- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Teşekkür ederim varlığın yettiÇok erken yapmışsın
Ben göremedim belki çekimden ışıktan falandır. Ama sakin ol ve bekle. Böyle çok yıpranırsın.
Ne zamandır bekliyorsun telaşın çok tatlı geldi :)Teşekkür ederim varlığın yettiHayırlısını ömürlüsünü sağlıklısını versin Rabbim inşallah
5 yıldır canım 5 yılda 4 düşük bu beşinci olacak ömrü benzemesin diğerlerine kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek 9 ay boyunca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem şansım o kadar çok olacakmış gibi geliyor Rabbim ol demedikçe olmaz ama insanız işte umut deryasında yüzüyorum şükür olsun Rabbim eNe zamandır bekliyorsun telaşın çok tatlı geldi :)
İnşallah vardır canım yapacağım iki günde bir mutlaka varsa zaten koyulaşır inşallah koyulaşır dualarınızı eksik etmeyin üzerimdenben gördüm bi gölge sanki :)
çarşamba sabah ilk idrarla tekrarlarsan, varsa baya belli olur diye tahmin ediyorum. hakkında hayırlısı olsun takipteyim :)
Kesinlikle canım Allah yardımcımız olsun hamile kalabiliyor oluşun bile umut 2 senedir istiyoruz hiç olmadı bi sorunumuz yok şükür ama senn inşallah vardırve bebişin sana tutunur kesinleşincede yaz mutlaka5 yıldır canım 5 yılda 4 düşük bu beşinci olacak ömrü benzemesin diğerlerine kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek 9 ay boyunca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem şansım o kadar çok olacakmış gibi geliyor Rabbim ol demedikçe olmaz ama insanız işte umut deryasında yüzüyorum şükür olsun Rabbim e
üzüldüm senin adına, inşallah vardır ve bu kez sağlıkla kucağına alırsınİnşallah vardır canım yapacağım iki günde bir mutlaka varsa zaten koyulaşır inşallah koyulaşır dualarınızı eksik etmeyin üzerimden
Yazmam mı hiç paylaşırım tabiki müjdemi de duamı da paylaşırım ama Rabbim büyük kuzum hiç üzülme olacağı varsa ol dedikten sonra olmayacak yoktur ben inancımı kaybetmedim sizde kaybetmeyin dualarımdasınız tüm cümlesiyle beraber ver Rabbim derim hepKesinlikle canım Allah yardımcımız olsun hamile kalabiliyor oluşun bile umut 2 senedir istiyoruz hiç olmadı bi sorunumuz yok şükür ama senn inşallah vardırve bebişin sana tutunur kesinleşincede yaz mutlaka
Canım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı ömürlü ahlaklı merhametli evlatlar verir tez zamanda. Bizde benzer dertten muzdaribiz sende duanı eksik etme. Güzel haberlerini bekliyorum.5 yıldır canım 5 yılda 4 düşük bu beşinci olacak ömrü benzemesin diğerlerine kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek 9 ay boyunca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem şansım o kadar çok olacakmış gibi geliyor Rabbim ol demedikçe olmaz ama insanız işte umut deryasında yüzüyorum şükür olsun Rabbim e
Amin canım aminnn inşallahüzüldüm senin adına, inşallah vardır ve bu kez sağlıkla kucağına alırsın
Rabbim dualarımızın gücüne gülsün yüzümüze inşallah kuzumCanım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı ömürlü ahlaklı merhametli evlatlar verir tez zamanda. Bizde benzer dertten muzdaribiz sende duanı eksik etme. Güzel haberlerini bekliyorum.
Gözlerinize sağlık bakıpta yorum yaptığınız için çok teşekkür ediyorum .inşallah yanılmıyordur gözlerimiz vardır meleğim sizi güzel yüreğinizden sevgiyle öpüyorumGözlerim şaşı oldu bakmaktan sanki bi gölge var sanırım
Teşekkür ederim tatlımBende gördüm sanki. İnşaallah hayırlısıyla vardır. Kan versen çıkar. Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?