Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence dusundurulmek istenen tamda bu Pelinim.
Kivirmayi pek beceremem.Ama canm sen benim cevaplarimida begenmiyorsun.Hala bana yaziyorsun.Cumlenin akisinda devaminda oyle birseyde yer almiyor.Arkadasin cumlen bozuk diye alay etmis kendince ki sende onaylar gulucugunu koymussun.Bende cevabimi yazdm.Her cumlenin gidisatina gore konu uzarrr gider...Hayır senin cumlenin gidişatı sizin kanınız bozuk demeye geliyor. Simdi bana kıvırma
siyaset bu kadar kirli olmamalı sonuna kadar katılıyorum sana ama bir zamanlar burada başka bir selfi resmi vardı şu senin söylediğin kelimeleri hiç biri kullanmadı ve dalgalarını ,,alaylarını,, harika bir görüntü bu diye şakşaklayanları gördü bu gözz..Ya şu vefat edenleri resmedip , selfie edenlerin yatacak yeri yok. Siyaset bu kadar kirli olmamalı. Bu fotoğrafı başka yerde de gördüm içim sızladı.
Hdp den nefret ediyorum. Buna rağmen içim kaldırmadı.
Ortaklarından biri olduğunu düşünüyorum evet.
Ohooo bugun Turk dil kurumu buradaydi.ifadeler demi incelemeye alindi.Ben o yas kesiminden buyugum beni kapsamiyor heralde.ifade de koyamadim simdi bk cekindim.Şu mesajların sonuna sigara içen ifade konulup da laf sokulduğunun sanılmasına da hastayım. Ortalama yaş 25 30 bu topikte ona göre davransak iyi olmaz mı ...
Rahatlama cigarası o bi kere.Şu mesajların sonuna sigara içen ifade konulup da laf sokulduğunun sanılmasına da hastayım. Ortalama yaş 25 30 bu topikte ona göre davransak iyi olmaz mı ...
Ohooo bugun Turk dil kurumu buradaydi.ifadeler demi incelemeye alindi.Ben o yas kesiminden buyugum beni kapsamiyor heralde.ifade de koyamadim simdi bk cekindim.
Kimin ne düşündürmek istediği beni bağlamıyor açıkçası.
Ülkenin hali ortada. Ülke bu haldeyken ben başka bir şey düşünemiyorum.
Bu ülkede ölüm yeni birşey değil ki evlaefe geçici hükümmet öncesi de bu ülkede hayatta kalmak şans meselesiydi.
Bu üç beş aylık bir mevzu değil yani eveliyatı da var. Hatta 10-15 yıllık bir meselede değil çok daha ilerisi var.
Dün Ankarada yaşanan bir güvenlik meselesidir. Gerekli tedbirler alınmadığı için yaşandı bütün bunlar.
Hükümetin ivedilikle güvenlik önlemlerini alması ve tedbirli olması gerekmektedir. Öncelikle yapması gereken budur. Peki onlar ne yapıyor miting miting geziyorlar. Bu mudur yani sorumluluk duygusu? vatanından milletinden sorumlu hükümett böyle mi olur? Ölüm bu milletin fıtnatın da mı var yani?
Akp düşmanı biri değilim. Yapılan güzel şeyleri her daim takdir etmişimdir. Ama ülke bu haldeyse AKP'nin hiç sorumluluğu yoktur diyecek kadar da kör değilim.
Rahatlama cigarası o bi kere.
Akp lafının insan ruhundaki rahatlama etkisini sigara dışında nasıl anlatacaklar teessüf ederim.
Tamam canmm.Ortalamanın anlamını sana açıklamıcam ablacım beni yorma tdknın sitesine göz at
Iste diyorum ya guvenlik zaafiyeti ile alakali onlemler alinacagi sirada secim gecici hukumet gundem degisti guvenlik geri plana atildi .Ee hainde bos durmadi.
Bu bir zaafiyet ve bir an evvel hukumetin cozum bulmasi lazm.
Saygi duyarm gorusuneGüvenlik bir devletin öncelikli konusudur. Hayatidir çünkü çok çok önemlidir.
Bi de hainlere güvenip ne tavizler verildi bizzat hükümet tarafında.
Yani kusura bakmada evlaefe bu zaafiyete 10 küsür yıldır bir çözüm bulamadıysalar bundan sonra da bulacaklarını zannetmiyorum. ve bu hükümmete hakkımı hiç helal etmiyorum.
Foto ekleme artik pufff yaa icimi daralttin..Çok kanki bunlar...
Ortaklardan digeri hdp mi peki sizce ?
Ve chp akp ikgitar olmasin diye hdp ye destek oldu. Bunu dile getiren bir cok insan var. Bu durumda chp hdp akp mi ? Gercdkten anlamadogim icin soruyorum. Hic haber izlemiyorum okumuyorum 1-2 yildir diyebilirim
siyaset bu kadar kirli olmamalı sonuna kadar katılıyorum sana ama bir zamanlar burada başka bir selfi resmi vardı şu senin söylediğin kelimeleri hiç biri kullanmadı ve dalgalarını ,,alaylarını,, harika bir görüntü bu diye şakşaklayanları gördü bu gözz..
Foto ekleme artik pufff yaa icimi daralttin..