Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

dün aldım bu ürünü ben de
20 tl ye aldım
gece sürdüm yattım
inanılmaz iyi geldi
bakım yağları falan arada yapıyorum zaten ama çok işlem görmüştü saçlarım.dipten değil saçın telinden sorunum vardı.uçlar özellikle
fön bile çekmedim o kadar ipeksi oldu ve normalde saç kremleri söndürür saçımı bu gayet doğal şekliyle bıraktı
teşekkürler paylaşım için
bu yüzden seviyorum burayı işte

kizlar birsey sorucam simdi bu maskeyi sac uclarinami sürüyoruz yoksa sac diplerinemi sürücez.simdiye kadar hic sacima maske yapmadimda acemiyim bu konuda.

kizlar birsey sorucam simdi bu maskeyi sac uclarinami sürüyoruz yoksa sac diplerinemi sürücez.simdiye kadar hic sacima maske yapmadimda acemiyim bu konuda.

ben özellikle uçlarına sürdükten sonra tarıyorum. yani saç diplerime de ulaşıyor. saçlarım kuru olduğu için çok da iyi geliyor. ama en sağlıklı bilgiyi tabi ki Kılıç verir.

ben özellikle uçlarına sürdükten sonra tarıyorum. yani saç diplerime de ulaşıyor. saçlarım kuru olduğu için çok da iyi geliyor. ama en sağlıklı bilgiyi tabi ki Kılıç verir.

kızlar saç maskeleri genelde saç uçlarına ve saç boyuna sürülür, diplerden gelen saçlar zaten sağlıklı olduğu için onların ekstra bir bakıma ihtiyacı yoktur, aklınızda olsun:KK34: bitkisel yağlar vs. dışında özellikle kimyasal ürünlerin saç diplerine sürülmemesi gerekir diye birşeylerde okuduğumu hatırlıyor gibiyim:97:

Saç tipin kuruysa yani saç diplerin kuruysa sürebilirsin tabiiki ama friksiyon yapman gerekir, bu şekilde kullanmayı düşünüyorsan bekleme süren "20 dakika"

Kılıcın bu ara kendine hayrı yok, tıbbi genetikle kafayı sıyırmış durumda:KK1::KK1::KK1: Az kaldı kızlar dönüşüm muhteşem olacak...

kızlar saç maskeleri genelde saç uçlarına ve saç boyuna sürülür, diplerden gelen saçlar zaten sağlıklı olduğu için onların ekstra bir bakıma ihtiyacı yoktur, aklınızda olsun:KK34: bitkisel yağlar vs. dışında özellikle kimyasal ürünlerin saç diplerine sürülmemesi gerekir diye birşeylerde okuduğumu hatırlıyor gibiyim:97:

Dipten gelen saçlar her zaman sağlıklı olmaz, özellikle alınan besin kalitesine dikkat edilmiyorsa ve vitamin eksikliği varsa vucut daha az önem verdiği saç ve tırnak yerine bazı vitaminleri ve protein sentezlerini vucudun başka yerlerinde kullanmayı tercih eder bu yüzdende topical olarak bazı tonikleri ve losyonları kullanmak zorunda kalırız bkz saç dökülmesi...

Kılıcın bu ara kendine hayrı yok, tıbbi genetikle kafayı sıyırmış durumda:KK1::KK1::KK1: Az kaldı kızlar dönüşüm muhteşem olacak...

Dipten gelen saçlar her zaman sağlıklı olmaz, özellikle alınan besin kalitesine dikkat edilmiyorsa ve vitamin eksikliği varsa vucut daha az önem verdiği saç ve tırnak yerine bazı vitaminleri ve protein sentezlerini vucudun başka yerlerinde kullanmayı tercih eder bu yüzdende topical olarak bazı tonikleri ve losyonları kullanmak zorunda kalırız bkz saç dökülmesi...[/QUOTE]

ah o daha dipten sağlıksız gelen saçlar :KK50:
streste aynısını yapıyor.çıkan saçlar çıtır çıtır çıkıyor..
bu ara bakım yapmıyorum ve beslenme sıfır.. sevgili saçlarım :KK58:

gelelim sana kılıçpaluğu.. nerdesin sennnnnnn :KK47:

ben bıraktım gitti :KK66:
sana tavsiye etmiyorum ama kesinlikle..:KK45:
kolay gesin canım :KK70:

ah o daha dipten sağlıksız gelen saçlar :KK50:
streste aynısını yapıyor.çıkan saçlar çıtır çıtır çıkıyor..
bu ara bakım yapmıyorum ve beslenme sıfır.. sevgili saçlarım :KK58:

gelelim sana kılıçpaluğu.. nerdesin sennnnnnn :KK47:

ben bıraktım gitti :KK66:
sana tavsiye etmiyorum ama kesinlikle..:KK45:
kolay gesin canım :KK70:

Hooppp burdayım:KK1::KK1::KK1:
Şu haftasonu bir geçsin dönüşüm muhteşem olacak bebekim:KK53:

