- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Atıyorum canım...banada atarmisin canim tesekkurler.
Atıyorum canım...
Türkiye'de bu ürün yok...İnnova'nın distribütörüne mail atacağım birazdan...Ürüne nasıl ulaşabileceğimiz hakkında bilgi verirler sanırım...
dün sinamekiden sonra banyo yaptım,çıkınca da protekimi sürdüm. tüm gece beklettim kafamda. sabah sadece suyla duruladıktan sonra kılıç balikinin verdiği oranlarla tekrar gliserin spreyi yaptım. (daha önce yaptığım yaramamıştı da) şu anda dolgun ve dalgalılar. sadece elektirik oluştu,o da kabarık saçlara alışık olan ben için sorun teşkil etmiyorum. tigi gelince o da gidecek inşallah.
:92::92::92::92:
cnm hbri alınca buraya yazar mısın?bende merak ettm,nette hiç bir yerde yok çünkü
cnm gliserin için doğru oran tam olarak nedir?
Tabii ki...Maile cevap gelir gelmez paylaşırım...
1 Çay bardağı su
2 kola kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı (saç besleyici herhangi bir yağ olabilir, susam yağı,badem yağı, uygundur)
4 damla fındık yağı (hint yağı da olabilir)
4-5 damla esans yağ
cnm gliserin için doğru oran tam olarak nedir?
gliserinli karışım tam olarak ne işe yarıyo acaba?? :26:
kılıç baliki vermiş tarifi. ben de onun tarifine göre yaptım.
Saçı nemlendirip kırılmasını engelliyor tatlım...
Tarifi verdim vermesine ama 1 kola kapağı diyeceğime 2 kola kapağı yazmışım, o bir kola kapağı olacak...
peki durulayacak mıyız cnm?
Hayır...Yıkayıp kuruttuğun saçlarının uçlarına ve boylarına sıkacaksın...
tmmdır cnm,bnm saçımda röfle var.uçları çok kuru.bende denicem.ben sadece gliserin kullanıyrdum
Sadece gliserin kuru saça sürülürse saçın nemini emer...Bu şekilde dene tatlım...Ben çok memnun kaldım doğrusu...
bende bu gün şişlide bir kozmetikçiden aldım kızlar protekin maskesini. alır almaz yaptığım ilk şey koklamak oldu dediğiniz gibi mis gibi muz kokuyor:) ben biraz bekliycem denemek için ama önce elimde kullandığım maskenin bitmesini, sonra alıpta yarım bırakıp başka bişeye geçmekten ev kozmetik çöplüğüne dönüyor malesef
cnm,indola innova ya mail atmıştın ya,cvp geldi mi tatlım
Anladım neresi olduğunuCanim ben 29 liraya aldim, eminonune gitmeye usendim sirf onun icin degmez diye. Caminin karsisinda ara sokakta kucuk bir kozmetik deposundan bilirsin belki selective urunleri oluyor orda
Anladım neresi olduğunu
Ben de aldım. Hatta gece bakımı yaptım bile. Gerçekten başarılı bir ürün..