Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Egem Egem , herzaman yapılıyor bu ; yok niye dün ses çıkmıyordu diye ?
Misilleme üstüne misilleme yapılıyor.

Tayyip selfiesine neler neler yazıldı.. Desteklendi. Ellerinize sağlık dendi. Çok komik bulundu
. Peki o zaman şimdi neden bu selfieye aynı şey denilmiyor ?

Herkes kendi penceresinden görüp öyle konuşuyor. Kimseye sormamak lazım beden diye ? Bu çok gereksiz olur. Önce dönüp kendimize bakalım derim ben ?
anlamadım yazdıklarını,ben selfi ile ilgili bir şey yazmadım.yakılan Atatürk büstü için yazdım.ben o resmi eklediğimde bugün tepki verenler o gün sessiz kalmıştı,onu yazdım.
başka bir şey diyorsan da anlamadım çok üzgünüm şimdi.

Severim yazdıklarını, okurumda. Ama şimdi bile bunu kullanarak konuşmuyor muyuz ?
Buda bir siyasettir.
Dünkü konuda onlarca foto paylaşıldı. Yine bunu paylaşıp kızdıysan özrümü dilerim senden.
yok 1sen kızmadım.
lafım zaten kakao'nun fotoğraf paylaşmasına değil.
işte yeri geldiğinde hepimiz kendimizi daha iyi ifade etmek için görsel kullanıyoruz, o da kullanacak elbette.
fotoğraf paylaşması değil, paylaştığı fotoların üzerinde yazanlar ve ülkenin şimdiye kadar başına gelen en büyük katliamdan bir üzüntü duymamasına, duyuyorsa bile ifade etmemesine tepkim. hepimiz farklı görüşlerdeyiz, ama ölümde bile birlik olamıyorsak, hiç umudumuz kalmamış demektir 1sen.
yoksa elbette isterse arka arkaya onlarca foto paylaşır.
ona lafım yok.

anlamadım yazdıklarını,ben selfi ile ilgili bir şey yazmadım.yakılan Atatürk büstü için yazdım.ben o resmi eklediğimde bugün tepki verenler o gün sessiz kalmıştı,onu yazdım.
başka bir şey diyorsan da anlamadım çok üzgünüm şimdi.

Hayır işte sen misilleme yapıyorsun şimdiye bende yapıyorum. Tayyipin şehit cenazesi yanında selfiesi yapılmıştı. Yukarıda yazdıklarım yapılmıştı. O zaman alaya alıp çok eğlenenler , destekleyenler neden şimdi demirtaş üzerinden aynı yorumları yapmıyor ?

Ha bana göre ikiside çirkin ancak görmeyenler vardı bunu.

Bu yüzden " neden sesiniz çıkmıyordu" cümlesi oldukça subjektif

bu arada şu Demirtaş Selfisiyle ilgili fikrimi de yazayım.
Erdoğan'a yapılan konusunda da fikrim aynı, Demirtaş'a yapılan için de.
bence meşru sınırlar içindeki bir eleştiridir.
fotoğrafın arka planındaki fikre karşı olsam da böyle bir dergi/gazete kapağı basılabilir, basılabilmeli.
sorulmadan söyleyeyim, Kılıçdaroğlu ile ilgili de basılabilmeli.

yok 1sen kızmadım.
lafım zaten kakao'nun fotoğraf paylaşmasına değil.
işte yeri geldiğinde hepimiz kendimizi daha iyi ifade etmek için görsel kullanıyoruz, o da kullanacak elbette.
fotoğraf paylaşması değil, paylaştığı fotoların üzerinde yazanlar ve ülkenin şimdiye kadar başına gelen en büyük katliamdan bir üzüntü duymamasına, duyuyorsa bile ifade etmemesine tepkim. hepimiz farklı görüşlerdeyiz, ama ölümde bile birlik olamıyorsak, hiç umudumuz kalmamış demektir 1sen.
yoksa elbette isterse arka arkaya onlarca foto paylaşır.
ona lafım yok.

Evet umudumuz olmasın zaten.. Daha katliam başlığı atılıp atılmaz ilk yorum saray oldu ve devamı geldi chp v.s diye.
Burada kimse duru değil..

Sayfalarca yazılıp , siyaset yapılıp en alta üzüntü mesajını iletenlerle dolu o konu.

Üzgünüm. Benimde gaflete düştüğüm anlar oluyor engellesemde kendimi. Bu karşındakini eleştiren bir paragraf değil. Kendimde içindeyim.

