- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
- Konu Sahibi mutlubirisi
merhaba ablalar arkadaşlar... BENİM BİR DERDİM VAR . daha doğrusu DERT EDİNMEME SEBEP olanlar var... ben 1 yıllık evliyim.. beni gören insanların %97 si bebek varmı diye soruyor ve bunu huy edindiler nasılsın ne yapıyorsun bebek varmı diye.. çok sıkıldım bu sorudan ... kıramıyorumda hem kırsam elime ne geççek... sonuçta.... biz eşimle bebek düşünmüyoruz erken diye... he ilerde istersek allah kısmet edermi etmezmi allah bilir... tabi onun için her seferdinde soranlarada bebek istemiyorum demek ters geliyor bana hani sanki benm elimdeymiş gibi konuşutuğumu hissediyorum üzülüyorum ama tabi hep diyorm içimden allah kısmet ederse diye..... . soranlar sormakla kalsa ii bugün mesela bi komşumu gördüm kapıda nasılsın iimisin hamilemisin dedi.komşum büyük annem yaşlarında.. yok dedim. nie olmuyormu 1yıl oldu gibiisnde sualler sormaya başladı.sonra korunuyormusunz dedi evet dedim şimdi düşünmüyoruz falan dedim.. bu sefer böyle söyleyence millet başlıyor aaa korunmayın sonra olmaz bebek diyorlar beni sitrese sokuyorlar korkuyorum.. bu sefer kuruntulara giriyorum allah korusun ya olmassa diye korunuyorz diye.. ki hapla korunmuyorum.onun için rahatm ama bak olmazsa sonra olmaz diyorlar .. kuruntuya giriyorum..e diyemiyorumda ben değil kocam korunuyor her birine her sorana .. sonra kadın hamile olduğunu duymuştm kimden duydum diyorum birinden diyor. ağzımdan laf alıyordu belkide.. hey allahım.. nedir bu merak... ki ben komşularımla içli dışlı değilmdir gidip gelmem hiç .. sadece ilçede kaldğmz için tanıyoruz birbirmzi o kadar....kızlar beni biraz ikna edin bu konuda.. çünkü ben bebek çok seviyrum ama korkuyorum büyük bir sorumluluk eşimde korkuyor.. ve bir çok sebepte var aslında o sebeptende biraz korkuyorz. e evlilik desen daha oturmamıştır diye düşünüyorum. çünkü tartışmalarmz oluyor her evlilikte olduğu gibi... bu süreçte hamile olmak istemiyorum aslında sebepleri sayarsak şöyleee eşimin atanma başka yere gitme durumumuzda var sonra ben bu sene 2 yıllık aöf okuyorum o bitsin diyorum yaşım bu arada 23 .yaşım genç diyorum .buarada çalışmıyorm .. ama insanlar böyle konuşunca kendime dikkat ediyorumda eşimde suç aramaya koyuluyorum iiçimden neden istemiyor diye şimdi oysa eşim şimdi istese ben kendim hazır değilm ben istemem... onuda biliyorum... sizce doğru değilmi kararım en azında gideceğimz yer belli olsa sonra benm 1 yılım bitse derslerim otursa . 1yıl 2yıl geçse evliliğimz daha yerine otursa daha iyi değilmi.. sonra düşünsek olurmu uygunmu değilmi diye.... çünkü yaşımda küçük diye sorun etmiyorum ama işte çok sıkıyorlar. he hemen hamile kalııp genç yaşta bebk sahbi olmak güzel tabi...buda beni cezb ediyr.. ama evliliğmizn oturmasını istiyorum. vs vs... YARDIMMMM EDİN.. YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR...