selam

Cimcime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
48
0
arkadaşlar selam ben tüp bebek aşamasındayım... şu an yumurtalarım toplandı yarın transferim var çok korkuyorum halada ağrım var 3 gün oldu ama genede ağrım ve gaz oluştu benim için dua edin ne olur birde transfer işlemi zormu acaba yanıt verirseniz çok sevinirim...rabbim her isteyene versin tabiii hayırlısını çok teşekkür ederim.........a.s.

Sevgili cimcime,
Oncelikle hosgeldin. Yumurtaların toplanmıs ve transfer gunun belli olmussa bu iyi haber sevinmen lazım oylle degil mi? Endiseleri bir kenara bırak artık bence.
Acılara gelince, acı ve gaz cok normal. Hele transferden sonra progesteron hormonu almaya baslayınca sen gazı esas o zaman gorceksin. :)
Transfer işleimine dolu mesane ile gidiyorsun ki doktor embryolarını transfer ederken dolu mesanenden yararlanarak net bir goruntu alsın. Transfer cok basit, ince bir kanül yardımıyla embryoları içeri atıveriyorlar ve işlemde hiç bir acı duymuyorsun.
Dilerim hayırlı haberler alırsın.
Sevgi ile

Sevgili Cicime
Herşey çok Güzel Olacak Bunu Hisset Benimde Yarin Yumurtalarim Toplanacak Umarim Ikimizinde Bebişleri Olur :)))

arkadaşım saol cevap yazdığın için birde bişey sorucam toplamadan sonra zaten progestan verdiler 3 gündür içiyorum acaba omu yapıyor çok ızdırabım var eee doktorlar transferden sonra gaz yapıcı şeyler yemeyin diyorlar ama bu ilaç gaz yapıyorsa neden veriyorlar ki o zaman

allah yardımcımız olsun arkadaşım sen bayılarakmı toplancak yumurtaların benim lokal anestesi ile oldu yani rahimden iğne vurdular çünkü griptim anestezi vermediler hangi hastanede yaptırıyorsun?

Anatolia Tüp Bebek Ankara Da Ben Genel Anestezi Isticem Henüz Konuşulmadi Ama

şimdiden hayırlı olsun.transfer kolay korkmana gerek yok.
inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun.
allaha emanet ol canım.:1hug:

Canım inşallah hayırlısıyla tutunurlar Allah yardımcın olsun

arkadaşlar müjdeli haber vereyim hamileyim ama lekelenmem var yarın tekrar kan testi yaptırcam ilk kan testim 119.20 çıktı şimdi ikincisi ne kadar çıkacak merak ediyorum bir hafta sonra da muayneye gidicem inşalah iyi tutunmuşlardır sizlerle paylaşmak istedim.

hayırlı olsun cimcime,

sağlıla bebişlerini kucağına alrısın inşallah,
allah her isteyenin kucağını boş bırakmasın.

hyırlısı olsun canım inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunur dikkat et kendine ve bebişlerine.kalp atışlarını duyduğunu keselerini gördüğünü daha sonralarda kucağına aldığın haberlerini duymak dileğimle.

hyırlısı olsun canım inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunur dikkat et kendine ve bebişlerine.kalp atışlarını duyduğunu keselerini gördüğünü daha sonralarda kucağına aldığın haberlerini duymak dileğimle.

Sevgili Cimcime,
Hayırlı uğurlu olsun Allah nazarlardan esirgesin. 119 Beta Hcg sanki ilk günler için biraz yüksek gibi geldi bana sakın ikiz olmasın :) Allah sağlıklı ve hayırla kucağına versin bebeğini canım benim.
Sevgi ile

cimicime hayırlı olsun ayyy nasıl heveslendim şimdi.benim gebelik testi sonucum 6.73 çıkmıştı 5ten yüksek olunca hamile oluyormuşsun bende diyodumki ben neden hamile değilim senin sonucu görünce anladım sebebini galiba:))hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Hayırlısıyla kucağına alırsın,okula gönderirsin,düğünü ve torunlarını da görürsün(görürüz)inşallah..

tebrikler canım.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza.

Canım hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunmuştur sana gözün aydın allaha emanet ol,kendıne dıkkat et yenı hamısımızz:teytey:

gözün aydın canım hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah

çok tatlısın ya gaz mı önemli bebek mi bırak gazı taş gibi kabız bile oluyorsun progesteron böyle bir şey ama o olmazsa bebek tutunamazki rahme

allah hepinizden razı olsun dlekleriniz için allahım her isteyene versin dualarım sizinle bu gün yaptırdım gene değerim 244.98 çıktı ilki 119.20 di herhalde çoğul gebelik haftaya pazartesi muayneye gidicem haberlerini veririm gene sizlere herkezi kucaklıyorum

canım tebrikler... değerlerine bakılırsa bende ilk olarak çoğul düşünmüştüm.. hayırlısı olsun sizin için... inşallah kanaman kesilmiştir.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…