selamlar herkeze

merye01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
794
65
arkadaslar yalniz anneyim cansikintisi patliyacam burda yeniyim konusmaya ihtiyacim olduyu icin burdayim cevap verin konusalim kaynasalim ben ailemden cok uzaktayim senede bir gitmek yetmiyor onlari herzaman yanimda gorsem oyleyim ama olmuyor malesef!

mrb bende aynı durumdayım iyi gelir nerde yasıyrsnz ben siirtteyım eşmin sarkı yüzündn

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

ben avrupada oturuyorum ailemde hep tr yede bn burda tekim aileden oyuzden cansikintisi canim birde ev hanimi olunca zor calismiyorumda su anda sen neler yapiyorsun.

biz avrupalilar oyle napalim zor dimi sende benim durumumdasin desene ah bu gurbet bu yaz gidebilecekmiyim bilemiyorum annem gelmiyormusun diyor ama insallah uc tane kizim birde koca omrumuz geciyor ailelerden uzak iste hayat bizi buralara atti, bayramlarimiz yalniz geciyor kaderde varmis peki sizin nasil gidiyor gurbetcilik !

of cok zor geciyor cok annemi cok ariyorum bazende ona kiziyorum 4 aylik bi bebegim var doguma giderken o kadar agladimki annem yoktu yanimdane bayram bayram oluyor nede uzuntulu bi aninda hic kimseyi bulamiyorsun yanida ALLAHTAN kocam cok iyi biri simdi oglumda oldu biraz ounla zaman geciriyorum iste

paris cim , sen nerelerdesin kizz gorunmuyorsun bebeyin buyumustur gormeyeli nazar nazar Nasilsin ki hadi cikta anlat biraz ratliyalim

paris cim , sen nerelerdesin kizz gorunmuyorsun bebeyin buyumustur gormeyeli nazar nazar Nasilsin ki hadi cikta anlat biraz ratliyalim

slm merye buralardayim ama oyle bakip cikiyorum sezn nasilsin evet oglani buyuttum yakinda abi bile olucak bide kiz geliyor bugun yarin gun sayiyoruz

slm merye buralardayim ama oyle bakip cikiyorum sezn nasilsin evet oglani buyuttum yakinda abi bile olucak bide kiz geliyor bugun yarin gun sayiyoruz

desene ki ne guzel iste hayirlisinla Allah kucana almayi nasip etsin caim sen 68 Alsace mi Paris mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…