Cimcime Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2007 48 0 5 Mart 2008 Konu Sahibi Cimcime #21 arkadaşlar kesemi gördüm mercimek kadar daha o yüzden haftaya bidaha gidicem dualarınızı eksik etmeyin ne olur....
arkadaşlar kesemi gördüm mercimek kadar daha o yüzden haftaya bidaha gidicem dualarınızı eksik etmeyin ne olur....
kuzuum Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 442 0 5 Mart 2008 Konu Sahibi Cimcime #22 inşallah sonuna kadar iyi bi hamilelik geçirirsin. allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah darısı başımıza.
inşallah sonuna kadar iyi bi hamilelik geçirirsin. allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah darısı başımıza.
Diamond Guru Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 754 12 6 Mart 2008 Konu Sahibi Cimcime #23 Hayırlı olsun cimcime çok sevindim. Ben de dün gördüm mercimeğimi.Allah nasip ederse aynı zamanlarda olacak kontrollerimiz sanırım.18 Martta kalp atışlarını duymak üzere doktora gideceğim ben de.
Hayırlı olsun cimcime çok sevindim. Ben de dün gördüm mercimeğimi.Allah nasip ederse aynı zamanlarda olacak kontrollerimiz sanırım.18 Martta kalp atışlarını duymak üzere doktora gideceğim ben de.
Diamond Guru Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 754 12 6 Mart 2008 Konu Sahibi Cimcime #24 Bence ikiz olmayabilir ama çünkü benim 12. gün bhcg 135 çıkmıştı ve tek.
Cimcime Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2007 48 0 11 Mart 2008 Konu Sahibi Cimcime #25 arkadaşlar selam bebeğimin kalp atışlarınıda gördüm çok şükür allah her isteyene versin dualarım sizinle
arkadaşlar selam bebeğimin kalp atışlarınıda gördüm çok şükür allah her isteyene versin dualarım sizinle
kuzi Guru Kayıtlı Üye 25 Kasım 2007 3.326 20 46 11 Mart 2008 Konu Sahibi Cimcime #26 Cimcime .!.: arkadaşlar selam bebeğimin kalp atışlarınıda gördüm çok şükür allah her isteyene versin dualarım sizinle Genişletmek için tıkla... Sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah a.s.
Cimcime .!.: arkadaşlar selam bebeğimin kalp atışlarınıda gördüm çok şükür allah her isteyene versin dualarım sizinle Genişletmek için tıkla... Sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah a.s.