Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam olsun Kk’nün güzel üyeleri ♥️Sizce bu testte Umut var mı ;)
Merhaba arkadaşlar bu testi sabah yaptım ilk idrarla saatler sonra böyle olmuş gri değil pembe çizgi ışık tutunca görünüyor sizce var mı bişey adete son iki gün kaldı
5 yıldır canım 5 yılda 4 düşük bu beşinci olacak ömrü benzemesin diğerlerine kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek 9 ay boyunca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem şansım o kadar çok olacakmış gibi geliyor Rabbim ol demedikçe olmaz ama insanız işte umut deryasında yüzüyorum şükür olsun Rabbim e
Canm inşallah bebeğin seninledir. Bende kan sulandırıcıyla doğum yaptım. 2 düşüğün ardından. Sana küçük bir tavsiye vermek istiyorum. Gebeliğin sağlıklı ilerlediğine emin olmadan iğneye başlama. Keseyi gör öyle başla. Gebeliğin sağlıksızsa ki inşallah değildir kanamanı durduramazlar.
Bata son 6 gün kaldı ben çok erken davrandım biliyorum yine biliyorum bu kadar erken çıkmaz testlerde yine haklısınız diyeceğim sizlere fakat sanki bir gölge var orda bana bir yorum bırakanların yüreğinden sevgiyle öpüyorum
Canm inşallah bebeğin seninledir. Bende kan sulandırıcıyla doğum yaptım. 2 düşüğün ardından. Sana küçük bir tavsiye vermek istiyorum. Gebeliğin sağlıklı ilerlediğine emin olmadan iğneye başlama. Keseyi gör öyle başla. Gebeliğin sağlıksızsa ki inşallah değildir kanamanı durduramazlar.
Kızlar sırasıyla cevap veriyorum öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlar için
Sulandırıcı kullanma işlemini kese görüldükten sonraya bırakalım dedi doktor canım bende sana katılıyorum
Adetime 2 gün vardı daha
Çizgi yalan çıktı şoka girdim resmen inanmakta zorlandım arkadaşım ya
Veeee beta hcg değerim bu testten sonra bile 0.100 çıktı