- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortaklarından biri olduğunu düşünüyorum evet.
link eklemeyi unutmuşum...Ortaklardan digeri hdp mi peki sizce ?
Ve chp akp iktidar olmasin diye hdp ye destek oldu. Bunu dile getiren bir cok insan var. Bu durumda chp hdp akp mi ? Gercdkten anlamadogim icin soruyorum. Hic haber izlemiyorum okumuyorum 1-2 yildir diyebilirim
Duzeltme" iktidar
KIZ CİMCİM BU AYET YALNIZCA MÜSLÜMANLARI İLGİLENDIRIYOR,İNANANLARI İLGİLENDIRYOR
Egemen Bey'in twitter'ından mı aldın bu capsi, cimcime? güzelmiş.
KIZ CİMCİM BU AYET YALNIZCA MÜSLÜMANLARI İLGİLENDIRIYOR,İNANANLARI İLGİLENDIRYOR
Egemen Bey'in twitter'ından mı aldın bu capsi, cimcime? güzelmiş.
Rüzgar ne yönden eserse o yöne gidiyor çünkü bazı insanlar.şu resmi aylar önce paylaştığımda bugün konuşanların hiç sesi çıkmıyordu.
anladım, ayet Bakara olunca, serbest çağrışım yaptı bende.Ciks gorumcemin profilinden aldim napim ayet cuk oturmus ..
anladım, ayet Bakara olunca, serbest çağrışım yaptı bende.
Ben her soruya foto ekleyeni gormedim Arkadasim...Neden arkadaşım ?Hemen her konuda sayfalarca foto paylaşılıyor ? Daha isteyen var mı diye de soruluyor ?
O zamanda aynı tepkiyi veriyor musun ?
Adil olalım biraz.
şu resmi aylar önce paylaştığımda bugün konuşanların hiç sesi çıkmıyordu.
ben Atatürkçülerin hdpye oy verdiğinden nerde bahsettim.ben kendim Atatürkçüyüm zatenAtaturkculerin hdpye oy verdigini nerden cikardin egem???
Ben yanlis anlamisim canim k.bkma bende ataturkcuyum o yuzden oyle tepki verdim...ben Atatürkçülerin hdpye oy verdiğinden nerde bahsettim.ben kendim Atatürkçüyüm zaten
Ben her soruya foto ekleyeni gormedim Arkadasim...
Bide foto koydugu seyler sorulandan cok alakasiz bilmem hdpliler guluyormus bilmem..oy istemismis..
Arkadasim o kadar sehit verdik sehitlerimizin tabutun uzerinde oy istenildigini gorduk...
Her soruya istesem...
Bende sana 5 bin foto yuklerim simdi Allah Allah...
için daraldıysa bakma cicimm..ama farkettimde başka paylaşılan fotolar için daha yokmu, daha yokmu, diyenlermi söylüyor bu kelimeleri..Foto ekleme artik pufff yaa icimi daralttin..
için daraldıysa bakma cicimm..ama farkettimde başka paylaşılan fotolar için daha yokmu, daha yokmu, diyenlermi söylüyor bu kelimeleri..
sen bu fotoğraf işini pek sevdin, al bu da benden. bu ölen küçücük çocuğa bakarak at kahkahalarını kakao.
bu çocuğun yeşil gözleri bir daha açılamayacak. bu çocuğun katili kim olursa olsun, ölümünden üzüntü duymayan herkesin eline bu çocuğun kanı bulaşmıştır.
öldü bu çocuk.
o hep 9 yaşında.