Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ne kadar okumamiz lazim kimlerin ismi var
[SUB][/SUB]
slmm beni de dualarınızın arasına alır mısınız arkadaşlar
Canim merhaba okumakmi istiyorsun tatlim?baslandi artik sende arkadaslara sor bitanem kendilerine verilen adetleri bolmek istiyenlerden birisiyle yari yariya okuyun bitanem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bugün lekelenmem oldu 8 gün var adete Dr. Aradim adet değildir dedi.acaba adetmiyim boyle okuyabilir miyim
Benim bugün lekelenmem oldu 8 gün var adete Dr. Aradim adet değildir dedi.acaba adetmiyim boyle okuyabilir miyim
Canim merhaba okumakmi istiyorsun tatlim?baslandi artik sende arkadaslara sor bitanem kendilerine verilen adetleri bolmek istiyenlerden birisiyle yari yariya okuyun bitanem
Benimkini bolebikiriz...adetliyim baslayamadim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canim.ben simdi baslicamda kimle baslayim.siz karar verin ben.secim.yapmayimBdbegimmm benim nasilsinnn?canim biz 11kisi dagittik okumaya baslandi ama sonrada iki arkadas geldi benimkini bolustuk birde baska arkadasinki bolundu.Sen okumak istiyorsan kuzim kizlara sora bilirsin bebegim bolun adetleri tatlimm:) :) :) hem sen bebis bekliyorsun duan cokkk onemli bizim icin.isimleri yazmistim buraya kimler okuyor duada da isimleri karistirmamak icin:) :) :)
Benim bu gün hafif kanamam var.adetine 8 gün var.1 gün beklicem adet olmayabilir eğer kesilirse okunmaya deva m ederim.ben 10 tane okudum.sen 167 okuyacan eğer istersen.benimki adet değilse yarin kesilirse yine bolusuruz sayiyi
Kizlar ben okudum 404 adet Allah kabul eylesin hepimizin evlatlarini önce karnimiza sonra kollarimiza koysun inşallah hepinizden simdiden Allah razi olsun
Kizlar ben okudum 404 adet Allah kabul eylesin hepimizin evlatlarini önce karnimiza sonra kollarimiza koysun inşallah hepinizden simdiden Allah razi olsun
okumak istiyorum sizlerin duaları arasında yer almak istiyorum nasılolacak bana özelden duasıyla birlikte msj atar mısın
canim seker pembe 404tane almisti yani hepimiz oyle almistik ama sonradan gelen arkadaslar olunca bazilarimizinki bolundu.birde kuzum duaya niyetlenirken bu topikteki arkadaslarin ismini bir kac defa yazdim hepimiz birbirimizin ismini soyleyerekten niyetlenecegiz tabi olmayan tum herkes icinde :) :) :)