Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Benim durmumu biliyorsun, hani güzelim saçlarımı kumrala boyama hatasını yapmıştım, renk oturmayınca mecburi geri dönüş yaptık ve saçlarımı yaktılar...Bunun üzerine naylon gibi olan saçlarıma brezilya fönü uyguladım 3 ay evvel, 2 gün evvel ise gayet güzel bir boya işlemi uyguladım ve dipten 2 cm hariç kalan yerleri boyadım, hiç bir şekilde yıpranma yok, saçlarda incelme yok ve o naylon gibi olup keratin ile tedavi ettiğim yerler hala sapasağlam duruyor ama kuaförüne bağlı canım...El var öpülecek el var küfür edilecek haha

Kendi işini kendin yap demişler, bir daha asla bir kuaföre saçımı emanet etmem...

vallahi öpülecek elli kuaförlerim hep erkekti e kapandığımdan beri erkek kuaföre gidemiyorum kadınlar da bütün kıskançlıklarını saçımdan çıkarıyolar sağolsunlar en son saçımı kesene hala sayıyorum elimde değil ama evde de çok uğraştırıyo boya şimdi bi de açmam şart evde yapamazsam diye korkuyorum kendi başıma :KK45:

vallahi öpülecek elli kuaförlerim hep erkekti e kapandığımdan beri erkek kuaföre gidemiyorum kadınlar da bütün kıskançlıklarını saçımdan çıkarıyolar sağolsunlar en son saçımı kesene hala sayıyorum elimde değil ama evde de çok uğraştırıyo boya şimdi bi de açmam şart evde yapamazsam diye korkuyorum kendi başıma :KK45:

Haklısın şeker, bu konuyu göz ardı etmişim...Kızıl ve sarı riskli renkler tabii bu yüzden evde denemen pek iyi bir sonuç alamamana sebep olabilir, yine en iyisi kuaföre yaptırıp yıpranmaması için dua etmek en iyisi olur canım...Diğer türlü 2 kere boyamak zorunda kalabilirsin bu sefer daha çok yıpranır...

Haklısın şeker, bu konuyu göz ardı etmişim...Kızıl ve sarı riskli renkler tabii bu yüzden evde denemen pek iyi bir sonuç alamamana sebep olabilir, yine en iyisi kuaföre yaptırıp yıpranmaması için dua etmek en iyisi olur canım...Diğer türlü 2 kere boyamak zorunda kalabilirsin bu sefer daha çok yıpranır...

cesaretimi toplayınca gidip oturmam lazım kuaförün önüne koyun misali bakalım :KK1:

acaba bu ürük kabarık elektriklenen sert kalın telli saçları yumuşatır mı veya iyi gelir mi? ben bebe yağı kullanıyorum uzun süredir ama yine de tam istediğim sonuca ulaşamadım. :KK50: acaba bu işe yarar mı? tam olarak neye iyi geliyor?

acaba bu ürük kabarık elektriklenen sert kalın telli saçları yumuşatır mı veya iyi gelir mi? ben bebe yağı kullanıyorum uzun süredir ama yine de tam istediğim sonuca ulaşamadım. :KK50: acaba bu işe yarar mı? tam olarak neye iyi geliyor?

kabarık gür ve kalın telli saçlarımı iflah ediyo bu maske
doğal dalgaları gei geliyo denemni tavsiye ederim

kızlar ben de aldım bu ürünü bugün 17,5 liraya saçlarımda boya yok ama uçlarda çok eskiden kalma boyaların kalıntıları kaldı uzadıkça kestiriyorum kendi rengime döndüm artık ama düzleştirici malum sık sık kullanıyorum umarım iyi gelir bu ürün bana da..genelde hep boyalı saçlar kullanmış çünkü inşallah yağlanma yapmaz..sevgiler..

bir de naylon bonelerden aldım süreceğim şimdi takıcam bonemi oh sabaha kadar keratinlensin saçlar bakalım :)

bir de bu ürün saça parlaklık veriyor mu çok merak ediyorum saçımda boya yok ve parlak gözükünce çok sağlıklı duruyor çok seviyorum öyle..o parlaklığı bir tek gliss in %150 parlaklık veren şampuanında elde ettim bu ürün de saça doğal bir parlaklık verir mi ?

bir de naylon bonelerden aldım süreceğim şimdi takıcam bonemi oh sabaha kadar keratinlensin saçlar bakalım :)

bir de bu ürün saça parlaklık veriyor mu çok merak ediyorum saçımda boya yok ve parlak gözükünce çok sağlıklı duruyor çok seviyorum öyle..o parlaklığı bir tek gliss in %150 parlaklık veren şampuanında elde ettim bu ürün de saça doğal bir parlaklık verir mi ?

parlaklık oluyo evet yağlanma gibi bi şey de olmuyo :KK61:

