- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
kizlar tavsiyelrinize ihtiyacim var . Youtubeda ingilizce ders veya ingilizce oyunlar yapsam cocuklar icin izlenme olur my ? evdeyim biseyler yapmam lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
para kazanmak ne zor yaçok profesyonel kanallar var, amatörde de tutunabilenler vardır illa ki de zor diye düşünüyorum.
Olabilir tabi ki :))kizlar tavsiyelrinize ihtiyacim var . Youtubeda ingilizce ders veya ingilizce oyunlar yapsam cocuklar icin izlenme olur my ? evdeyim biseyler yapmam lazim
umudum kirildi su an . cok kanal varmis .hem ingilizce ne yaoabilirim ne ise yarar. bos bos evde oturma istemiuorum .onca yil okudumOlabilir tabi ki :))
Denemekten zarar gelmez.
Cok kanal olabilir. Farkli seyler yaparsaniz olabilir bence.umudum kirildi su an . cok kanal varmis .hem ingilizce ne yaoabilirim ne ise yarar. bos bos evde oturma istemiuorum .onca yil okudum
gurbetteym zaten kime vercem turkiyede olsam kazanirdim paraingilizcen iyiyse özel ders versen
cocuklar varİngilizce kanal açacak kadar yeterliyse diliniz işe girip çalışmak daha mantıklı değil mi ?
Çocuğu olup çalışan insan yok mu ?cocuklar var
mesaja kahkaha attım :))) konu sahibi yap bunuİngilizce her gün kocanı anlat, favori olmazsan ben de Janet değilim![]()