- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
- Konu Sahibi mutlubirisi
-
Yüzüğünüz yoksa, "hayatında biri yok mu" derler..
Yüzük takarsınız, düğün ne zaman derler..
Düğün olur, çocuk ne zaman derler..
Çocuk olur, ikinci ne zaman derler..
Derler de derler..
Desinler için mi yaşayacağız?
hiç söleme canım.. ama dikkat ediyorum da dedğim gibi eşimde suç arama düşünceleri seziyorum kendimde... bu beni üzüyor... valla bitmez soruları doğru ben bakıcam diyen dengesizler bile var ya .. tabi tab diyorum.. sonuçta insanın annesi bile 1 hafta gelir bakar gider ..bütün sorumlluk sende ..
kocamla birbirimize doyamadık de olsun bitsin, arkandan ne edepsiz gelin derler ama asıl onların yaptığı edepsizlik ben yatak odamı kamuya açmak zorundamıyım yawww
Canım bende nerdeyse 2 yıllık evliyim yasım 24.Banada yapıyorlar aynı muhabeti.Benim cevabım fiks "30 umu görmeden doğrmam" ondan sonra başlıyorlar saatlerce 30 çok geç bir yaş o yaştan sonra çocugun olmaz doğumda ölürsünvs vs...Bence cevap vermek yerine bakıyoruz,düşünüyoruz diye geçiştirmek lazım da..Çene işte bu çene durmuyor ki .....
Bence çok rahatsızsan,sana bu muhabeti yapanlardan ayağını kes...Görüşmeyiver.
canımm bu dert değil.kendini bilmez insanlar senin moralini bozmaya çalışıyor.sen her sorana düşünmüyoruz herşey bir rayına otursun.okulum var de bizim komşumuzda herkese böyle diyordu.6 yıllık evli aöf 4 yıllık okuyordu bu sene bebek sahibi oldu.böyle söyle bence.bunu anlamıyorlarsa da yuh...
bende geçenlerde buna benzer bi konu açtım aynen bende rahatsızım biz 3 yıl oldu bizi nerdeyse ksır ilan etçekler aslında öle diyenlere pat diye cvp verceksin sonra benim gibi sinir olursun takma kafana daha erken sizi ilgilendirmez bakımını sizmi üstlenceksiniz de otursun yerine söleyen...
Canım bende nerdeyse 2 yıllık evliyim yasım 24.Banada yapıyorlar aynı muhabeti.Benim cevabım fiks "30 umu görmeden doğrmam" ondan sonra başlıyorlar saatlerce 30 çok geç bir yaş o yaştan sonra çocugun olmaz doğumda ölürsünvs vs...Bence cevap vermek yerine bakıyoruz,düşünüyoruz diye geçiştirmek lazım da..Çene işte bu çene durmuyor ki .....
Bence çok rahatsızsan,sana bu muhabeti yapanlardan ayağını kes...Görüşmeyiver.
Ben de 1 yıllık evliyim, benzer soruyla çok muhatap oluyorum..
İlk cevabım, "Henüz düşünmüyoruz.." şeklinde..
Karşımdaki "Aa neden düşünmüyorsunuz" falan gibi daha da sorgularsa, "Henüz yeni evliyiz" deyip geçiyorum..
Daha da haddini aşanları, "Bak benim kaynımın bacanağısıgil de korunuyordu,sonra çocuk yapmaya çalıştılar daha da olmadı.. Allah belanızı verir" vs tarzı ileri gidenleri de gördüm, onlara dille değil bakışımla cevap verdim. Pişman oldular..
Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki..
Densizlik edip soranlara da düşünmüyoruz dersiniz geçersiniz.
Sebep sorarlarsa da niye merak ettiniz dersiniz..
banada ne zaman evleneceksin diye soruyorlar hep , sizene diyorum.Onlara neyse , milletce herseye karismayi , insanlarin ozel hayatlarini sorgulamayi cok seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?