Silver Şampuan, kızıl ve bakır gerklerin giderilmesinde kullanılan bir şampuandır, yani diyelim saçınızı sarı boya ile boyadınız ama yıkadığınızda bir de baktınız ki dipler bakır olmuş:KK1::KK1::KK1: Bu şampuanı kullanıyorsunuz ve bakırlık yavaş yavaş göz alıcı bir küllülüğe dönüşüyor...Aynı zmanda röfle yaptırıpda zaman zaman yumurta sarısı veya civciv sarısı saçlarla karşılaşabilme ihtimalimizde var, bu problemlerdede yine bu şampuan kullanılabiliyor bu sayede o berbat sarı renk gümüşi bir hal alıyor...Tabii ne kadar kullanacağınız size bağlı, bazı kişiler bunu her banyoda kullanıyor, benim gibi bazı kişiler ise ayda 1-2 kere kullanıyor sadece...Ben uzun yıllar Kair markasının silver şampuanını kullandım ama sonra bu markayı bulamayınca Teotema kullanmaya başladım, gayetde memnumum çünkü durumu acayip kurtarıyor...Ben bu konu hakkında yıllar evvel yine bu forumda bilgi vermiştim ama o sırada sanırım bu şampuanı kullanmak yerine gidip boyatmak insanlara daha cazip geliyordu :KK1::KK1::KK1::KK1:

Dip not: Saçınızda fazla bekletirseniz açık sarı ve platin olan yerler mor olur...Ayrıca doğal saç renklerinde de kullanılabilir...

sevgili KILIÇBALIĞI ne kadar güzel değerli bilgiler veriyorsun seni takibe aldım resmen her yazdığını okuyorum blog kullanıyor musun acaba :) ? ben de saçıma sürdüm selective i bugün öğlenden hala duruyor şuan saat 1e geliyor sabaha yıkayacağım umarım fazla gelmez bu bekletme.. şu yukarıda bahsettiğin şampuan boyasız saçlarda renkte bir değişiklik yapıyor mu merak ettim bnm kendi saç rengim koyu kumral ben biraz daha koyulsun istiyorum ama boyamak da istemiyorum bu yüzden sordum bu soruyu? cvplarsan çok sevinirim..sevgilerle..

sevgili BARRO cvbın için teşekkür ederim.. bütün başlığı okudum vallahi bir çırpıda 32 sayfayı :))

bir de en başta AYCANGUL arkadaş gizli bir işlem uygulamış saçına sanırım :)) ama açıklanmamış çok merak ettim bu işlemi ben de.. :KK17::KK17::KK17::KK17:

kızlar ben de aldım bu ürünü bugün 17,5 liraya saçlarımda boya yok ama uçlarda çok eskiden kalma boyaların kalıntıları kaldı uzadıkça kestiriyorum kendi rengime döndüm artık ama düzleştirici malum sık sık kullanıyorum umarım iyi gelir bu ürün bana da..genelde hep boyalı saçlar kullanmış çünkü inşallah yağlanma yapmaz..sevgiler..

Saç diplerine sürmezsen bir sorun olmaz canım...

Parlaklık konusunu inan ki bilmiyorum tatlım, çünkü saçlarım bu kadar işlem görmesine rağmen parlaktır benim fark oluyor mu bilmiyorum...Parlak saç için durulama suyuna 1 fincan elma sirkesi ekle bak nasıl parlıyor:KK1::KK1::KK1:

Güzel, öğrendiğim iyi oldu demek ki parlaklık içinde kullanılabilir...

sevgili KILIÇBALIĞI ne kadar güzel değerli bilgiler veriyorsun seni takibe aldım resmen her yazdığını okuyorum blog kullanıyor musun acaba :) ? ben de saçıma sürdüm selective i bugün öğlenden hala duruyor şuan saat 1e geliyor sabaha yıkayacağım umarım fazla gelmez bu bekletme.. şu yukarıda bahsettiğin şampuan boyasız saçlarda renkte bir değişiklik yapıyor mu merak ettim bnm kendi saç rengim koyu kumral ben biraz daha koyulsun istiyorum ama boyamak da istemiyorum bu yüzden sordum bu soruyu? cvplarsan çok sevinirim..sevgilerle..

sevgili BARRO cvbın için teşekkür ederim.. bütün başlığı okudum vallahi bir çırpıda 32 sayfayı :))

bir de en başta AYCANGUL arkadaş gizli bir işlem uygulamış saçına sanırım :)) ama açıklanmamış çok merak ettim bu işlemi ben de.. :KK17::KK17::KK17::KK17:

Canım, çok teşekkür ederim...Blog kullanmıyorum, açıkçası aklıma hiç gelmedi bir blog açmak:KK1:

Silver Şampuan boyasız saçlardada değişiklik yapar ama diyelim benim doğal saç rengim 9.0, bunu kullandığımda 9.1 küllü hale geliyor, bunun dışında koyulaşma yapmaz...Nasıl bir koyulaşma istiyorsun, bunu açıklarsan sanırım doğal bir yöntem önerebilirim, mesela ceviz yaprağının suyu gibi...