Sanada kolay gelsin tatlım, rolleri değiştik galiba amannnnnnn hahahaha

Son düzenleme:
Hooppp burdayım:KK1::KK1::KK1:
Şu haftasonu bir geçsin dönüşüm muhteşem olacak bebekim:KK53:

Sanada kolay gelsin tatlım, rolleri değiştik galiba amannnnnnn hahahaha

amannnnnn ya :)
pazar günü öğleni iple çekiyorum.stresi bitsin en azından..
okuldan eve uçarak gelmezsem iyidir..

kızlar umarım çok ii geçer sınavlar ve sizde kanatlanıp uçarsınız pazar günü:KK9::KK9::KK9:
muhteşem dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz cnm:98:

Selective in bu bakım maskesinide alınıcak listeme ekliyorum çook sağolun arkadaşlar :KK75: Keratin bakımı & brezilya fönümü yaptıktan sonra kullanıcağım maskemde hazır , şimdi birde şampuan ve krem başlığını okuyup seçim yapayım :21:

Çok sabırsız ve çook mutluyum. Tekrar tekrar teşekkürler sevgili kılıçbalığı, bende senin gibi herşeyi kendi başıma yapmaktan büyük bi keyif alıyorum , tecrübelerinle edindiğin bilgiler bizim için büyük nimet sağol : ) Görüşmek üzere..

sevgiler

Selective in bu bakım maskesinide alınıcak listeme ekliyorum çook sağolun arkadaşlar :KK75: Keratin bakımı & brezilya fönümü yaptıktan sonra kullanıcağım maskemde hazır , şimdi birde şampuan ve krem başlığını okuyup seçim yapayım :21:

Çok sabırsız ve çook mutluyum. Tekrar tekrar teşekkürler sevgili kılıçbalığı, bende senin gibi herşeyi kendi başıma yapmaktan büyük bi keyif alıyorum , tecrübelerinle edindiğin bilgiler bizim için büyük nimet sağol : ) Görüşmek üzere..

sevgiler

Harikasın canım, saçını tanıyan ve eli yatkın herkes güvenlik önlemini aldıktan sonra bu işlemi rahatlıkla yapabilir, saçı pres ile düzleştirmek kadar kolay aslında ...

kızlar umarım çok ii geçer sınavlar ve sizde kanatlanıp uçarsınız pazar günü:KK9::KK9::KK9:
muhteşem dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz cnm:98:

Çok teşekkür ederim Emirgülüm:KK16::KK16::KK16: Tez zamanda hayırlı haberler verile:KK66:

emirgülüm çok sağol :KK54:
iyi dileklere ihtiyacım olacak..çalışamıyorum artık..

Ben hala çalışıyorum:KK1::KK1::KK1: Ama çok geç başladım normal...Aycangül, takma kafanı be kuzu rahat geçeceksin demedi deme...

Kilicbaligim sen nerdesin ben ordayim :KK1: hemen bende siparis veriyorum bu maskeden su siralar cok ihtiyacim var . Ebay de buldum birtane satici tüpün rengi gümüs degilde krem renginde ama ismi ayni sekilde geciyor.

HADİ İNŞ, BEN GÜVENİYORUM KIZLAR SİZEEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Teşekkürler canım, bu gün biraz zordu ve çokda korktuğum bir ders vardı ama çok şükür bitti gitti...

kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz...
siz supersiniz zaten :nazar::nazar:

Nerdesin kız sen? Bir kaç gün daha ortaya çıkmasaydın kayıp ilanı verecektim...

Kilicbaligim sen nerdesin ben ordayim :KK1: hemen bende siparis veriyorum bu maskeden su siralar cok ihtiyacim var . Ebay de buldum birtane satici tüpün rengi gümüs degilde krem renginde ama ismi ayni sekilde geciyor.

Hoş geldin tatlım...Bu ürün Türkiye'de gri şişe ama yurtdışındaki ambalajı mat krem rengi, aynı ürün sorun yok yani...Doğru ürüne bakıyorsun...Biran evvel al da kullanmaya başla:KK64:

:KK9::KK9::KK9:

Teşekkürler canım, bu gün biraz zordu ve çokda korktuğum bir ders vardı ama çok şükür bitti gitti...

Nerdesin kız sen? Bir kaç gün daha ortaya çıkmasaydın kayıp ilanı verecektim...

Hoş geldin tatlım...Bu ürün Türkiye'de gri şişe ama yurtdışındaki ambalajı mat krem rengi, aynı ürün sorun yok yani...Doğru ürüne bakıyorsun...Biran evvel al da kullanmaya başla:KK64:

:KK9::KK9::KK9:

Suan siparis et e tikladim geldim :KK66: selective in kendi sayfasini buldum ordan siparis verdim 16 eu ya geldi posta ücretiyle beraber, sen kaca almistin canim ? sayfalarin hepsini okuyamadim sonra okuyacagim acele ettim siparis icin :KK69:

X