Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

dün sinamekiden sonra banyo yaptım,çıkınca da protekimi sürdüm. tüm gece beklettim kafamda. sabah sadece suyla duruladıktan sonra kılıç balikinin verdiği oranlarla tekrar gliserin spreyi yaptım. (daha önce yaptığım yaramamıştı da) şu anda dolgun ve dalgalılar. sadece elektirik oluştu,o da kabarık saçlara alışık olan ben için sorun teşkil etmiyorum. tigi gelince o da gidecek inşallah.
:92::92::92::92:

cnm gliserin için doğru oran tam olarak nedir?

cnm hbri alınca buraya yazar mısın?bende merak ettm,nette hiç bir yerde yok çünkü

Tabii ki...Maile cevap gelir gelmez paylaşırım...

cnm gliserin için doğru oran tam olarak nedir?

1 Çay bardağı su
2 kola kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı (saç besleyici herhangi bir yağ olabilir, susam yağı,badem yağı, uygundur)
4 damla fındık yağı (hint yağı da olabilir)
4-5 damla esans yağ

Tabii ki...Maile cevap gelir gelmez paylaşırım...

1 Çay bardağı su
2 kola kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı (saç besleyici herhangi bir yağ olabilir, susam yağı,badem yağı, uygundur)
4 damla fındık yağı (hint yağı da olabilir)
4-5 damla esans yağ

gliserinli karışım tam olarak ne işe yarıyo acaba?? :26:

bende bu gün şişlide bir kozmetikçiden aldım kızlar protekin maskesini. alır almaz yaptığım ilk şey koklamak oldu dediğiniz gibi mis gibi muz kokuyor:) ben biraz bekliycem denemek için ama önce elimde kullandığım maskenin bitmesini, sonra alıpta yarım bırakıp başka bişeye geçmekten ev kozmetik çöplüğüne dönüyor malesef:KK1:

bende bu gün şişlide bir kozmetikçiden aldım kızlar protekin maskesini. alır almaz yaptığım ilk şey koklamak oldu dediğiniz gibi mis gibi muz kokuyor:) ben biraz bekliycem denemek için ama önce elimde kullandığım maskenin bitmesini, sonra alıpta yarım bırakıp başka bişeye geçmekten ev kozmetik çöplüğüne dönüyor malesef:KK1:

Hangi kozmetikçiden kaça aldın bakayım?

cnm,indola innova ya mail atmıştın ya,cvp geldi mi tatlım

Maalesef canım cevap gelmedi...Olmadı telefon ile arayayım mail ile muhatap bulamayacağım belli ki...

Canim ben 29 liraya aldim, eminonune gitmeye usendim sirf onun icin degmez diye. Caminin karsisinda ara sokakta kucuk bir kozmetik deposundan bilirsin belki selective urunleri oluyor orda

X