arkadaşlar selam ben tüp bebek aşamasındayım... şu an yumurtalarım toplandı yarın transferim var çok korkuyorum halada ağrım var 3 gün oldu ama genede ağrım ve gaz oluştu benim için dua edin ne olur birde transfer işlemi zormu acaba yanıt verirseniz çok sevinirim...rabbim her isteyene versin tabiii hayırlısını çok teşekkür ederim.........a.s.
arkadaşlar müjdeli haber vereyim hamileyim ama lekelenmem var yarın tekrar kan testi yaptırcam ilk kan testim 119.20 çıktı şimdi ikincisi ne kadar çıkacak merak ediyorum bir hafta sonra da muayneye gidicem inşalah iyi tutunmuşlardır sizlerle paylaşmak istedim.
arkadaşlar müjdeli haber vereyim hamileyim ama lekelenmem var yarın tekrar kan testi yaptırcam ilk kan testim 119.20 çıktı şimdi ikincisi ne kadar çıkacak merak ediyorum bir hafta sonra da muayneye gidicem inşalah iyi tutunmuşlardır sizlerle paylaşmak istedim.
tebrikler canım.arkadaşlar müjdeli haber vereyim hamileyim ama lekelenmem var yarın tekrar kan testi yaptırcam ilk kan testim 119.20 çıktı şimdi ikincisi ne kadar çıkacak merak ediyorum bir hafta sonra da muayneye gidicem inşalah iyi tutunmuşlardır sizlerle paylaşmak istedim.
arkadaşım saol cevap yazdığın için birde bişey sorucam toplamadan sonra zaten progestan verdiler 3 gündür içiyorum acaba omu yapıyor çok ızdırabım var eee doktorlar transferden sonra gaz yapıcı şeyler yemeyin diyorlar ama bu ilaç gaz yapıyorsa neden veriyorlar ki o zaman
allah hepinizden razı olsun dlekleriniz için allahım her isteyene versin dualarım sizinle bu gün yaptırdım gene değerim 244.98 çıktı ilki 119.20 di herhalde çoğul gebelik haftaya pazartesi muayneye gidicem haberlerini veririm gene sizlere herkezi kucaklıyorum