Aycangül'ün formülasyonu konusunda yüksek bir çalışma içerisindeyiz, başarıya ulaştığımızda tabii ki açıklayacağız ve hatta bu haftasonu onunla bir buluşma gerçekleştirebileceğiz gibi görünüyor ne var ki henüz bundan haberi yok:KK1::KK1::KK1:

32 sayfayı okuduğun için seni tebrik ediyorum ve sana kocaman bir kupa hediye ediyorum...Hoşgeldin :KK19:

Saç diplerine sürmezsen bir sorun olmaz canım...

Parlaklık konusunu inan ki bilmiyorum tatlım, çünkü saçlarım bu kadar işlem görmesine rağmen parlaktır benim fark oluyor mu bilmiyorum...Parlak saç için durulama suyuna 1 fincan elma sirkesi ekle bak nasıl parlıyor:KK1::KK1::KK1:

Güzel, öğrendiğim iyi oldu demek ki parlaklık içinde kullanılabilir...

Canım, çok teşekkür ederim...Blog kullanmıyorum, açıkçası aklıma hiç gelmedi bir blog açmak:KK1:

Silver Şampuan boyasız saçlardada değişiklik yapar ama diyelim benim doğal saç rengim 9.0, bunu kullandığımda 9.1 küllü hale geliyor, bunun dışında koyulaşma yapmaz...Nasıl bir koyulaşma istiyorsun, bunu açıklarsan sanırım doğal bir yöntem önerebilirim, mesela ceviz yaprağının suyu gibi...

Aycangül'ün formülasyonu konusunda yüksek bir çalışma içerisindeyiz, başarıya ulaştığımızda tabii ki açıklayacağız ve hatta bu haftasonu onunla bir buluşma gerçekleştirebileceğiz gibi görünüyor ne var ki henüz bundan haberi yok:KK1::KK1::KK1:

32 sayfayı okuduğun için seni tebrik ediyorum ve sana kocaman bir kupa hediye ediyorum...Hoşgeldin :KK19:

cnmm hoşbuldummmm :) çok teşekkürler cvpların için öncelikle :) umarım başarıya ulaşırsınız merakla beklemedeyim o mevzuyu :) nasıl koyulaşma istiyorum şöyle mesela boya veya saçı dıştan boya gibi koyultcak ürünler kullanarak değil de artık saçımdaki melanini fazlalaştırarak mı desem nasıl desem o tarz bir koyuluk yani anlatamadım sanırım :S kesinlikle boya sürmek istemiyorum çünkü saçımda beyazım yok bir de geçmişte her rengi denedm hazır beyazlarda yokken kendi rengimin doğallığını yaşamak istedim ama saçımın rengi 2ton daha koyu olsa gzl olurdu bundan sordum.. bu bahsettiğin ceviz suyu nasıl bir şey acaba hiç duymadım..?

selective e gelirsem dün öğlenden bu öğlene kdr neredeyse beklettim saçımda 24 saate yakın durdu üstelik her yerine de sürmüştüm diplerde dahil ve ara ara da kurutma makinesiyle kuruttum bugün yıkadım gzlce 1defa da şampuanladım sonuç ciddi bir değişim ben hayatımda ilk kez böyle bir ürünle karşılaştım verdiğim her kuruş helal olsun :)) ilk seferde saçımdaki farkı ben değil bgn herkes gördü acaba boyasız diye mi böyle fark etti bilemedim ama cidden böyle ipeksi yumuşacık oldu özellikle uçları ki bnm sorunum uçlarda son derece cansız donuk sert tiftik tiftik saç uçlarım vardı ve düzleştirdim kuruttuktan snra pırıl pırıl oldular ve 1kere düzleştiriciyle üstünden geçmeme rağmen hemen şekil aldıııı çokk mutluyum bundan snra ebedi saç maskem daha iyisi çıkana kdr budur :) herkese tavsiye ediyorummmmm çok teşekkürler sevgili KILIÇBALIĞI :KK70::KK70::KK70::KK70:

bu arada saçımda boya yok diye yağlanma olabilir diye korkuyordum hiç bir yağlanma da olmadı gayet tertemiz saçlar.. boyalı saçta hiç yağlanma yapmaz heralde..

Merhaba ben siteye yeni üye oldum sayılır, saatlerdir sizin yazılarınızı okuyorum. Öncelikle paylaşımınızdan dolayı tsk ediyorum. Saç konusunda baya bilgilisiniz ben de bir o kadar muzdarip:KK43: Yakın zaman da saçlarıma brezilya fönü yaptırdım ama saç uçlarım hala sağlıklı görünmüyor. Evde keratin bakımı yapmak istiyorum, çok site araştırdım ama marka olarak içimi rahatlatan bir yorum bulamadım. Bana uygun bir marka önerirseniz çok mutlu olurum, şimdiden tskler..

arkadaşlar şu eminönünden aldığınız yeri bana tarif eder misiniz? netten siparişle uğraşmiyim diyorum bu sefer zaten bu ara habire geçiyorum karşıya.. gitmişken alırım.

X