 15 dakika yeter herhalde

GEÇEN H.SONU iZMİR'DEYDİM KARDEŞİMİN EWİNDE GÖRDÜM AMAN almanya'da akrabamı bulmuşa döndüm bir sewindim sürdüm hiç öyle burda yazıldıgı gibi ilk kullanımda mucizevi bir fark göremidim hatta begenmedim ki birçok bakım maskesi bir kez de bile ele gelir gözle görülür bir sonuç yaratır haksızlık yapmayayım dewamlı kullanayım diye gelirken de getirdim bizim biradere de sor bakayım arkadaşına nerden almış Adana'da tüm aramalarıma ragmen hiçbir yerde bulamamıştım ülkede yok vs filan deniyordu artık dedim
keratin olarak neticede kullandıgım BİOCARİN ampül diyorum yumuşacık dökülmeyen minik çıkan saçlarla yola devam

GEÇEN H.SONU iZMİR'DEYDİM KARDEŞİMİN EWİNDE GÖRDÜM AMAN almanya'da akrabamı bulmuşa döndüm bir sewindim sürdüm hiç öyle burda yazıldıgı gibi ilk kullanımda mucizevi bir fark göremidim hatta begenmedim ki birçok bakım maskesi bir kez de bile ele gelir gözle görülür bir sonuç yaratır haksızlık yapmayayım dewamlı kullanayım diye gelirken de getirdim bizim biradere de sor bakayım arkadaşına nerden almış Adana'da tüm aramalarıma ragmen hiçbir yerde bulamamıştım ülkede yok vs filan deniyordu artık dedim
keratin olarak neticede kullandıgım BİOCARİN ampül diyorum yumuşacık dökülmeyen minik çıkan saçlarla yola devam

Canım senin beklentilerini karşılayan biocarinse tabii ki onu kullan zira bu maskenin böyle minik saç çıkartmak gibi bir özelliği yok...Hatta forumda bir biocarin başlığı aç bizde sebeplenelim derim çünkü işe yarayan saç bakım ürünü bulmak çok zor gerçektende...

Bende sipariş verdım kızlar bugun salı elımde olur bakalım ben de memnun kalcak mıyım

Saçın yıpranmışsa, memnun kalacağından emin ol...Yıpranmamış saçlarda ise sanki bir değişiklik yokmuş gibi görünüyor ama aslında saçın direncini arttırıyor...

urunum geldi bende banyodan yenı çıkmıştım hemen denemek ıstedım saçımı bıraz nemlendırıp kötu olan kısımlarına surdum bırazda fönle kuruttum çok azcık şimdı beklıyrum ama bu ne guzel kokuy ya bıg babol sakızı gibi muzlu muzlu

brezılya fonum bozulmaya başlayınca cnm çok sıkıldı yaa :KK43: umarım duzelır yenı keratın aldım ama henuz vaktım yok yapmaya kılıcbalığım senden boya konusunda yardım beklediğimi unutma ok?? hatta sana resım koyayım olur mu nereye koyacağıma sen karar ver :)

urunum geldi bende banyodan yenı çıkmıştım hemen denemek ıstedım saçımı bıraz nemlendırıp kötu olan kısımlarına surdum bırazda fönle kuruttum çok azcık şimdı beklıyrum ama bu ne guzel kokuy ya bıg babol sakızı gibi muzlu muzlu

brezılya fonum bozulmaya başlayınca cnm çok sıkıldı yaa :KK43: umarım duzelır yenı keratın aldım ama henuz vaktım yok yapmaya kılıcbalığım senden boya konusunda yardım beklediğimi unutma ok?? hatta sana resım koyayım olur mu nereye koyacağıma sen karar ver :)

Profiline albüm aç kuzu oraya koy...

kılıcbalığımmmmm bu urun harıka ya ben senı yerım yerım yerım ne zamn moralım bozulsa sen duzletıyosun cnm allah butun dıleklerını kabul etsın o kadar buyuk dertten kurtarıyosunkı bızı ... gerçekten çok buyuk hayır işlıyosun bence insanların yuzunu gulduruysun daha ne olsun ???
20dk beklettım öylesıne bi denemiştım nasıl harıka , daha da vazgeçmem ...
şu keratın tedavısının bır gunluk olanlarınıda öğrensen super olcak yazın 3gun ölsem bekleyemem ben keratıne sureklı devam etmelıyım çunku öbur hafta ıkıncı terapiye geçicem:KK52:

kılıcbalığımmmmm bu urun harıka ya ben senı yerım yerım yerım ne zamn moralım bozulsa sen duzletıyosun cnm allah butun dıleklerını kabul etsın o kadar buyuk dertten kurtarıyosunkı bızı ... gerçekten çok buyuk hayır işlıyosun bence insanların yuzunu gulduruysun daha ne olsun ???
20dk beklettım öylesıne bi denemiştım nasıl harıka , daha da vazgeçmem ...
şu keratın tedavısının bır gunluk olanlarınıda öğrensen super olcak yazın 3gun ölsem bekleyemem ben keratıne sureklı devam etmelıyım çunku öbur hafta ıkıncı terapiye geçicem:KK52:

Ayy şimdi çok mutlu oldum işte, amin, allah hepimizin dileklerini kabul etsin...Sizden böyle güzel dualar alıyorum ya bundan güzel bir şey olamaz herhalde...

