benim bebeğimde 18 haftalık sonlandırıldı, gelişmediği için, vucüdünun bir çok yerinde gelişme bozukluğu ve beyninde ödem vardı. Doktorlar ilerisi olmadığı sonlandırılması gerektiğini söylediler, biran önce karar vermemiz istendi, ben eşime acaba bizmi bebeğin sonlanmasını istedik dedim, o da doktor kararı dedi. 5 tane doktor söyledi. bazen bu mesele benide üzüyor, normal düşük değil, sonlandırılma. Ama doğup büyüse, anne ben niye normal değilim dese, isyan etse, bende isyan etsem, bilmiyom daha mı günah olur. Benim bebeğim ölebilir, anneyide zehirleyebilir denildi, yani öncelik tıpta anneye veriyoruz dediler, doktorlar farkedildiki allahtan sağlıksız bebek dünyaya getirmediniz dedi. Ama sonuçta doktorların kararı bu yönde ama en son bizde sonlandırılsın dedik tabi.
Bi gönlüm şu yönden ferah, ben bebeğimi bilinçli bir şekilde istemeyip kürtaj yaptıranlardan değilim, bebek sahibi olmayı çok istiyorum. bebeğimden ağlaya ağlaya vazgeçiyorum. Güle oynaya değil. Büyük kadınlar var, bakıyorsun abdestli namazlı zamanında çocuk sayısı çok olacak diye bilinçli bebeklerini aldırmışlar.
şimdi bende dua ediyorum, af diliyorum, diğer tarafta uşağımı görmek istiyorum. Bebeğim benden yüz çevirmesin. Allah çok affedicidir, affetmeyi sever. Bizde inşallah yanlış bişey yapmamışızdır. İkinci bebeklerimiz inşallah sağlıklı sıhatli olur. Allaha yakışır kul, anne babasına yakışır hayırlı evlat olurlar.