Ya bu kadar fotoğraf ne ara düzenlendi internette yayıldı, paralı troll olayına inanıyorum artık

Diğer konuları ya görmediniz ya da görmemezlikten geliyorsunuz. Daha dun onlarca foto paylaşıldı. Ve önceki günler , diğer önceki günler..
Dunku paylasilan saldiriyla mi ilgili olanlarimi diyorsunuz ... Onlari gordum...benim demek istedigimi galiba siz anlamadiniz...Ben foto paylasmasina bisey demedim.her soruya bazi alakasiz fotolarla cevab vermesine kizdim..

Hayır işte sen misilleme yapıyorsun şimdiye bende yapıyorum. Tayyipin şehit cenazesi yanında selfiesi yapılmıştı. Yukarıda yazdıklarım yapılmıştı. O zaman alaya alıp çok eğlenenler , destekleyenler neden şimdi demirtaş üzerinden aynı yorumları yapmıyor ?

Ha bana göre ikiside çirkin ancak görmeyenler vardı bunu.

Bu yüzden " neden sesiniz çıkmıyordu" cümlesi oldukça subjektif
şu anda çok üzgünüm.kafam dağınık demek istediğini tam anlayamıyorum.
demirtaş ın ne selfisi var görmedim bile.

işte seni ve yorumlarını bu yüzden sevmiyordum bundan sonrada sevmeyecegım çünkü sen ölümün üzerine kahkaha atabilecek kadar samimiyetsizsin!
kafan bassa senin oradaki gülme smileyi ölünün arkasından değil o şahsın yaptığı yoruma olduğunu anlardın.. ..ben seni zeki sanıyordum tolinn.. şaşırtma beni zeki oll..

Evet umudumuz olmasın zaten.. Daha katliam başlığı atılıp atılmaz ilk yorum saray oldu ve devamı geldi chp v.s diye.
Burada kimse duru değil..

Sayfalarca yazılıp , siyaset yapılıp en alta üzüntü mesajını iletenlerle dolu o konu.

Üzgünüm. Benimde gaflete düştüğüm anlar oluyor engellesemde kendimi. Bu karşındakini eleştiren bir paragraf değil. Kendimde içindeyim.
evet öyle oldu.
çünkü iktidar olan AKP ve AKP'nin Saraydan bağımsız hareket etmediğini hepimiz biliyoruz, değil mi?
CHP iktidarda olsaydı ve sağ görüşlülerin eyleminde böyle bir bomba patlasaydı da sorumlu CHP olacaktı.
sorumluluk iktidarda olanınındır.
bu tabii bir şey.
bu nacizane bir eleştiri: AKP'li yöneticiler de AKP'li seçmenler de iktidarın bütün nimetlerinden faydalanmak isteyip (aman burada seçmenin bir çıkarı varmış gibi olmasın, iktidar bir partinin seçmeni olmanın mutluluğu sadece) ama iktidar olmanın getirdiği sorumlulukları kabul etmek istemiyorlar.

elbette sorumlu AKP'dir ve elbette AKP'nin kendisinden bağımsız hareket etmesine müsaade etmeyen Sayın Cumhurbaşkanı'dır.
Sayın Cumhurbaşkanı, bu sorumluluğu, ben aktif bir cumhurbaşkanı olacağım dediği gün aldı.
iktidar sorumluluktur.
CHP iktidar olursa, ölmez de sağ kalır o günü görürsem :) , bu sefer de sorumluluk CHP'nin olacak.
o bombayı HDP de patlatsa, PKK da patlatsa IŞİD, Ku Klux Klan da patlatsa da sorumluluk iktidarındır.
ve onun alamadığı önlemler yüzünden olmuştur.
twitterda küfreden 13 yaşındaki bebe bile izlenirken, bombacılar ülkede fink atıyorsa, bizim de sorgulama ve hesap sorma hakkımız vardır, diye düşünüyorum.
ama bunu biz vatandaş olarak dile getirebiliriz. siyasi figürler sakinliğe ve itidale davet etmeli, etmek zorundalar.
daha fazla can kaybına tahammülümüz yok çünkü.

Burada yapılan bu. Akp yeyse oyun bitmiştir. Değilse dinlenirsin.
Chp ye oy vermezsin ama desteklersin. Bu bilinirse cansındır.

Chp deyince akpliler bu kadar coşmuyor ancak akp deyince chpliler coşuyor.
Kısmen katılıyorum. Belli iki nokta var. İki nokta da uç görüşler olabiliyor.
Halbuki ben AKP ye oy veren bazı kesimlerin bu forumda gözü kapalı ne yaparlarsa yapsınlar alkışladığını düşünüyorum. Her hükümetin eksileri ve artıkları olabilir ama o kesim için AKP ilah gibi. Bu zihniyet bana çok tehlikeli geliyor.

X