Ben ilk başta 4 günlük olanla başladı biliyorsun, şimdi 2 gün kalacak olanın tasterını deneyeceğim 10-15 gün sonra falan yorumlarımı yazarım tabii ama 1 günlük olanı hiç deneme şansım olmadı...Aslında bütün firmaların bana ürün göndemesi lazım üstlendiğim bu ulvi görevden dolayı ama nerdeeee:KK1::KK1::KK1: Şu sıra zaten kullandığım keratinin 1000 ml sini çok uygun fiyata alma şansım var o yüzden böyle 4 gün falan dinlemeden alacağım herhalde...Ödüm patlıyor saçlarım eskisi gibi olacak diye...

Son düzenleme:
4 gun beklenenden mı alcaksın 1000lik ne kadara alacaksın canım ben belkı alabılırım yarısını
sıcakta 4gun beklemek fazla yazın yapmazsam çatır çatır çatlarım:))) şuan kafamda selectıve var kokusundan mı ne ben bunu çok sevdım sureklı yapaarm kocaman zaten :KK55:
keşke bır gunluk olandan alsan , tabı sen bılırsınde öyle yapsak olmamı madem daha almamşısın ??

Son düzenleme:
önceki gün kuaföre gittim saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum ama siyah boya var saçımda açılması lazım ondan aylardır korkumdan erteleyip duruyorum
kuaför saçını aç bakayım dedi çıkardım eşarbı sağını solunu yokladı saçımın diplerin baya gelmiş zaten ama neyinden korkuyosun yıpranacak diye saçların çok sağlıklı bi şey mi kullanıyosun dedi çok mutlu oldum :KK69:
ama hala boyatma konusunda kararsızım çok yıpranır mı ki acaba normal rengim de koyu zaten saçlarımın yarısı siyah yarısı kendi renginde açılacak illa ki yakut kızılı boyatsam çok mu yıpranır sizce :KK53:

4 gun beklenenden mı alcaksın 1000lik ne kadara alacaksın canım ben belkı alabılırım yarısını
sıcakta 4gun beklemek fazla yazın yapmazsam çatır çatır çatlarım:))) şuan kafamda selectıve var kokusundan mı ne ben bunu çok sevdım sureklı yapaarm kocaman zaten :KK55:
keşke bır gunluk olandan alsan , tabı sen bılırsınde öyle yapsak olmamı madem daha almamşısın ??

Özleden atıyorum canım, zaten keratin başlığında bana eşlik edeceklerin listesini yapmıştım :KK1::KK1::KK1:

önceki gün kuaföre gittim saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum ama siyah boya var saçımda açılması lazım ondan aylardır korkumdan erteleyip duruyorum
kuaför saçını aç bakayım dedi çıkardım eşarbı sağını solunu yokladı saçımın diplerin baya gelmiş zaten ama neyinden korkuyosun yıpranacak diye saçların çok sağlıklı bi şey mi kullanıyosun dedi çok mutlu oldum :KK69:
ama hala boyatma konusunda kararsızım çok yıpranır mı ki acaba normal rengim de koyu zaten saçlarımın yarısı siyah yarısı kendi renginde açılacak illa ki yakut kızılı boyatsam çok mu yıpranır sizce :KK53:

Normalde saçında boya olmasa direkt kızıl boyaryı sürdüğünde saçın kızıl olurdu ama boya boya ile açılmaz siyahtan kızıla o yüzden açması normal ama ben yıpranacağını sanmıyorum canım...

Normalde saçında boya olmasa direkt kızıl boyaryı sürdüğünde saçın kızıl olurdu ama boya boya ile açılmaz siyahtan kızıla o yüzden açması normal ama ben yıpranacağını sanmıyorum canım...

a fazla yıpranma olmaz mı annem azarlayıp duruyo elleme saçlarını naylon gibi oluyo boyayınca diye
korkuyorum o yüzden :44:

a fazla yıpranma olmaz mı annem azarlayıp duruyo elleme saçlarını naylon gibi oluyo boyayınca diye
korkuyorum o yüzden :44:

Benim durmumu biliyorsun, hani güzelim saçlarımı kumrala boyama hatasını yapmıştım, renk oturmayınca mecburi geri dönüş yaptık ve saçlarımı yaktılar...Bunun üzerine naylon gibi olan saçlarıma brezilya fönü uyguladım 3 ay evvel, 2 gün evvel ise gayet güzel bir boya işlemi uyguladım ve dipten 2 cm hariç kalan yerleri boyadım, hiç bir şekilde yıpranma yok, saçlarda incelme yok ve o naylon gibi olup keratin ile tedavi ettiğim yerler hala sapasağlam duruyor ama kuaförüne bağlı canım...El var öpülecek el var küfür edilecek haha

Kendi işini kendin yap demişler, bir daha asla bir kuaföre saçımı emanet etmem...

X