- 6 Temmuz 2008
- 5.647
- 22
- 42
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
kizlar birsey sorucam simdi bu maskeyi sac uclarinami sürüyoruz yoksa sac diplerinemi sürücez.simdiye kadar hic sacima maske yapmadimda acemiyim bu konuda.
ben özellikle uçlarına sürdükten sonra tarıyorum. yani saç diplerime de ulaşıyor. saçlarım kuru olduğu için çok da iyi geliyor. ama en sağlıklı bilgiyi tabi ki Kılıç verir.
kizlar birsey sorucam simdi bu maskeyi sac uclarinami sürüyoruz yoksa sac diplerinemi sürücez.simdiye kadar hic sacima maske yapmadimda acemiyim bu konuda.
ben özellikle uçlarına sürdükten sonra tarıyorum. yani saç diplerime de ulaşıyor. saçlarım kuru olduğu için çok da iyi geliyor. ama en sağlıklı bilgiyi tabi ki Kılıç verir.
kızlar saç maskeleri genelde saç uçlarına ve saç boyuna sürülür, diplerden gelen saçlar zaten sağlıklı olduğu için onların ekstra bir bakıma ihtiyacı yoktur, aklınızda olsunbitkisel yağlar vs. dışında özellikle kimyasal ürünlerin saç diplerine sürülmemesi gerekir diye birşeylerde okuduğumu hatırlıyor gibiyim:97:
ah o daha dipten sağlıksız gelen saçlar
streste aynısını yapıyor.çıkan saçlar çıtır çıtır çıkıyor..
bu ara bakım yapmıyorum ve beslenme sıfır.. sevgili saçlarım
gelelim sana kılıçpaluğu.. nerdesin sennnnnnn
ben bıraktım gitti
sana tavsiye etmiyorum ama kesinlikle..
kolay gesin canım
Hooppp burdayım
Şu haftasonu bir geçsin dönüşüm muhteşem olacak bebekim
Sanada kolay gelsin tatlım, rolleri değiştik galiba amannnnnnn hahahaha
amannnnnn ya :)
pazar günü öğleni iple çekiyorum.stresi bitsin en azından..
okuldan eve uçarak gelmezsem iyidir..
Selective in bu bakım maskesinide alınıcak listeme ekliyorum çook sağolun arkadaşlarKeratin bakımı & brezilya fönümü yaptıktan sonra kullanıcağım maskemde hazır , şimdi birde şampuan ve krem başlığını okuyup seçim yapayım
Çok sabırsız ve çook mutluyum. Tekrar tekrar teşekkürler sevgili kılıçbalığı, bende senin gibi herşeyi kendi başıma yapmaktan büyük bi keyif alıyorum , tecrübelerinle edindiğin bilgiler bizim için büyük nimet sağol : ) Görüşmek üzere..
sevgiler
Harikasın canım, saçını tanıyan ve eli yatkın herkes güvenlik önlemini aldıktan sonra bu işlemi rahatlıkla yapabilir, saçı pres ile düzleştirmek kadar kolay aslında ...
kızlar umarım çok ii geçer sınavlar ve sizde kanatlanıp uçarsınız pazar günü
muhteşem dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz cnm:98:
kızlar umarım çok ii geçer sınavlar ve sizde kanatlanıp uçarsınız pazar günü
muhteşem dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz cnm:98:
emirgülüm çok sağol
iyi dileklere ihtiyacım olacak..çalışamıyorum artık..
HADİ İNŞ, BEN GÜVENİYORUM KIZLAR SİZE
kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz...
siz supersiniz zaten
Kilicbaligim sen nerdesin ben ordayimhemen bende siparis veriyorum bu maskeden su siralar cok ihtiyacim var . Ebay de buldum birtane satici tüpün rengi gümüs degilde krem renginde ama ismi ayni sekilde geciyor.
Teşekkürler canım, bu gün biraz zordu ve çokda korktuğum bir ders vardı ama çok şükür bitti gitti...
Nerdesin kız sen? Bir kaç gün daha ortaya çıkmasaydın kayıp ilanı verecektim...
Hoş geldin tatlım...Bu ürün Türkiye'de gri şişe ama yurtdışındaki ambalajı mat krem rengi, aynı ürün sorun yok yani...Doğru ürüne bakıyorsun...Biran evvel al da kullanmaya başla