Selam olsun Kk’nün güzel üyeleri ♥️Sizce bu testte Umut var mı ;)

Teşekkür ederim tatlım inşallah yarın vermelimiyim kanı yoksa bekleyim mi biraz daha
Eğer ki idrar testinde çıkıyorsa kana zaten geçmiştir. Hatırlıyor musun bilmiyorum da ben de testte 5 gün kala görmüştüm. Bu testi atma çarşamba bir daha yap azcık koyulaşma olsa bile kan verirsin. Bende sulandırıcı kullanıcam diye erken yapmıştım. Çok şükür bu güne geldik

Maşşallah kuzum ya çok sevindim hatırlıyorum seni unutmak ne mümkün baya kafa patlatmıştın testlere ama sonu güzel olmuş çok ama çok sevindim senin adına kucağına almayıda nasip etsin Rabbim bir avazda inşallah darısı başıma

İlk testte gördüm sanki
İki gün sonra tekrarlamanla varsa koyulasacaktir.Ama bu kadar aceleci olma günün geçince yap cnm .

aynen bakabilirsin o konulara. Testlerin işi belli olmuyor. Markası neydi kullandığının??İnşaallah Allah razı olsun. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ben gordum dikkatlice bakinca gorunuyor.
Ilk gebeligimde benimde 3 gun vardi adet olmama bende dayanamayip yapmistim.Bundan biraz daha belirgindi
Isiga falan tutun net gorunur o zaman.
Bi kac gun sonra tekrar yapin ya da erken gebelik testleri var.10 gun onceye kadar net olarak gosteriyor

Bence var benımde ılk gebelıgımde boyle sılık cıkmıstı ıkı gune bır yapınca koyulastı benımde adetıme bıkac gun vardı ılk testı yaptıgımda

Benımde 5senede bır dusugum ve sımdı allah ızın verırse bı dogumum olacak. Rısk her zaman var dedı dr ılkını nısanda 12haftalıkken kaybettım Allah bunu saglıkla dogurmayı nasıp etsın senı cok ıyı anlıyorum ama bız ıkı yıl korunmustuk dusunmemıstık bebek bu kadar zor olacagını bılseydım asla ve asla korunmazdım zaten dogumdan sonrada korunmayı dusunmuyorum ıkıncıde hemen olsun. Insallah sende hamılesındır. Bız ıkı sene bebek dusunmedık sonra olmayınca butun testlerı yaptırdık esımın sprem morfolojısı once %3 sonra %4 cıkmıstı yanı %4üde kecıboynuzu kurlerıyle yukselttık yanı cok umutsuzdum sonra hamıle kaldım ama malesef dusukle sonucladı kalıtesız yumurta ve spremdan olan bebek 12.haftada mı duser daha erken olması gerekmezmı dıye hala kendı kendımı yıyıyorum. Senın sebebın kan pıhtılasmasıymıs benım ılk oldugu ıcın dr bısey soylemedı testte yapmadı ama sımdı bı sorun yok gıbı. Her gun sabah aksam lımonu suya sıkıp ıcıyorum dogal kan sulandırıcı dıye. Bıde amnıyotık suyu dengede tutması ıcın 1hafta taze sıkılmıs havuc suyu ıcıyorum kesedekı suyu dengede tutuyor canım. Insallah sende bebısıne tez vakıtte kavusursun takıpteyım bana da yaz olur mu

Aminnn inşallah kuzum daha 6 gün var son güne kadar umut etmeye devam
Allah senı ben sandım ki adet günün :)
Ozaman umut var .

Bat 5 kala bende idrar testi yapmıştım . Hatta buraya koydum çoğu kişi görmedi :))

Ertesi gün tekrar yaptım belirginleşti gün geçtikçe .

İnşallah senınkıde öyle olur ama sonu benzemesin sağlıkla devam etsin

Aminnn inşallah hepimize versin Rabbim kuzum

Reactions: H E
Umut vermek istemem ama benim adete 7 gün varken kan testim 0.2 çıkmıştı sonra iki gün kala ovulsyon testi yapmıstım koyu çıkmıştı gidip kan verdim 23 çıkmıştı. Adet günü bile negatif görüp bir iki gün sonra öğrenen var. Hangi marka kullanıyorsunuz testleri oda önemli

Bebetime canım benimde bu şekilde yükseldiği olmuştu zamanında 1.43 den 223 e yükseldi yine böyle 1 hafta vardı

Bebetime canım benimde bu şekilde yükseldiği olmuştu zamanında 1.43 den 223 e yükseldi yine böyle 1 hafta vardı
İnşallah bu sefer tamamına erer canım ne zamandır deniyosunuz doktora gittin mi ne diyor

Merhaba arkadaşlar bu testi sabah yaptım ilk idrarla saatler sonra böyle olmuş gri değil pembe çizgi ışık tutunca görünüyor sizce var mı bişey adete son iki gün kaldı

Eklentiler

• 5BC3144A-FB40-4D11-B60C-A11B4FB74B86.jpeg
    161,8 KB · Görüntüleme: 41
  • C1C047AE-F114-4C49-AA6E-B3F3F26C7DC7.jpeg
    160,4 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…