Selam olsun Kk’nün güzel üyeleri ♥️Sizce bu testte Umut var mı ;)

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
158
Bata son 6 gün kaldı ben çok erken davrandım biliyorum yine biliyorum bu kadar erken çıkmaz testlerde yine haklısınız diyeceğim sizlere fakat sanki bir gölge var orda bana bir yorum bırakanların yüreğinden sevgiyle öpüyorum

Eklentiler

• A44AC8E7-D98B-4631-AF3B-E530756EDF5E.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 227
  • 031D2641-07C5-44DC-A807-8EBF5F2E0F29.jpeg
    155,3 KB · Görüntüleme: 215
Ne zamandır bekliyorsun telaşın çok tatlı geldi :)
5 yıldır canım 5 yılda 4 düşük bu beşinci olacak ömrü benzemesin diğerlerine kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek 9 ay boyunca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem şansım o kadar çok olacakmış gibi geliyor Rabbim ol demedikçe olmaz ama insanız işte umut deryasında yüzüyorum şükür olsun Rabbim e

ben gördüm bi gölge sanki :)

çarşamba sabah ilk idrarla tekrarlarsan, varsa baya belli olur diye tahmin ediyorum. hakkında hayırlısı olsun takipteyim :)
İnşallah vardır canım yapacağım iki günde bir mutlaka varsa zaten koyulaşır inşallah koyulaşır dualarınızı eksik etmeyin üzerimden

Kesinlikle canım Allah yardımcımız olsun hamile kalabiliyor oluşun bile umut 2 senedir istiyoruz hiç olmadı bi sorunumuz yok şükür ama senn inşallah vardırve bebişin sana tutunur kesinleşincede yaz mutlaka

Kesinlikle canım Allah yardımcımız olsun hamile kalabiliyor oluşun bile umut 2 senedir istiyoruz hiç olmadı bi sorunumuz yok şükür ama senn inşallah vardırve bebişin sana tutunur kesinleşincede yaz mutlaka
Yazmam mı hiç paylaşırım tabiki müjdemi de duamı da paylaşırım ama Rabbim büyük kuzum hiç üzülme olacağı varsa ol dedikten sonra olmayacak yoktur ben inancımı kaybetmedim sizde kaybetmeyin dualarımdasınız tüm cümlesiyle beraber ver Rabbim derim hep

Canım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı ömürlü ahlaklı merhametli evlatlar verir tez zamanda. Bizde benzer dertten muzdaribiz sende duanı eksik etme. Güzel haberlerini bekliyorum.

Canım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı ömürlü ahlaklı merhametli evlatlar verir tez zamanda. Bizde benzer dertten muzdaribiz sende duanı eksik etme. Güzel haberlerini bekliyorum.
Rabbim dualarımızın gücüne gülsün yüzümüze inşallah kuzum mevlam neylerse güzel eylermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…